alakazaam napisal/-a:samovšečni, sory, napačna beseda... Ja na živce mi gre, da se mora Zaho duvat samo tako, da druge dol poriva... dvigni ligo, bodi najboljši v ligi, pa boš brez dvoma največ pridobil ... on pa razturava vse okoli, vse kritizira, samo on na celem svetu pa je nekaj sposoben in nekaj ve... to je minus
Ne bi rekel, da je samovšečen, še manj se strinjam, da vse kritizira. Dejansko na vse gleda dokaj optimistično: celotno ligo, reprezentanco, klub. Verjetno ravno to samozavestno in optimistično gledanje koga moti, ampak to je zmagovalna mentaliteta. Je že res bila kakšna pretirana izjava, ponavadi pred derbijem, takrat bolj z namenom ustvarjanja dodatne napetosti.
Meni se zdi precej bolj samovšečna Olimpija s tistimi Kosičevimi izjavami o najboljšem kadru, plakati s slovensko Barcelono, nerealnimi pričakovanji...
NKCMC napisal/-a:Pa-madona kaj je z Repom?? Zadnjič je bil v Celju na tekmi.. in ob pogledu na njegove noge mi je kar zastal dih... Ojoj, kot nek afričan, ki jè 1x na teden. Še moj brat, ki ima 14 let je fizično močnejši od njega pa je glih prave debelosti za svoja leta. Ker to pa ni normalno. Glavno, da se šminkat še ni pozabil. Da bi on na sebi imel drugačno glavo bi danes trgal v tujini...
Nič novega. Verjetno bo moral zapustit klub, možna je tud kakšna posoja. V MS ga ni bilo niti na klopi, pa če prav je večina igralcev prve ekipe počivala. V Bosno tud ni še zraven.