Športni park Kidričevo
Re: Športni park Kidričevo
Zanima me ce so reflektorji v Kidricevem(pogoj za prvo ligo)?
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Niso. Itak ta pogoj ves čas prestavljajo, v Kidričevem so jim dali 5 let al kolko...
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
V prihodnjih treh letih nameravajo zgraditi pokrito tribuno s 1500 sedeži in nepokrito s 500 sedeži.
vir: http://dnevnik.si/sport/nogomet/1042552200
vir: http://dnevnik.si/sport/nogomet/1042552200
vir: siol..netŠtadion bo kmalu pridobil pokrito tribuno in žaromete
V soboto se je na osrednjem kidriškem nogometnem objektu začel pripravljati navoz za izgradnjo tribune. Za širitev obstoječe, ki bo potem pokrita. Aluminij je v skladu z zahtevami 1. SNL s krovno zvezo sprejel kompromis. ''Sprejeli smo moratorij za izvedbo tribune, ki traja tri, za reflektorje pa pet let. Sem pa prepričan, da bodo stvari končane pred tem,'' poudarja Toni Pernat. Scenarij, da bi Aluminij zapustil prvoligaško okolje po administrativni poti, je tako po mnenju Pernata nemogoč. ''To se zagotovo ne bo zgodilo.''
Kidričevo bo na poletnih pripravah najverjetneje gostilo Galatasaray. Še eno lepo priznanje.
Nekje sem zasledil da bi naj klub sam gradil pokrito tribuno, je kaj resnice na tem??
-
Nekaj se zagotovo gradi ob glavnem igrišču. Ne vem pa če po teh starejših načrtih.
Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Ni v tako velikem obsegu...
ja se gradi...vednar bi naj bila pokrita tribuna vednar z 600 ali 700 sedeži v glavnem pa jo klub gradi sam ja....do pričetka pomladanskega dela sezone bi naj bila že končana ampak če bo takšno vreme je en velik vprašaj...
- Viator&Vektor
A nasproti glavne, tam kjer bi morala biti ta velika?
A ni nobenega na forumu iz tistih koncev, ki bi šel v športni park pogledati in fotografirati zadevo?
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!
Saj pred tednom ni blo še nič kaj preveč konkretnega. Ko bo kaj za videt, bo objavljen tudi članek.umbro napisal/-a:A ni nobenega na forumu iz tistih koncev, ki bi šel v športni park pogledati in fotografirati zadevo?
Investitor izgradnje nadstrešnice tribune je sicer podjetje Talum, ki je glavni sponzor kluba.
No, če že prekrivajo, potem bi lahko prekrili 1000 sedežev tako kot veleva NZS, glede na to, da prekrivajo obstoječo tribuno. Osrednji del pokrit in spedenan, ostalo pa pač nepokrito in stole zašraufat, pa je stvar rešena.
Nekih fensi sanitarij tudi ni potrebno delat, je lahko komot kontejnerski wc, kot recimo v Ljudskem vrtu.
No, če že prekrivajo, potem bi lahko prekrili 1000 sedežev tako kot veleva NZS, glede na to, da prekrivajo obstoječo tribuno. Osrednji del pokrit in spedenan, ostalo pa pač nepokrito in stole zašraufat, pa je stvar rešena.
Nekih fensi sanitarij tudi ni potrebno delat, je lahko komot kontejnerski wc, kot recimo v Ljudskem vrtu.
Do mene je prišla informacija, da bi naj Kidričani kupili Završke reflektorje.
Ja, nekaj se je že omenjalo par tednov nazaj, da resno razmišljajo o tem. Bi pa naj bili tudi v MS zainteresirani pred časom.
- Viator&Vektor
Spet ena prenova ki kar se tiče uradnih kriterijev ni nič od nič. Treba je imeti 1000 pokritih sedišč, tu jih ni niti 500.
A niso bili neki načrti, da bo taka tribuna čez celo stranico igrišča ?
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov