NK Maribor

Debatirajte o Prvi slovenski ligi in o pokalu
Odgovori
NKCMC
Klub: Nk Celje

Re: NK Maribor

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 26. Jul 2012 11:48

iniesta napisal/-a:Najprej vam čestitam za zmago na Željotom. Res sem vesel, da ste premagali te Bosance, ki so mislili, da bodo šli z lahkoto čez Maribor. Mislim, da z Dudelangom ne boste imeli prevelikih težav, sedaj ko so premagali Salzburg jih igralci ne bodo podcenjevali.

Imam pa še eno vprašanje za vse navijače Maribora. Kaj se dogaja z Repom? Sem ga gledal v gorici, ko so se rezervni igralci pred tekmo ogrevali in sem ga pozorno spremljal. Opazil sem samo, da ima tatuje po nogah, po obeh rokah, nonstop se je ukvarjal z svojo frizuro, sem pa tudi opazil, da je zelo šibek, da bi moral pridobiti več fizične mase. A ima on vse razčiščeno v glavi?

LP
NE :)

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 26. Jul 2012 19:02

Na žalost Rep nima vse porihtano v glavi. Verjetno zadnja sezona, da se spravi k sebi. Predvsem glede hrane in fizične pripravljenosti.
miki napisal/-a: 5ha-10ha površine v kosu.
Ravno tu se računa na občino, zemlja ni poceni. Če računaš ceno zemlje, ceno igrišč (kvalitetna trava je zelo draga), dodatno infrastrukturo in stroške vzdrževanja dobiš številko, ki so presega trenutne zmožnosti kluba. Če bi zemljo dobili ugodno bi bila gradnja dosti bolj realna. Trenutno je pač takšna realnost, da se trenira na različnih igriščih, mlajši igralci, ki niso iz Maribora (teh je vedno več), pa živijo skupaj in obiskujejo športni razred. Seveda pa je trening center velika želja kluba in po mojem se bo prej ko slej uresničila. Če se bosta v Rogozi gradili še dve igrišči bi že to bilo super in dovolj za potrebe članske ekipe.

Danes se je začela predprodaja kart za Dudelange, zanimanje za tekmo je ogromno. Vse kaže, da bo stadion razprodan, kar je glede na pomembnost tekme tudi prav.

Pa še super kadrovski novici: Rajčevič in Cvijanovič sta podaljšala do junija 2014.

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 29. Jul 2012 12:49

Še moje čestitke Mariborčanom za napredovanje, pravtako tudi jaz mislim, da bi morali premagati Dudelange. Bosanci so pač preveč podcenjevali, zavedajo se pa ne, da je Slovenska liga, po mojem mnenju, daleč pred njihovo.
Drugače pa je lepo videti, da se nabirajo počasi točke za naše predstavnike v Evropi. Upam, da Mariboru uspe velik met, morda tudi preboj v Ligo Prvakov, to bi bilo zelo zanimivo, finančno odlično in po tem bi se verjetno še kakšen igralec več prodal, morda tudi za rekordno število.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

foto

Odgovor Napisal/-a foto » 29. Jul 2012 20:24

Fotografije s tekme Mura 05-Maribor: http://www.nogometni-forum.si/galerija/ ... ategory/75

Slika

Bury

Odgovor Napisal/-a Bury » 30. Jul 2012 00:53

Pa dobro ali je res potrebno s temi linkami od galerije v vsaki temi posebej?

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 30. Jul 2012 10:59

Za to so teme in predlogi majster, in ne bo se več lepilo na tak način....
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 30. Jul 2012 13:29

V prodajo je šel celotni sever, Luksemburžani so sporočili, da ne rabijo kart. Pa da vidimo, kolik mest nam bo uspelo zapolnit :)

Drugače pa je podaljšal tudi Filipovič do junija 2015.

alakazaam

Odgovor Napisal/-a alakazaam » 30. Jul 2012 15:07

Ah, rekreacijska tekma za MB, super se jim je pokloplo... Samo letos bo treba kaj resnega v skupini narest, da bo korak naprej. Čeprav, je tudi že to, da bi sedaj Dudelange premagali in bili ziher noter velik uspeh in odlična zadeva za slovenski nogomet... Če bomo znali pravilno uporabit, sam ste štajerci mal sebični kar se tega tiče... no pa saj bo, srečno v vsakem primeru

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 30. Jul 2012 17:14

sebični v kakšnem smislu?

alakazaam

Odgovor Napisal/-a alakazaam » 30. Jul 2012 17:54

samovšečni, sory, napačna beseda... Ja na živce mi gre, da se mora Zaho duvat samo tako, da druge dol poriva... dvigni ligo, bodi najboljši v ligi, pa boš brez dvoma največ pridobil ... on pa razturava vse okoli, vse kritizira, samo on na celem svetu pa je nekaj sposoben in nekaj ve... to je minus

NKCMC
Klub: Nk Celje

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 30. Jul 2012 18:47

Pa-madona kaj je z Repom?? Zadnjič je bil v Celju na tekmi.. in ob pogledu na njegove noge mi je kar zastal dih... Ojoj, kot nek afričan, ki jè 1x na teden. Še moj brat, ki ima 14 let je fizično močnejši od njega pa je glih prave debelosti za svoja leta. Ker to pa ni normalno. Glavno, da se šminkat še ni pozabil. Da bi on na sebi imel drugačno glavo bi danes trgal v tujini...

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 30. Jul 2012 19:39

alakazaam napisal/-a:samovšečni, sory, napačna beseda... Ja na živce mi gre, da se mora Zaho duvat samo tako, da druge dol poriva... dvigni ligo, bodi najboljši v ligi, pa boš brez dvoma največ pridobil ... on pa razturava vse okoli, vse kritizira, samo on na celem svetu pa je nekaj sposoben in nekaj ve... to je minus
Ne bi rekel, da je samovšečen, še manj se strinjam, da vse kritizira. Dejansko na vse gleda dokaj optimistično: celotno ligo, reprezentanco, klub. Verjetno ravno to samozavestno in optimistično gledanje koga moti, ampak to je zmagovalna mentaliteta. Je že res bila kakšna pretirana izjava, ponavadi pred derbijem, takrat bolj z namenom ustvarjanja dodatne napetosti.

Meni se zdi precej bolj samovšečna Olimpija s tistimi Kosičevimi izjavami o najboljšem kadru, plakati s slovensko Barcelono, nerealnimi pričakovanji...
NKCMC napisal/-a:Pa-madona kaj je z Repom?? Zadnjič je bil v Celju na tekmi.. in ob pogledu na njegove noge mi je kar zastal dih... Ojoj, kot nek afričan, ki jè 1x na teden. Še moj brat, ki ima 14 let je fizično močnejši od njega pa je glih prave debelosti za svoja leta. Ker to pa ni normalno. Glavno, da se šminkat še ni pozabil. Da bi on na sebi imel drugačno glavo bi danes trgal v tujini...
Nič novega. Verjetno bo moral zapustit klub, možna je tud kakšna posoja. V MS ga ni bilo niti na klopi, pa če prav je večina igralcev prve ekipe počivala. V Bosno tud ni še zraven.

football

Odgovor Napisal/-a football » 30. Jul 2012 22:53

Škoda je malega Rep-a. Fant ima potencial. Sam mislim, da bo to sam eden izmed talentov..
Tatoojev ima pa toliko kot da igra v Premier League. Lahko bi mu bil Ibraimi vzornik kako se trdo trenira..
Dobro mali Rep je še mlad tako, da ni še konec z njegovo kariero, samo nekdo bi ga moral vzeti malo v roke in mu razložit določene stvari... Pred njemu je lahko bogata kariera, lahko bi bil odličen nogometaš samo mora glavo spucat..
Če se bo zahotu zamero in Milaniču ne vem kaj bo...

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 30. Jul 2012 23:13

Mislim, da je že pri obema pokuril kredit, ker nista ravno tolerantna glede takšnih zadev. Sploh če se vlečejo dlje časa.

football

Odgovor Napisal/-a football » 30. Jul 2012 23:45

Zdaj proti Dudelangom bi lahko dobil idealno priložnost za dokazovanje 12.996 gledalcev bi bila odlična motivacija za dokaz!
Samo se mora znebit tistih rolingov kjer se uporablja na malem nogometu, ki ga Rep zgleda igra in ga nebi smel.
Bolj bi se moral spuščat v prodore proti golu in tako biti nevaren za asistenco in gol..

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 01. Avg 2012 15:00

Danes torej nova najpomembnejša tekma sezone. Nekoliko drugačna kot običajne odločilne evropske tekme, ker smo tokrat mi v vlogi favorita. Me zanima, kako se ekipa znašla v tej vlogi. Veseli me, da so v klubu vzeli tekmo zelo resno, proti Muri je počivala praktično cela prva postava, igralci čakajo na tekmo v karanteni, v izjavah ni zaznati nobenega podcenjevanja.
Dudelange ima podobno ekipo kot lani, novi so tri igralci in trener, ki mu dajejo največ zaslug za letošnje dobre nastope v Evropi.
Stadion bo očitno poln, na voljo je še par 100 kart. Dudelange je do zdaj igral največ pred 8500 gledalci pred par leti v Avstriji in me zanima, kako se bodo znašli pred polnim Ljudskim vrtom. Seveda še niso igrali pred niti približno takšnim vzdušjem kot se obeta danes.

Kar se ekipe Maribora tiče bosta manjkali prvi izbiri na bokih Viler in Milec, ostali so pripravljeni, tudi Ibraimi že normalno trenira.

Gremo seveda na zmago in novo evropsko jesen.

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 01. Avg 2012 15:08

Hvala bogu, da ni podcenjevanja. Vsak lahko izloči marsikoga, ki ni 100% z mislimi na tekmi. Lansko leto se je to zgodilo Partizanu proti Shamrocku itd. Ne vem, ampak mislim, da bo danes Maribor dosegel prednosti minimalno treh zadetkov. Navsezadnje je pomembno samo napredovanje. Če Maribor napreduje, se morda že ve koga bi lahko dobil?

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 01. Avg 2012 15:27

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 01. Avg 2012 20:35

Prenos je odličen...
http://www.ustream.tv/channel/nogometas

Komentiranje pa zaenkrat zares dobro....

Uporabniški avatar
janbuc
Klub: FC Barcelona
Kraj: Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a janbuc » 01. Avg 2012 20:48

Meni pred koncem polčasa je zmanjkalo slike... stream padel dol?

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: Bing [Bot] in 2 gosta