Golman napisal/-a:Vse v dogovoru z ekipo iz FM-ja, ker jim nočemo hodit v zelje glede vsega tega.
Drugače pa sam igram zadevščino od Championship Managerja 00/01, redno sem ga igral vse do FM 2006-2007, potem sem ga malo bojkotiral do letnice FM 2009, potem pa spet na polno

Odlična je to zadevica.
CM 00/01 je bila legendarna stvar, sam igram vsako izdajo, s tem igram mislim, da igram 10 različnih varjant po vsaj deset sezon.
Moji klubi: Koper, Crvena Zvezda, Gateshead, Perugia, Olimpija, Real Oviedo, Dinamo, Hajduk, Freiburg, Monaco.
Torej klubi, ki imajo zame dušo, ki jih poznam vsaj iz nekega pogleda, glavni cilj pa mi je napolnit stadion, ter ga povečat, letos so mi v Kopru zgradili stadion za 20k ljudi v sezoni 19/20, imel pa sem konstantno okorg 40M budgeta, osvojil Ligo prvakov, edini problem, ki se mi s klubom v slo ligi pojavlja je ta, da če hočeš dobit, mladega potencialnega world classa je tujec, in če ti manjka nek vrhunski na dveh pozicijah imaš na hitro zapolnjeno kvoto treh tujcev, sam pa ne maram imeti več kot 23 igralcev v kadru in več kot 5-7 ne slovencev. Ves čas gledam na finance, ni zadolževanja ali plačanja na obroke. Z predsednikom sem se v Olimpiji primu, ker mi Stožic ni hotu povečat, bilo je po finalu lige prvakov, kjer sem na penale zgubil proti Man Utd. Pa je sledila odpoved z moje strani in selitev na mesto selektorja slovenije. z Gatesheadom sem prišel iz zadnje angleške lige v premiership, kjer sem za točko zaostal za arsenalom, ki je bil četrti in nisem videl lige prvakov, tako da je spet sledil odstop. Z Zvezdo sem bil trikrat prvak lige prvakov, dvakrat pokala UEFA, plačal sem zgolj za dva igralca (Filip Djuricic in Dejana Miladinovica) pa sem že v prvi sezoni igral finale pokala UEFA z Interjem, kjer sem izgubil 3-0. Nato pa so sledile dve sezone dela s klinci in bum...ko sem obranil naslov Lige prvakov, sem odšel in prevzel Inter, s katerim sem osvojil pokAL uefa v prvi sezoni in ligo prvakov v drugi, sedaj sem v saveu selektor španije, cilj je osvojiti evropsko in svetovno prvenstvo, nato pa grem še na olimpijske igre nemško, špansko in francosko prvenstvo in pokal, pa ima vse kar se osvojit da:D