NK Olimpija Ljubljana
Re: NK Olimpija Ljubljana
Majster pazi kaj govoriš. Spomni se Bežigrada, pa ne mi prosim, da so hodili takrat iz cele Slovenije, zakaj pa potem zdaj ne hodijo iz cele Slovenije? Rezultate imamo, saj smo bili na SP 2010 itd.
Drugače pa, to kar je napisal fante je povsem pravilno. Naštej mi prosim koliko domačih igralcev igra v Olimpiji? Če bi bilo več domačih igralcev, bi se tudi tisti Ljubljančani prebudili in odšli na tekmo. Samo za podatek ti bom rekel, da so Domžalam blagajno napolnili gledalci iz Fužin, ki so hodili gledati Ljubijankića, Iliča, Čavuševića, pa ti lahko povem, da je bilo minimalno 50 ljudi vsaj na tekmi v Domžalah, ker sem tudi sam včasih odšel. Danes pa kaj? Hočem povedati dejstvo, da se Ljubljančani s to ekipo ne morejo poistovetiti, saj klub se trudi, samo bo potrebno še kaj več kot to, kar počnejo. Kakšna podelitev kart po osnovnih šolah, srednjih šolah, ko se bo šola začela. Pa pred stadionom ne more biti pivo 3e, čeprav mislim, da klub nima tukaj nič... Jebi ga, Stožice nimajo duha in srca, Ljubljančani so pa tudi v večini faze razvajeni.
Pripadnost klubu, poistovetenost se gradita na dolgi rok, če pa te ne sprejmejo, potem pa... Predpozicije klub ima, navijaško skupino Green Dragons, ki bi morala biti zelo vključena v "lokalni proces"... To je samo moje mnenje.
Drugače pa, to kar je napisal fante je povsem pravilno. Naštej mi prosim koliko domačih igralcev igra v Olimpiji? Če bi bilo več domačih igralcev, bi se tudi tisti Ljubljančani prebudili in odšli na tekmo. Samo za podatek ti bom rekel, da so Domžalam blagajno napolnili gledalci iz Fužin, ki so hodili gledati Ljubijankića, Iliča, Čavuševića, pa ti lahko povem, da je bilo minimalno 50 ljudi vsaj na tekmi v Domžalah, ker sem tudi sam včasih odšel. Danes pa kaj? Hočem povedati dejstvo, da se Ljubljančani s to ekipo ne morejo poistovetiti, saj klub se trudi, samo bo potrebno še kaj več kot to, kar počnejo. Kakšna podelitev kart po osnovnih šolah, srednjih šolah, ko se bo šola začela. Pa pred stadionom ne more biti pivo 3e, čeprav mislim, da klub nima tukaj nič... Jebi ga, Stožice nimajo duha in srca, Ljubljančani so pa tudi v večini faze razvajeni.
Pripadnost klubu, poistovetenost se gradita na dolgi rok, če pa te ne sprejmejo, potem pa... Predpozicije klub ima, navijaško skupino Green Dragons, ki bi morala biti zelo vključena v "lokalni proces"... To je samo moje mnenje.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
Glej res da ni vse v ljubljančanih, vendar so del razloga, da je klub takšen kot je. Prva tekma Olimpije doma letos in koliko je bilo gledalcev? Tudi to, da ne igrajo ljubljančani je malo na pamet, saj je kolikor sem sam pogledal večina igralcev, ki je prišla iz Interblocka iz Ljubljane oziroma njene okolice. In tudi Maribor ima malo število svojih igralcev, večina prve postave je prišla iz drugih klubov in so se navijači poistovetili z njimi in jih vzeli za svoje in tako tudi tujci hočejo postati mariborčani(Mezga, Tavareš...) Je res, da se to počne na dolgi rok vendar morajo tudi navijači dati priložnost tem igralcem, ki so kvalitetni.
Drugače se strinjam glede cen, sem že drugje napisal, da so daleč previsoke; to morajo v klubu urediti pa tudi če bodo imeli začasno manjše prihodke. Me že glava boli od tega koliko problemov je v slovenskem nogometu in vsi bi radi prišli do uspeha takoj...
Drugače se strinjam glede cen, sem že drugje napisal, da so daleč previsoke; to morajo v klubu urediti pa tudi če bodo imeli začasno manjše prihodke. Me že glava boli od tega koliko problemov je v slovenskem nogometu in vsi bi radi prišli do uspeha takoj...
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Ljubljana je velika, ne navijajo vsi za Olimpijo, preprosto.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Eden izmed dejstva je tudi to kar je rekel Viator, ampak od dejstvu, da ima Ljubljana 300.000 prebivalcev in se ne najde 1% gledalcev, ki bi hodili na nogomet na Olimpijo je praktično katastrofalno.
Xpero, takole, bom naredil seznam, pa bova videla kdo je dejansko Ljubljančan.
Vratarji:
Aleksander Šeliga (Celje)
Elvis Džafić (Olimpija)
Obramba:
Aris Zarifović (Gorica)
Sreten Sretenović (FK Rad)
Delame Mlinar (Aluminij)
Sarasola Inigo (Španec)
Erik Salkič (Koper)
Boban Jovič (Aluminij)
Sredina:
Blaž Božič (Svoboda)
Dalibor Radujko (Koper)
Damjan Trifkovič (Rudar)
Anej Lovrečič (Koper)
Matic Fink (Interblock)
Djordje Ivelja (FK Bačka)
Nik Omladič (Rudar)
Davor Škerjanc (Tabor Sežana)
Napad:
Vicente (Brazilec)
Rok Baskera (Simer Šampion)
Dejan Djermanović (Olimpija)
Andraž Šporar (Interblock)
Filip Valenčič (Interblock)
Nikola Nikezić (Bodučnost)
Torej, od koliko igralcev lahko praktično pričakuješ 100% pristop na tekmi in kateri igralci dejansko igrajo tudi s srcem za klub? No, veliko ne, in to je bil odraz tudi proti Gorici, ko so izgubili 3:0. Od tiste tekme bodo težko spet pridobili mojo pozornost, da bi odšel na tekmo in plačal 10eur, zato, da bi gledal neko matranje žoge in gledal, kako pač samo zaradi plače stoji na igrišču.
Xpero, takole, bom naredil seznam, pa bova videla kdo je dejansko Ljubljančan.
Vratarji:
Aleksander Šeliga (Celje)
Elvis Džafić (Olimpija)
Obramba:
Aris Zarifović (Gorica)
Sreten Sretenović (FK Rad)
Delame Mlinar (Aluminij)
Sarasola Inigo (Španec)
Erik Salkič (Koper)
Boban Jovič (Aluminij)
Sredina:
Blaž Božič (Svoboda)
Dalibor Radujko (Koper)
Damjan Trifkovič (Rudar)
Anej Lovrečič (Koper)
Matic Fink (Interblock)
Djordje Ivelja (FK Bačka)
Nik Omladič (Rudar)
Davor Škerjanc (Tabor Sežana)
Napad:
Vicente (Brazilec)
Rok Baskera (Simer Šampion)
Dejan Djermanović (Olimpija)
Andraž Šporar (Interblock)
Filip Valenčič (Interblock)
Nikola Nikezić (Bodučnost)
Torej, od koliko igralcev lahko praktično pričakuješ 100% pristop na tekmi in kateri igralci dejansko igrajo tudi s srcem za klub? No, veliko ne, in to je bil odraz tudi proti Gorici, ko so izgubili 3:0. Od tiste tekme bodo težko spet pridobili mojo pozornost, da bi odšel na tekmo in plačal 10eur, zato, da bi gledal neko matranje žoge in gledal, kako pač samo zaradi plače stoji na igrišču.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
Ni toliko važno od kje je nekdo doma, temveč je važna nogometna šola... Le-te Olimpija nima in je svetlobna leta za najboljšimi Maribor-Domžale-Gorica ... Dokler to ne uredijo ne bo nič. Poglejte malo po mlajših reprezentancah... pravih igralcev se ne da kupit, tako kot Arisa pa Vicenteja pa tudi Šporarja... prave igralce se dela, dokler Olimpija ne bo začela delat igralcev ne bo gledalcev v Ljubljani...
je pa res, da je folk nenormalen, kar se tiče ignoriranja nogometa v osrednji sloveniji... tudi zato, ker je veliko priseljencev, pa ne govorim iz juga, ampak iz vzhoda... štajerci, prekmurci itd. pa se potem ustvarja neka kao apatija, ker je toliko ljudi pa ne hodijo an tekme...
je pa res, da je folk nenormalen, kar se tiče ignoriranja nogometa v osrednji sloveniji... tudi zato, ker je veliko priseljencev, pa ne govorim iz juga, ampak iz vzhoda... štajerci, prekmurci itd. pa se potem ustvarja neka kao apatija, ker je toliko ljudi pa ne hodijo an tekme...
Saj glej se strinjam, Olimpija ima veliko težav in največja je še to, da igralci in ekipa nima ŠE pravega karakterja. Malo mi je bilo smešno, ko je Mile za trenerja postavil Šiljaka, ki še ni dozorel za Olimpijo kot jo ljubljančani hočejo, kot jo Slovenija hoče in potrebuje. Lansko leto sem na začetku zaradi Kosičeve igre začel bolj podrobno spremljati Olimpijo in bilo je zanimivo za gledati, kasneje več ne in tudi sedaj Šiljakova taktika še ni dopolnjena.
Glede seznama ja jih je 6 iz Ljubljane oziroma njene nogometne šole in to je približno enako v Mariboru in drugod. Sicer bi lahko bilo več, vendar kot je alkazam rekel Olimpija še nima urejene NŠ, ni na takšnem nivoju kto je to drugod. Sploh pa bo še trajalo prej kot bo si Olimpija uredila svoje igralce in imela neko vizijo, da bo že mlade igralce pripeljala v klub in jih vzgajala ter posojala na kaljenje.
Glede seznama ja jih je 6 iz Ljubljane oziroma njene nogometne šole in to je približno enako v Mariboru in drugod. Sicer bi lahko bilo več, vendar kot je alkazam rekel Olimpija še nima urejene NŠ, ni na takšnem nivoju kto je to drugod. Sploh pa bo še trajalo prej kot bo si Olimpija uredila svoje igralce in imela neko vizijo, da bo že mlade igralce pripeljala v klub in jih vzgajala ter posojala na kaljenje.
ravno tega tudi jaz nerazumem, da folk (ljubljančani) in tudi pri nas v domžalah ne gre na fuzbal, jaz hodim na tekme v domžale, v dob in na stožice, če le obstaja kakšna navijaška skupina se priključim zraven in navijam (ampak ultrasov v domžalah žal ni več), so pa v ljubljani dragonsi in potem navijam kolikor lahko in tako pomagam klubu, spodbujam igralce... pač imam rad šport, nogomet, in seveda lokalne klube.
ne hodim na tekme, ker bi imel preveč časa in se ne bi imel kam dat, ampak, imam rad nogomet in ker še vedno vrjamem da lahko olimpija (ali domžale) postane prvak.
pri večini pa tega ni, in se samo pizdijo da je prazen stadion, da je ekipa slaba... in dokler bo mišlenje tako, bo pač tako kot je.
ne hodim na tekme, ker bi imel preveč časa in se ne bi imel kam dat, ampak, imam rad nogomet in ker še vedno vrjamem da lahko olimpija (ali domžale) postane prvak.
pri večini pa tega ni, in se samo pizdijo da je prazen stadion, da je ekipa slaba... in dokler bo mišlenje tako, bo pač tako kot je.
To je res, boljše bi bilo za slovenski nogomet, da bi Lj imela kakšne 3-4 približno enako močne klube, npr. Olimpija, Svoboda, Željo in Slovan bi bili glih lepo porazdeljeni po Ljubljani, pa da bi vsak imel svojo bazo navijačev in bil v 1./2. ligi, kot pa zdaj, ko imaš samo enega kao velikana, ki v bistvu to po rezultatih ni, okoli katerega so neka ogromna pričakovanja in seveda potem ogromna razočaranja, ostali lj. klubi pa gnijejo nekje v najnižjih ligah. Če bi imeli 4 enakovredne klube bi imeli medsebojne mestne derbije, ki bi privabili ljudi, pričakovanja bi bila manjša, ljudje bi bolj spoštovali že to da npr. igrajo v 1. ligi, vsaka zmaga bi bila dragocena. Nekako tako kot v MS ali Lendavi. Saj Ljubljana ni tako nenogometno mesto kot mislijo nekateri, samo se to ne odraža v podpori Olimpiji v smislu obiska na tekmah. Res škoda da se je stvar razvila tako, da ima Ljubljana praktično samo 1 klub, ki igra čisto nekje na robu mesta, izven dogajanja. V večini res nogometnih nacij imaš v prestolnici vedno ogromno klubov z neko močno lokalno bazo navijačev, tudi v nam bližnjih mestih imaš vsaj 1 res dober mestni derbi v prestolnici (Zg izjema).Viator&Vektor napisal/-a:Ljubljana je velika, ne navijajo vsi za Olimpijo, preprosto.
Jaz res upam da nekoč pride klub tipa Slovan v prvo ligo, da malo popestri dogajanje.
proti modernemu nogometu
http://youtu.be/3wYP-xyVDys
Jutri med 9:00 in 21:00 bo naš štant zopet postavljen v Citypark, nakupovalno središče Ljubljane, kjer bo možno kupiti navijaške artike! Vabljeni!
Vsa ta mesta (z izjemo Zagreba) imajo tudi krepko preko 1,5 milijona prebivalcev. V Ljubljani je problem večplasten. Obstaja ogromno priseljencev iz juga in tudi iz ostalih delov države, ki navijajo za svoje klube. Ob vsem tem pa trenutna Olimpija ni Olimpija in naivno bi bilo trdit, da so vsi navijači stare Olimpije ob propadu le-te in ustanovitvi novega kluba enostavno prešaltali in začeli navijat za Bežigrad.Panonszki napisal/-a:tudi v nam bližnjih mestih imaš vsaj 1 res dober mestni derbi v prestolnici (Zg izjema).
Jao, pa v teh državah je tudi nasplošno več prebivalcev, tudi v drugih mestih, mislim kaj naj bi ta primerjava povedala? Pa mimogrede, koliko prebivalcev pa imajo Sarajevo, Graz, Mostar...? Pa kaj ima zdaj veze število prebivalcev, govorimo o Sloveniji, torej moramo stvari upoštevati v kontekstu slovenskih razmer. Ljubljana ima vsaj 15% prebivalstva vse države, to je podobno kot druge velike prestolnice po Evropi, pa poglej, koliko klubov iz Londona je v vrhu angleškega nogometa. Pri nas pa je med top 20 klubi samo en tradicionalen ljubljanski klub, v EPL pa je kar veliko londonskih klubov, ne vem zdaj iz glave koliko točno.
Priseljenci so tudi v vseh mestih, pa veliko jih navija za domače klube, tudi v Lj jih boš kar nekaj našel na tekmah Olimpije, mogoče kateri zraven navija pač še za nekoga iz velike četvorice ex-Yu klubov, samo to ne pomeni, da mu je vseeno za Olimpijo. Saj tudi v Prekmurju dosti ljudi poleg Mure navija za Hajduk ali Dinamo.
Pa evo, Murska Sobota in Lendava imata 13.000 oz. 4000 prebivalcev in za slovenske razmere odličen obisk. Če bi v Ljubljani ljudje imeli klube bliže sebe, da bi bili bolj lokalno povezani z njim in bi jim predstavljal njihov kvart, bi se tudi bolj povezali z njim. Ljubljana je -v slovenskih razmerah- prevelika za samo 1 klub.
Drugače pa to glede stare/nove Olimpije pišeš na pamet, najdi mi enega človeka v Lj, ki je navijal za staro Olimpijo in ki zdaj ne navija za novo.
Priseljenci so tudi v vseh mestih, pa veliko jih navija za domače klube, tudi v Lj jih boš kar nekaj našel na tekmah Olimpije, mogoče kateri zraven navija pač še za nekoga iz velike četvorice ex-Yu klubov, samo to ne pomeni, da mu je vseeno za Olimpijo. Saj tudi v Prekmurju dosti ljudi poleg Mure navija za Hajduk ali Dinamo.
Pa evo, Murska Sobota in Lendava imata 13.000 oz. 4000 prebivalcev in za slovenske razmere odličen obisk. Če bi v Ljubljani ljudje imeli klube bliže sebe, da bi bili bolj lokalno povezani z njim in bi jim predstavljal njihov kvart, bi se tudi bolj povezali z njim. Ljubljana je -v slovenskih razmerah- prevelika za samo 1 klub.
Drugače pa to glede stare/nove Olimpije pišeš na pamet, najdi mi enega človeka v Lj, ki je navijal za staro Olimpijo in ki zdaj ne navija za novo.
proti modernemu nogometu
V Ljubljani imate večplasten problem. Ljubljana kot mesto je več kot dovolj veliko, da bi imelo mesto z okolico odlično navijaško bazo (cca. 270.000 prebivalcev samo mesto). Ker če to primerjamo že samo s Splitom (cca. 200.000), bo več kot dovolj. Ljubljana je po svoje res specifična, saj smo o tem že dosti napisali na forumu. Že samo mentaliteta ljudi je močno drugačna kot npr. v Mariboru. Res je prav žalostno od Ljubljančanov slišati, da se pač o Olimpiji v Ljubjani ne govori, ne splača se jim priti pokazat se na tekmo in podobno. Drugače pa tudi Olimpija vsaj v 80. letih ni bila dovolj velik klub, da bi nase vezala zveste navijače iz vse Slovenije. Ciljam na to, da celotna regija pa tudi širše npr. navija za Hajduk, da ne omenjamo več kot dovolj velikih Zvezde in Partizana, za katera še vedno navijajo po celotni Srbiji, Črni Gori. Resda je imela Olimpija v 80. letih dober obisk za Bežigradom, dovolj številčno navijaško bazo, čeprav je tudi res, da je ogromno ljudi hodilo gledat veliko četverico, ne tudi Olimpijo. Ampak kakorkoli, to so bili odlični časi za navijače Olimpije. Potem pa pride jesen 1991. Bežigrad je v glavnem sameval, brez navijačev, s peščico gledalcev. Vsi so preklopili na svoje klube, v 1. ligi se je znašlo 21 klubov, vsaka vas je počasi dobila svoj klub v 1., 2., 3. ligi, vsaka vas je že skoraj imela svojo navijaško skupino. Olimpija je bila preprosto premajhna in nezanimiva. Čisto nasprotje s 60. leti in časov res Velikih derbijev z Mariborom. Jaz, iskreno povedano, ne vidim rešitve za Olimpijo v tem smislu. S tako mentaliteto Ljubljančanov ne. V lanskem prvenstvu so Stožice imele tudi samo po 350 gledalcev na nekaterih tekmah. To je povprečen obisk na nekaterih tekmah 4. in 5. lige v Prekmurju. Tudi če bi se uredil ponovno stadion Bežigrad in bi se Olimpija preselila nazaj domov, ne verjamem več v Olimpijo. Res ne vem več, kaj vse bi se moglo spremeniti v glavah ljudi.
meni je tudi neumno da nas vse ljubljačane oz. ljudi iz te regije mečete v isti koš, nekateri razmišljamo drugače kot večina folka ki sedi doma, hodimo na tekme tudi na gostovanja, na vsaki reprezentančni tekmi, ki je v stožicah navijamo za reprezentanco.
Saj pa se o Olimpiji govori v Ljubljani, tudi tukaj na tem koncu Ljubljane kjer sem jaz doma, kjer so zrastli nogometaši kot je Džengis, Handa, Žinko, Ljubijankić... Govori se, ampak ti povem kaj je povečini razlog za neobiskovanje tekem? Ne mentaliteta, mentaliteta je, te s katerimi se jaz pogovarjam navijajo za Olimpijo pa so iz Ex-Yu. Problem je v tem, da ne bodo hodili gledat, če ni nobenega domačega igralca, če bi VSAJ en iz Fužin igral, bi povlekel minimalno 100 ljudi na tekmo, v to sem prepričan. Ne znam pojasniti povezanosti, ampak tako je. Drugi razlog so pa previsoke cene, hodili pa ne bodo gledati mučenja žoge, če lahko lepši nogomet pred blokom igramo... To je dejstvo. Lahko bi trdil, da je bilo več gledalcev, ko so se na našem igrišču pred meseci "udarili", ko je bil premor, Handa, Džengis... Taka imena. Ampak taka sproščenost, to, "domačnost".... To je nekaj več. Že na Slovan hodijo gledati, pa čeprav igrajo za zabavo, pa pride tudi Cime malo pogledat itd.
Dejstvo je, da se je Olimpija znebila Cimeta, katerega so ljudje iz Ex-Yu imeli radi zaradi svojih vragolij na igrišču, z njim so se lahko Ljubljančani "poistovetili", ker je bil eden izmed njih... Če pogledamo neko sezono, ko se je Olimpija borila za naslov z Mariborom(2000/01), vidimo koliko je bilo domačih igralcev:
Ekipa:
Nihad Pejković (Olimpija)
Ermin Rakovič (Slovan)
Sebastjan Cimerotić (Slovan)
Dražen Žeželj (Svoboda Ljubljana)
Alen Škoro (BiH)
Dejan Stefanovič (Svoboda Ljubljana)
Žiga Starič (Olimpija)
Blaž Puc (Svoboda Ljubljana)
Prepolli Arsim (Srbija)
Jalen Pokorn (Triglav)
Damjan Ošlaj (Mura)
Ismet Muniši (Maribor)
Gregor Mirtič (Beltinci
Selvad Kujovič (Olimpija)
Erik Kržišnik (Slovan)
Branislav Krunič (Srbija)
Dušan Kosič (Svoboda Ljubljana)
Marko Kmetec (Mura)
Darko Karapetrovič (Olimpija)
Siniša Jukič (Hrvat)
Goran Jolič (Kočevje, Svoboda Ljubljana)
Jasmin Handanovič (Svoboda Ljubljana)
Dejan Grabič (Olimpija)
Franc Fridl (Maribor)
Klemen Bingo (Olimpija)
Veliko več domačih igralcev kot pa letošnja sezona. Že to, da je Olimpija v peti in četrti ligi imela večji obisk na nekaterih tekmah, je skrb vzbujajoči podatek...
Dejstvo je, da se je Olimpija znebila Cimeta, katerega so ljudje iz Ex-Yu imeli radi zaradi svojih vragolij na igrišču, z njim so se lahko Ljubljančani "poistovetili", ker je bil eden izmed njih... Če pogledamo neko sezono, ko se je Olimpija borila za naslov z Mariborom(2000/01), vidimo koliko je bilo domačih igralcev:
Ekipa:
Nihad Pejković (Olimpija)
Ermin Rakovič (Slovan)
Sebastjan Cimerotić (Slovan)
Dražen Žeželj (Svoboda Ljubljana)
Alen Škoro (BiH)
Dejan Stefanovič (Svoboda Ljubljana)
Žiga Starič (Olimpija)
Blaž Puc (Svoboda Ljubljana)
Prepolli Arsim (Srbija)
Jalen Pokorn (Triglav)
Damjan Ošlaj (Mura)
Ismet Muniši (Maribor)
Gregor Mirtič (Beltinci
Selvad Kujovič (Olimpija)
Erik Kržišnik (Slovan)
Branislav Krunič (Srbija)
Dušan Kosič (Svoboda Ljubljana)
Marko Kmetec (Mura)
Darko Karapetrovič (Olimpija)
Siniša Jukič (Hrvat)
Goran Jolič (Kočevje, Svoboda Ljubljana)
Jasmin Handanovič (Svoboda Ljubljana)
Dejan Grabič (Olimpija)
Franc Fridl (Maribor)
Klemen Bingo (Olimpija)
Veliko več domačih igralcev kot pa letošnja sezona. Že to, da je Olimpija v peti in četrti ligi imela večji obisk na nekaterih tekmah, je skrb vzbujajoči podatek...
meni se zdi da predvsem da je folku 10-15€ preveč za karte. isto je pri nas v domžalah, ko je prost vstop pride, po 1500 in več folka, npr. ob 90 letnici. zanima me kako bi bilo, če bi v stožicah, bil enkrat prost vstop, ampak ne ravno proti kakšnemu aluminiju, proti domžalam, kopru, celju...
sicer pa ta zadnja akcija se mi zdi kar vredu, 5000 kuponov za polovično ceno kart, in zastonj vstop na tekmo proti kopru če imaš karto, s tekme proti celju. sicer pa grem v soboto spet na tekmo pa bomo videli ali bo kaj več zanimanja.
sicer pa ta zadnja akcija se mi zdi kar vredu, 5000 kuponov za polovično ceno kart, in zastonj vstop na tekmo proti kopru če imaš karto, s tekme proti celju. sicer pa grem v soboto spet na tekmo pa bomo videli ali bo kaj več zanimanja.
Golman zakaj se mi zdi da misliš, da za Olimpijo v večini navijajo samo ljudje iz ex-ju?
Jaz ne mislim, za Olimpijo navijajo ljudje vseh razredov in iz bivše republike kot tudi Slovenci, logično. Jaz govorim o ljudeh, s katerimi se lahko konkretno pogovorim, ki so prijatelji in ki izhajajo iz istega okolja kot jaz. Seveda bi pa zelo rad slišal mnenje nekoga, ki je iz Črnuč, Šiške, Bežigrada, Viča, da vidimo zakaj iz ostalih občin v Ljubljani ljudje ne hodijo na tekme Olimpije...
Saj je bila. In to na zelo pomembni zadnji domači tekmi Olimpije v pretekli sezoni (35.kolo-17.5.2012). Tekma je pa bila proti Muri in obojni so se borili za Evropo. Na tekmi se je zbralo 5.000 ljudi.barca_boy napisal/-a:meni se zdi da predvsem da je folku 10-15€ preveč za karte. isto je pri nas v domžalah, ko je prost vstop pride, po 1500 in več folka, npr. ob 90 letnici. zanima me kako bi bilo, če bi v stožicah, bil enkrat prost vstop, ampak ne ravno proti kakšnemu aluminiju, proti domžalam, kopru, celju...
http://www.prvaliga.si/Tekma/zapisnik/?id_tekme=9295
Na tej tekmi mislim da so bili tudi klubski artikli 50% znižani.
Res nevem zakaj se je te Stožice tako forsiralo. sploh njena lokacija ni primerna. Plečnikov stadion ima veliko boljšo lokacijo in bi imel gotovo več navijačev na tekmah, saj je bliže ljudem. Sam sem si želel pred časom, da bi imeli v PL.si ljubljanski derbi (Olimpija-Interblock) zdaj pa iz tega še dolgo ne bo nič(in to samo zaradi nekih bv vrtov...omg). Olimpija pa mora spustiti cene na 7.5e nekje in dati družinske(4članske:20e in 3članske:15e npr.). Pa še zdaj nevem zakaj NZS ne dela nobenega pritiska skupaj z javnostjo, da se omogoči pivo na stadionih. Pa naj se skliče referendum ali karkoli pa naj ljudje odločijo( ki so 100% za). OKS in njene finte...
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti