Osebno imam zelo rad zgodovino. Zelo me zanima, kaj je nekoč dogajalo, kako je prišlo do teh dogodkov itd... Zato me zanima, kakšni so vaši začetki igranja? Kdo vas je navdušil, kdaj ste začeli, s kom,...??
Jaz sem začel z FM2005. Navdušil me je sestrič. Spomnim se, da ko sem vedno kot mali pizdun prišel na obisk, je vedno igral FM. In vedno z ekipo Šmartno, ki je blo tedaj v 2.SNL? No, hotel sem tudi jaz to probat. Hvala bogu, da sem dobil slovenski prevod, ker tedaj še nisem imel pojma angleško

Huh, nostalgija. Čeprav sem FM05 v času šolanja (4.letnik) imel nameščen na šolskem računalniku in sem ga igral med prakso

jebi ga, stari kompi

Ko sem hodil še v srednjo, sem VEDNO, ko sem nobil novi FM, ostal doma in se delal bolanega

in vedno sem začel igrati z Mariborom, vedno od 05 naprej. Nikoli me niso pritegnili veliki klubi, ki imajo že vse. To mi ni izziv. Zadnji FM, ki sem ga tako vnetno igral, je bil FM13. Lepo čas faxa, nisem imel rednih predavanj, delat se mi ni dalo in sem pač mogel nekak ubiti čas. Zdaj pa ga že kar malo zanemarjam, ker nimam več toliko časa za igranje...
Kot sem že omenil, sem vedno začel z Mariborom, "rad" pa sem vodil tudi kakšen Partizan (zaj v 15ki sem nekaj časa Zvezdo in se naveličal ko sem prodal Jovića in Rajkovića), Dravinjo, letos premierno tudi Olimpijo

Izziv mi je bila tudi igra z Sarajevom (imate jo v arhivu), ki je bila nekaj povsem novega, nekaj nepoznanega. Včasih me je zamikalo tudi kakšno San Marinsko prvenstvo ali pa 9 angleška liga, tudi 5,6 nemška. Ampak vedno ko sem se naveličal, sem se vrnil k igri z Mariborom. V 15ki sem bil 8sezon v Mariboru, potem sem šel v Sampdorio, pol pa je minlo in ja... Čakam da pride 16ka. Čeprav je časa iz leta v leto manj, in ker je igra iz leta v leto boljša (mora biti), nebom FM nikoli odstranil iz svojega življenja. Če bom imel kdaj otroke, jih bom "silil" igrati FM