Holdem Poker
Holdem Poker
Torej zanima me, če kdo igra kaj poker(pokerstars, ...)? Da bi mogoče kak turnir skupaj udarli 

- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
Re: Holdem Poker
Jaz sem včasih ga igral razne turnirje zvezda pokra (končnega zmagovalca poznam zelo dobro
) in šport tv (ko zmagovalec dobil nek znesek). Lahko bi šli kak turnir, ko prihajajo počitnice. 

Re: Holdem Poker bet
Poker ja, kje so ti časi ko je še bila ponudba pesta, pokestars že lep čas ne obratuje več, tako da je treba igrat na alternativah, kdo kje ve za dobre poker sobe? Fultilt še dela, kaj pa na bet at home, ali 10bet je kaj igralcev, ali pa na kaki drugi stavnici?
Res je,,, poker ponudba je v Sloveniji na psu,, dejansko ne vem a še kdo sploh igra Poker v Sloveniji? Tako preko spleta mislim..? Pač včasih je bil Pokerstars, potem pa ga je seveda naša ljuba država pregnala in to je to... sedaj so še ostali razni kvazi poker ponudniki, kjer pa ni veliko igralcev...tako da k... vse skupi..
-
Zdravo,
je kdo bil seznanjen s pravnimi ukrepi zaradi Covid-19 glede spletnih mest za stave? Kako dolgo bodo omejitve aktivne?
Sem velik oboževalec in komaj čakam, da se vrnem v igro.
je kdo bil seznanjen s pravnimi ukrepi zaradi Covid-19 glede spletnih mest za stave? Kako dolgo bodo omejitve aktivne?
Sem velik oboževalec in komaj čakam, da se vrnem v igro.

Ni omejitev za stave, če igraš seveda preko spletne strani. Kar pa tko dela v tem trenutku ze tako večina uporabnikov ...
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti