NŠ Mura

Debatirajte o Prvi slovenski ligi in o pokalu
Odgovori
NKCMC
Klub: Nk Celje

Re: Mura 05

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 01. Jun 2012 17:59

Panonszki napisal/-a:Jaz sem tudi vmes kritiziral to in ono, samo končni rezultat šteje. Tako da vsaka čast tudi Topiču

Ampak jebiga, haters gonna hate

Res svaka mu čast!! Na igrišču je dajal vse od sebe, hodil redno na treninge, se odrekal marsičemu... in za vse to še prejemal pošteno plačilo. Za končni rezultat dragi moj svaka čast igralcem in strokovnem štabu(SAMO NJIM!!). Topič pa svojega dela NI opravil z odliko! Njemu niti besede pohvale!

Že prva napaka je bla, če je videl, da v prvi ligi finančno ne bo šlo, se ne zaletavaj vanjo!

Uporabniški avatar
janbuc
Klub: FC Barcelona
Kraj: Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a janbuc » 01. Jun 2012 18:12

Novi tuji vlagatelji v Muro naj bi bili bolj resni kot Italijani
http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/prva ... ani/284368

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 01. Jun 2012 18:52

NKCMC napisal/-a:Res svaka mu čast!! Na igrišču je dajal vse od sebe, hodil redno na treninge, se odrekal marsičemu... in za vse to še prejemal pošteno plačilo. Za končni rezultat dragi moj svaka čast igralcem in strokovnem štabu(SAMO NJIM!!). Topič pa svojega dela NI opravil z odliko! Njemu niti besede pohvale!

Že prva napaka je bla, če je videl, da v prvi ligi finančno ne bo šlo, se ne zaletavaj vanjo!
Pa ti si največje tele tukaj. Koji kurac si ti da boš zdaj navijačem drugih klubov pametoval, komu naj se zahvaljujemo za uspešno sezono? Brigaj se za svoj klub skupaj s še preostalimi 20 navijači Celja in se z njimi meni, kdo je zaslužen za kaj.

Napaka je bila, da je šel v prvo ligo, ker kao finančno naj ne bi šlo? A v drugi ligi bi pa šlo? Ja, verjetno bi tam brez težav dobili sponzorje in še posebej te igralce, da ne omenjam uvrstitve v Evropo...
proti modernemu nogometu
http://youtu.be/3wYP-xyVDys

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 01. Jun 2012 19:02

Chamberlain napisal/-a:Na koncu se res vidi samo končni rezultat. Ampak kaj če se bo neplačevanje igralcev nadaljevalo? Komaj so spravili licenco "pod streho". Iz moje strani vsa čast za končno uvrstitev, za to da bodo nastopali v Evropi in to povsem zasluženo, ker so končali na 3. mestu. Slovenska liga je potrebovala vrnitev Mure v 1. ligo.
Pod agonijo nisem mislil rezultatov Mure, ampak to da igralci do konca niso dobivali svojega plačila. Licenca se je res pridobila, ampak klub je potreba postavit na zdrave temelje, da se ne bodo igralci vsako leto trgali na terenu, potem po sezoni pa tresli za licenco - ali bo Mura sploh igrala v 1. ligi.
Vsak pravi navijač bo vedno videl napol poln kozarec in ne napol praznega. Kaj se bo pa zgodilo pa ne more nihče napovedat, ne more pa se spremeniti tega, kar SE JE ZGODILO in tega ne more noben vzeti. Tudi če gre klub jutri v kurac vsaka čast vsem, ki so nam navijačem omogočili to super sezono in 3. mesto.
proti modernemu nogometu

NKCMC

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 01. Jun 2012 19:04

Panonszki napisal/-a:
NKCMC napisal/-a:Res svaka mu čast!! Na igrišču je dajal vse od sebe, hodil redno na treninge, se odrekal marsičemu... in za vse to še prejemal pošteno plačilo. Za končni rezultat dragi moj svaka čast igralcem in strokovnem štabu(SAMO NJIM!!). Topič pa svojega dela NI opravil z odliko! Njemu niti besede pohvale!

Pa ti si največje tele tukaj. Koji kurac si ti da boš zdaj navijačem drugih klubov pametoval, komu naj se zahvaljujemo za uspešno sezono? Brigaj se za svoj klub skupaj s še preostalimi 20 navijači Celja in se z njimi meni, kdo je zaslužen za kaj.

Napaka je bila, da je šel v prvo ligo, ker kao finančno naj ne bi šlo? A v drugi ligi bi pa šlo? Verjetno bi tam brez težav dobili sponzorje in vse. Dosti teh igralcev sploh ne bi bilo v ekipi, če ne bi bili v prvi ligi. Ma, ne veš ničesar glede Mure in za kaj se sploh gre, brezveze sploh še kaj komentirat.

Stroški bi bili nižji in eno leto bi imeli še časa, da dobro stabilizirate klub. Tak pa že 1. mesec 1. lige ni bilo plače! In to je očitno za tebe normalno? Res Topič kralj! Muri si prinesel miljone in miljone... :lol:

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 01. Jun 2012 19:09

Kot sem rekel, nimaš pojma o čem govoriš in blebetaš v prazno. Kateri stroški točno bi bili večji? Dolg bi se še vedno nabiral, edino malo manjši bi bil, ampak bi ga bilo zato še toliko težje pokriti, ker si v 2. ligi ne moreš obetati nobenih prihodkov. S čim bi stabiliziral klub? Bi prišli investitorji? Če v PRVI LIGI ni bil pripravljen vlagati nihče, kje bi potem dobili denar v 2. ligi?

Bi pa imeli v 2. ligi seveda še vedno lepši obisk kot Celje, ki nikoli ni in nikoli ne bo preseglo malo večjega vaškega kluba. Še Zavrč ima verjetno več navijačev kot vi. Tako da, na tvojem mestu bi se brigal za svoj klub in nehal delat budalo iz sebe.

Vstop v 1. ligo je bil nujen in edino logičen. Mura ni klub, ki bi naredila "aluminij" in ostala v 2. ligi, navijači tega nikoli ne bi sprejeli.

In navsezadnje ne bi imeli ene najboljših sezon v zgodovini kluba in uvrstitve v Evropo, zaradi česar sem se, med drugim, hvaležen tudi Topiču, tako kot vsem ostalim, ki so bili zraven v klubu.
Zadnjič spremenil Panonszki, dne 01. Jun 2012 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
proti modernemu nogometu

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 01. Jun 2012 19:14

Brez žaljenja prosim. Naslednjič prispevke z žaljivo vsebino (in vse druge, ki se na prispevek nanašajo) brišem.

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 01. Jun 2012 19:17

Če nekdo, ki sploh nima veze z Muro, začne z žaljivim pokroviteljskim tonom pametovati, kako naj navijači gledamo na koga in kako ne, potem bom vedno odgovoril tako, kot sem. Če boste brisali prispevke, upam da veste, pri katerem je treba začeti.
proti modernemu nogometu

NKCMC

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 01. Jun 2012 19:22

Panonszki napisal/-a:Kot sem rekel, nimaš pojma o čem govoriš in blebetaš v prazno. Kateri stroški točno bi bili večji? Dolg bi se še vedno nabiral, edino malo manjši bi bil, ampak bi ga bilo zato še toliko težje pokriti, ker si v 2. ligi ne moreš obetati nobenih prihodkov. S čim bi stabiliziral klub? Bi prišli investitorji? Če v PRVI LIGI ni bil pripravljen vlagati nihče, kje bi potem dobili denar v 2. ligi?

Bi pa imeli v 2. ligi seveda še vedno lepši obisk kot Celje, ki nikoli ni in nikoli ne bo preseglo malo večjega vaškega kluba. Še Zavrč ima verjetno več navijačev kot vi. Tako da, na tvojem mestu bi se brigal za svoj klub in nehal delat budalo iz sebe.

Vstop v 1. ligo je bil nujen in edino logičen. Mura ni klub, ki bi naredila "aluminij" in ostala v 2. ligi, navijači tega nikoli ne bi sprejeli.

In navsezadnje ne bi imeli ene najboljših sezon v zgodovini kluba in uvrstitve v Evropo, zaradi česar sem se, med drugim, hvaležen tudi Topiču, tako kot vsem ostalim, ki so bili zraven v klubu.

Ah, hvala lepa 15 letni pubec.. Bom si mislil svoje o tebi in prenehal z debato v tej temi. In ja zelooo me boli, da imamo 100 gledalcev manj kot vi v spomladanskem delu. Kar teško spim veš? :? Glavno, da spoštujemo trud igralcev in jih redno plačujemo. Hvalabogu.. Pa lep pozdrav!

proteus

Odgovor Napisal/-a proteus » 02. Jun 2012 00:23

NKCMC napisal/-a:Glavno, da spoštujemo trud igralcev in jih redno plačujemo. Hvalabogu.. Pa lep pozdrav!
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... zepih.aspx

Pa še marsikaj se najde...

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 02. Jun 2012 01:20

NKCMC napisal/-a:In ja zelooo me boli, da imamo 100 gledalcev manj kot vi v spomladanskem delu. Kar teško spim veš? :? Glavno, da spoštujemo trud igralcev in jih redno plačujemo. Hvalabogu.. Pa lep pozdrav!
100? Prej 1000. Sem bil na vašem stadionu, medtem ko so edini Celjani, ki pridejo v MS tistih 5 CG, ki se pride sončit v kletko. Če sploh. Edino če si mislil, da imate 100 gledalcev manj na tekmah, kot jih ima Mura na treningih. Ker to je dejansko zelo blizu realnosti.
proti modernemu nogometu

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 02. Jun 2012 01:26

proteus napisal/-a:
NKCMC napisal/-a:Glavno, da spoštujemo trud igralcev in jih redno plačujemo. Hvalabogu.. Pa lep pozdrav!
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... zepih.aspx

Pa še marsikaj se najde...
Celje je bil največji "bully" med slovenskimi prvoligaši v določenem obdobju. Spomnim se kako so maltretirali tistega Štrausa. Vmes bi jim najraje privoščil propad, ampak na koncu koncev so pač nek 'večni prvoligaš' in gostovanje tja je kar zanimivo. Pa vedno dajo Muri točke na pladnju, letos smo od njih dobili 12 točk brez kakršnegakoli problema. :)
proti modernemu nogometu

NKCMC

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 02. Jun 2012 04:17

....

Tilenckuuu

Odgovor Napisal/-a Tilenckuuu » 02. Jun 2012 05:44

Ne vem če spada sem, ampak včeraj sta celotno tekmo na U21 reprezentančnem srečanju z Malto za Slovenijo odigrala Rajko Rep (sicer MB) in Matic Maruško, ki sta prejšnjo sezono branila barve Mure

Presenečen sem bil nad Repom, ki je odigral zame izvrstno, pravzaprav veliko bolje kot katerokoli tekmo v črno-belem dresu.

Naši so sicer z zadetkom Podlogarja v 94. minuti izvlekli težko prigarane 3 pike.
Preberite blog z mojimi zapisi na temo športa, politike, potovanj in dela v tujini:

https://boringslovenian.blogspot.co.at/

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 02. Jun 2012 17:36

Na kateri poziciji pa je igral Rep? Nisem gledal tekme.
proti modernemu nogometu

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 02. Jun 2012 19:34

Ne bi rad pogreval juhe, vendar bi podal svoje mišljenje. Najprej bi rad omenil, da je forum narejen v nameri, da se na njemu izmenjavajo mnenja. Torej, tako kot NKCMC lahko napiše mnenje glede Mure, lahko tudi ti, Panonzski, napišeš mnenje glede Celja. Do zdaj smo vse držali na kvalitetni osnovi, nočem, da se to podre s tem, da je moj ata boljši kot tvoj. Prosim, da, preden napišete post, globoko vdihnete in izdihnite, pa potem se zberete in napišete post, ga še enkrat pregledate in preberete in potem stisnete "pošlji", na forumu ni potrebe po žaljenju, zmerjanju in še čem drugem. Vsak ima svoje mnenje, to naj se spoštuje.

Jaz bi rad pa sedaj nekaj povedal še glede Topiča. Moje mnenje je podobno kot mnenje NKCMC-a, s tem, da ga bom jaz malo bolje obrazložil.
Topiču vsaka čast za to, da je mel jajca in naredil tak velik preskok iz druge lige v prvo, s to odločitvijo si je naredil velik plus, ampak sedaj je vprašanje, kaj bi bilo če bi bilo... Kaj bi bilo, če igralci Mure nebi bili tako zreli in naredili odličen uspeh v tej sezoni?
Največji del zaslug nosijo igralci, ki so z borbenostjo pokazali in dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z najboljšimi, prišli v Evropo in povečali možnost, da klub dobi še kaj denarja iz tega. Tukaj Topič ni mrdnil s kurcem, po domače rečeno. Imel je priložnost, da pozimi proda Fajića, s tem bi se marsikateri problem rešil še pred prvim licenciranjem, pa je naivno verjel Italijanom, ki niso prinesli nič dobrega, temveč, več slabega. Druga napaka Topiča je absolutno povezava oz. stik z domačim oziroma lokalnim gospodarstvom, ki ima kapital, to vem iz zanesljivih virov, in katerim ni težko dati 500.000e, ampak zakaj tega ni znal izkoristiti oz. ne zna? Kakšen odnos je imel z županom MOMS? Kljub temu, da je župan(baje), svojeglav oz. ni najbolje naklonjen nogometu oz Muri, je na koncu marsikaj župan naredil in ne Topič. Dejstvo je, da so klubi vodeni AMATERSKO, ne samo Mura, tudi Celje in še bi lahko naštevali... Edini klub, ki je solidno urejen je Maribor, kjer se recimo ve, kdo pije in kdo plača...
Zdaj je samo vprašanje kakšno Muro bomo gledali v naslednji sezoni? Verjetno brez Fajića, brez Kousa absolutno, edino če se ga bo odkupilo od Domžal, Lotrič pa še kdo bi lahko klub zapustil, bojim se pa, da se bodo nato pripeljale okrepitve, ki ne bodo izpolnile pričakovanj in zna Mura dokaj hitro pasti na izpitu. Pa še bojkot domačinov zaradi Topiča, oz. bojkot domačih tekem... Upam da se čimprej reši za voljo našega nogometa v pozitivo pri Muri.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Tilenckuuu

Odgovor Napisal/-a Tilenckuuu » 02. Jun 2012 20:16

Panonszki napisal/-a:Na kateri poziciji pa je igral Rep? Nisem gledal tekme.
Igrali so nekako takole po mojem videnju

-------------Oblak----------------
-Jovič-Maruško-Mitrovič-Trajkovski--
-----------Mevlja------------------
-------Kampl----Rep---------------
--Jelenič----------------Lazarevič--
-----------Berič--------------------

Potem je še Črnčič zamenjal Beriča in strelec Podlogar Jeleniča. Obramba dela ni imela, razen tistega gola, ko je žogo med Maruškom in Mitrovičem spravil malteški igralec, Jovič je pa nerodno stal 2m za ofsajd zanko (drugače bi bil Vella gladko v ofsajdu), ostalo so zrihtali v redu. Mevlja nekako zame ni dostojno stopil v čevlje Krhina, ki je, roko na srce, tu alfa in omega te ekipe in če ga ne bi zdelovale poškodbe, bi lahko bil naslednjih 15 let naš Koren oz. še boljši. Ni pa Mevlja izstopal v negativni smeri takisto ne. Kampl je odigral dobro, ampak zna veliko bolje, Rep je bil tokrat boljši od njega, imel kar precej dobrih poskusov od daleč itd., ogrožal najbolj vrata nasprotnika. Jelenič tudi ni bil veliko opazen, veliko več Lazarevič, ki pa mu predložki delajo ogromne težave. Mogoče bi lahko trener razmislil o menjavi Kampl-Lazarevič, saj se mi zdi, da je Lazarevič bolj podkovan za igro po tleh. Berič je bil neviden, ni dobil prav ogromno uporabnih žog.

Odigrali so sicer dokaj prepričljivo, v smislu, da so držali žoge, ustvarjali priložnosti, strele, ampak manjkala je tista poteza več, ki jo v nogah skriva Haris Vučkić. Manjkala je tista sigurnost, tista zagnanost v sredini, ki jo daje Rene Krhin. Vsak po svoje je manjkal, Berič meni osebno ni za sistem 1 napadalca, ampak Kavčič verjetno zna bolje, kot jaz. Če bi bili popolni na tej tekmi, bi zelo verjetno zadeli 3, 4x, ampak ok. Važne so 3 pike in upam, da padejo tudi Finci na Ptuju.
Preberite blog z mojimi zapisi na temo športa, politike, potovanj in dela v tujini:

Uporabniški avatar
Panonszki

Odgovor Napisal/-a Panonszki » 02. Jun 2012 20:45

Hvala za ta prispevek.
Golman napisal/-a:Ne bi rad pogreval juhe, vendar bi podal svoje mišljenje. Najprej bi rad omenil, da je forum narejen v nameri, da se na njemu izmenjavajo mnenja. Torej, tako kot NKCMC lahko napiše mnenje glede Mure, lahko tudi ti, Panonzski, napišeš mnenje glede Celja. Do zdaj smo vse držali na kvalitetni osnovi, nočem, da se to podre s tem, da je moj ata boljši kot tvoj. Prosim, da, preden napišete post, globoko vdihnete in izdihnite, pa potem se zberete in napišete post, ga še enkrat pregledate in preberete in potem stisnete "pošlji", na forumu ni potrebe po žaljenju, zmerjanju in še čem drugem. Vsak ima svoje mnenje, to naj se spoštuje.

Jaz bi rad pa sedaj nekaj povedal še glede Topiča. Moje mnenje je podobno kot mnenje NKCMC-a, s tem, da ga bom jaz malo bolje obrazložil.
Topiču vsaka čast za to, da je mel jajca in naredil tak velik preskok iz druge lige v prvo, s to odločitvijo si je naredil velik plus, ampak sedaj je vprašanje, kaj bi bilo če bi bilo... Kaj bi bilo, če igralci Mure nebi bili tako zreli in naredili odličen uspeh v tej sezoni?
Največji del zaslug nosijo igralci, ki so z borbenostjo pokazali in dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z najboljšimi, prišli v Evropo in povečali možnost, da klub dobi še kaj denarja iz tega. Tukaj Topič ni mrdnil s kurcem, po domače rečeno. Imel je priložnost, da pozimi proda Fajića, s tem bi se marsikateri problem rešil še pred prvim licenciranjem, pa je naivno verjel Italijanom, ki niso prinesli nič dobrega, temveč, več slabega. Druga napaka Topiča je absolutno povezava oz. stik z domačim oziroma lokalnim gospodarstvom, ki ima kapital, to vem iz zanesljivih virov, in katerim ni težko dati 500.000e, ampak zakaj tega ni znal izkoristiti oz. ne zna? Kakšen odnos je imel z županom MOMS? Kljub temu, da je župan(baje), svojeglav oz. ni najbolje naklonjen nogometu oz Muri, je na koncu marsikaj župan naredil in ne Topič. Dejstvo je, da so klubi vodeni AMATERSKO, ne samo Mura, tudi Celje in še bi lahko naštevali... Edini klub, ki je solidno urejen je Maribor, kjer se recimo ve, kdo pije in kdo plača...
Zdaj je samo vprašanje kakšno Muro bomo gledali v naslednji sezoni? Verjetno brez Fajića, brez Kousa absolutno, edino če se ga bo odkupilo od Domžal, Lotrič pa še kdo bi lahko klub zapustil, bojim se pa, da se bodo nato pripeljale okrepitve, ki ne bodo izpolnile pričakovanj in zna Mura dokaj hitro pasti na izpitu. Pa še bojkot domačinov zaradi Topiča, oz. bojkot domačih tekem... Upam da se čimprej reši za voljo našega nogometa v pozitivo pri Muri.

Zmotil me je ton, v katerem je CMC napisal tisto glede Topiča, nimam drugače nič proti, če o teh stvareh pišejo navijači drugih klubov. Jaz si težko predstavljam, da bi kdo v Prekmurju bil pripravljen vložiti toliko denarja, oz. da bi Topič ali kdorkoli drug lahko našel takšne sponzorje. Kar se tiče prodaje Fajića pa, ali je januarja dejansko prišla kakšna konkretna ponudba in se je zavrnila? Kolikor jaz vem ne. Kolikor jaz razumem stvari lahko igralec tako ali tako doseže prekinitev pogodbe, če se ga na plačuje, npr. Ronaldinho v Flamengu v zadnjih dneh. Tako da bi Fajić teoretično to lahko naredil januarja in njegovemu novemu klubu ne bi bilo treba odšteti nič odškodnine. Čeprav jaz sem bil vseeno takrat za to, da bi se probalo prodati nekaj igralcev, če bi se dalo. Ampak na koncu koncev nihče ne ve, kako bi se stvari razvile potem. V tem primeru pač Evrope ne bi videli. Torej se je na koncu koncev vseeno izplačalo. Kot sem rekel, končni rezultat je odličen in jaz ne mislim zdaj pretirano deliti ljudi v klubu na zaslužne in nezaslužne za ta uspeh. V vseh klubih se pri uspehih vedno govori o kolektivu in dobijo medalje vsi, ne samo prva ekipa in trener. Zato ker navsezadnje je klub kot tak dosegel to. Ne zdi se mi fer po taki sezoni še vedno na polno kritizirati Topiča, ker to samo prinaša negativno energijo pred pomembnim začetkom nove sezone. Potem pa pride do tega, da začnejo eni bojkotirat tekme. Kaj so s tem dosegli letos pomladi? Čisto nič, samo škodili so svojemu klubu.

Kar se tiče pa sestave ekipe pa bo vse moralo biti znano dokaj hitro, ker bo Evropa že kmalu tu. Sem prepričan, da bomo spet dobili koga iz Maribora, mogoče celo podpišemo pogodbo s kakšnim igralcem Nafte, glede na to, da bo ta klub nekje v 4. ligi. Ne vem kako je s Travnerjem in Jeličem, mislim da tudi njima zdaj poteče pogodba. Ne vem kako je s Cipotom, kolikor vem je bila to njegova zadnja sezona? Tako da vse kaže, da bo Mura kar oslabljena.
proti modernemu nogometu

skoko
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a skoko » 03. Jun 2012 07:30

Panonszki napisal/-a: Kar se tiče pa sestave ekipe pa bo vse moralo biti znano dokaj hitro, ker bo Evropa že kmalu tu. Sem prepričan, da bomo spet dobili koga iz Maribora, mogoče celo podpišemo pogodbo s kakšnim igralcem Nafte, glede na to, da bo ta klub nekje v 4. ligi. Ne vem kako je s Travnerjem in Jeličem, mislim da tudi njima zdaj poteče pogodba. Ne vem kako je s Cipotom, kolikor vem je bila to njegova zadnja sezona? Tako da vse kaže, da bo Mura kar oslabljena.
Travnerju je pogodba potekla, ampak bi naj imel klavzulo za eno letno podaljšanje, če ne dobi angažmaja v tujini... Cipot ima pogodbo do junija 2013, Jelič pa do avgusta 2013. Prav tako ima večina mladih igralcev pogodbe do junija 2013 (Bohar, Janža, Maruško, Sreš, Kouter, Kramar..). Edini resen problem je z Lotričem, ki ga bo zgleda Koper "ukradel" za đabe.

Tilenckuuu

Odgovor Napisal/-a Tilenckuuu » 03. Jun 2012 08:00

@Panonszki:

Vse lepo in prav, ampak kako je potem Štihecu uspelo na vrat na nos zbrati dovolj denarja, da je poplačal dolgove za l.2011? Zakaj se ni Topić z njim dogovoril že prej? Ne boš rekel, da prekmurski podjetniki skupaj ne spravijo pol miljona € za Muro, ker to jim je, roko na srce, odlična reklama.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost