3. SNL - Sever 2018/19
3. SNL - Sever 2018/19
NK Šampion (MNZ Celje)
NK Šmarje pri Jelšah (MNZ Celje)
DNŠ Mladi upi Šentjur (MNZ Celje)
NK Malečnik (MNZ Maribor)
ŠD NŠ Drava Ptuj (MNZ Ptuj)
NK Bistrica iz Slovenske Bistrice (MNZ Ptuj)
ŠD Radlje ob Dravi (MNZ Maribor)
KNK Fužinar (MNZ Maribor)
NK Koroška Dravograd (MNZ Maribor)
NK Lenart (MNZ Maribor)
NK Mons Claudius Rogatec (MNZ Celje)
NK Podvinci (MNZ Ptuj)
NK Maribor B (MNZ Maribor)
NK Šmarje pri Jelšah (MNZ Celje)
DNŠ Mladi upi Šentjur (MNZ Celje)
NK Malečnik (MNZ Maribor)
ŠD NŠ Drava Ptuj (MNZ Ptuj)
NK Bistrica iz Slovenske Bistrice (MNZ Ptuj)
ŠD Radlje ob Dravi (MNZ Maribor)
KNK Fužinar (MNZ Maribor)
NK Koroška Dravograd (MNZ Maribor)
NK Lenart (MNZ Maribor)
NK Mons Claudius Rogatec (MNZ Celje)
NK Podvinci (MNZ Ptuj)
NK Maribor B (MNZ Maribor)
Re: 3. SNL - Sever 2014/15
Hudo nezanimiva liga. To bo povprečje obiska še bolj padlo. Relativno gledano sami nezanimivi nasprotniki. Prvo mesto, oziroma dodatne kvalifikacije bi morale pripasti Dravi. Ostali klubi mislim, da so precej slabši, razen mogoče B ekipe Maribora, ki pa tako ne more v drugo ligo.
Šampion, Drava, Dravograd in Maribor B, ostalo res manj zanimivo. Malo me skrbi kaj delajo vsi ostali klubi v Mariboru, mislim da so vsi sedaj v zadnji štajerski ligi...
Glede MB B se mi zdi to super zadeva, edini komentar imam zakaj niso izbrali nekega bolj zanimivega imena zanj, bi lahko bili Maribor Vijolice ali kaj podobnega kot so v Španiji Real Madrid Castilla itd.
Glede MB B se mi zdi to super zadeva, edini komentar imam zakaj niso izbrali nekega bolj zanimivega imena zanj, bi lahko bili Maribor Vijolice ali kaj podobnega kot so v Španiji Real Madrid Castilla itd.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Hja, nihče jim ne šenka tretje lige, pol je pa to tko an...xpero39 napisal/-a:Malo me skrbi kaj delajo vsi ostali klubi v Mariboru, mislim da so vsi sedaj v zadnji štajerski ligi...

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
No pa Malečnik je še v 3. SNL, oni so tudi praktično iz Maribora...
Drugač pa jaz ne bi odpisal niti ravenškega Fužinarja, imajo že nekaj let niz odličnih rezultatov. Sicer pa ne vem kaka je kaj gledanost na teh koroških obračunih, vem da Dravograd je iz 3. SNL izstopil tudi zaradi tega, ker med gledalci ni bilo nekega zanimanja za tekme, je bilo v štajerski ligi sedaj kaj bolje? Zanimivo bi bilo videt tudi, če se Korotanu uspe uvrstiti skozi dodatne kvalifikacije, potem imamo v ligi štiri koroške klube, ki znajo bit kar fajn rivali med sabo... Ob Korotanu že omenjena Fužinar in Dravograd ter Radlje, ki jih jaz vseeno pod Koroško štejem, čeprav eni trdijo, da so Radlje še na Štajerskem...
Drugač pa jaz ne bi odpisal niti ravenškega Fužinarja, imajo že nekaj let niz odličnih rezultatov. Sicer pa ne vem kaka je kaj gledanost na teh koroških obračunih, vem da Dravograd je iz 3. SNL izstopil tudi zaradi tega, ker med gledalci ni bilo nekega zanimanja za tekme, je bilo v štajerski ligi sedaj kaj bolje? Zanimivo bi bilo videt tudi, če se Korotanu uspe uvrstiti skozi dodatne kvalifikacije, potem imamo v ligi štiri koroške klube, ki znajo bit kar fajn rivali med sabo... Ob Korotanu že omenjena Fužinar in Dravograd ter Radlje, ki jih jaz vseeno pod Koroško štejem, čeprav eni trdijo, da so Radlje še na Štajerskem...

Na koroških derbijih se zbere tudi po 500 ali več gledalcev.
- Viator&Vektor
Kakšen je pa sistem teh kvalifikacij?
A vsak z vsakim doma in v gosteh? To bo kar trajalo...Sreda, 25.06.14 ob 18.00:
ZREČE – ROGAŠKA 2 : 2 (1:1)
0:1 Vtič Marko 9./11-m
1:1 Boček Andraž 11.
2:1 Boček Andraž 53./11-m
2:2 Kantolić Luka 87./11-m
Naslednja kvalifikacijska tekma bo v soboto, 28.06., ko se bosta v Prevaljah pomerila Korotan in Zreče.
Ne. Vsak s vsakim. 3 tekme samo. Zadnja pa Rogaška - Korotan.
Zadnjič spremenil Kekec, dne 26. Jun 2014 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- Viator&Vektor
Aha.
Potem eni igrajo dve tekmi doma, drugi pa samo eno?
Edit: Seveda ja.

Edit: Seveda ja.

Ne. Vsak eno doma. =)Viator&Vektor napisal/-a:Aha.Potem eni igrajo dve tekmi doma, drugi pa samo eno?
2.krog kvalifikacij
Korotan: Zrece 3:1 (1:1)
Gledalcev:500
Korotan: Zrece 3:1 (1:1)
Gledalcev:500
Korotan zadnji clan 3.lige sever.
3.krog kvalifikacij
Rogaska:Korotan 2:3 (0:3)
Gledalcev:300 (od tega 150 korotanovih)
3.krog kvalifikacij
Rogaska:Korotan 2:3 (0:3)
Gledalcev:300 (od tega 150 korotanovih)
Kje bo domače tekme gostil Maribor B?
Na stadionu Ljudski vrt? malce dvomim
Lp
Na stadionu Ljudski vrt? malce dvomim
Lp
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!
A ni bilo rečeno, da na pomožnem igrišču za Ljudskim Vrtom?
Na umetni...kolikor se meni zdi igrisce absolutno ne izpolnjuje kriterijev..da o kvaliteti trave sploh ne govorim
Ne, pomožno igrišče je naravno igrišča za vzhodno tribuno, ampak zaenkrat še niso nič javno dorekli kje naj bi igrali, kakšno je pa stanje na igrišču v Rogozi?
- Viator&Vektor
A je res, da bo MB B igral na Taboru?
In pa morda kdo ve, kaj se zgodi, če zmagajo ligo? Verjetno gre v kvalifikacije drugouvrščeni?
Sicer pa danes nekaj smešnih rezultatov, zgolj dokaz, da je severna skupina oz. večina klubov dokaj slaba.
In pa morda kdo ve, kaj se zgodi, če zmagajo ligo? Verjetno gre v kvalifikacije drugouvrščeni?
Sicer pa danes nekaj smešnih rezultatov, zgolj dokaz, da je severna skupina oz. večina klubov dokaj slaba.
jap, tekma 2.kola Maribora B je delegirana na Taboru.
Se že vidi kdo so glavni kandidati za izpad. Korotan je že eden izmed njih.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta