NK Celje
-
- Kraj: Cerklje ob Krki
Re: NK Celje
No me veseli, da se Celje pobira. Res super za našo nogometno sceno. Upam, da se res publika vrne na tribune v veliko večjem številu in da Celje sestavi konkurenčno ekipo.
S Celjani trenira še en igralec Interblock-a - vratar Barukčič
No pravkar je pa tudi podpisal dolgoročno pogodbo. Dajte Ljubljančani malce povejte svoja mnenja o teh igralcih Interblock-a, ki so podpisali za Celje. (Barukčić, Bajde, Vrhovec). V naslednjih dneh naj bi jim sledili še nekateri igralci iz Ljubljane.... Pravi naval talentov v Celje...
Ve kdo ob kateri uri bo v ponedeljek tekma med Celjem in Sarajevom (Dravograd)?
- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
Celje se bo pomerilo za kva. za EL z Dacio Chisinau iz Moldavije.
- janbuc
- Kontakt:
Po TV-ju ni... na spletni strani uefa.com pa tudi ni. To sem zvedel preko slovenskih spletnih straneh.
Na kakem nivoju pa je danes moldavska liga? Sherif ima očitno nek denar, glede na to, da si lahko privošči boljše igralce iz naše lige za drag denar. Očitno imajo tudi drugi klubi dosti denarja. Včasih je sicer bila moldavska liga za slovensko, tam 2000/01 je Olimpija brez težav premagala Sherif, Maribor je sicer izgubil proti Zimbruju ampak to se je takrat štelo za pravo senzacijo.
proti modernemu nogometu
http://youtu.be/3wYP-xyVDys
Jah vsekakor je Šerif tam klaso and vsemi, ampak tudi Dacia ni veliko zadaj. To je klub iz prestolnice in so ga kar pumpali zadnja leta. Za skromno Celjsko zasedbo bi bila uvrstitev naprej lep podvig, imajo pa po mojem mnenju kar lepe možnosti, predvsem zato, ker njihova igra bazira na dobri obrambi in kontra-napadih. To je pa lahko za takšna tekmovanja, kjer se igra na izpadanje zelo produktivno.
- janbuc
- Kontakt:
Če Celje uspe zmagati v prvem predkrogu jih v drugem predkrogu čaka dvoboj IF Elfsborg (Sweden) / Floriana F.C. (Malta)
Kot pri Olimpiji, neugodni skandinavci. Čeprav se bojim da bo Dacia že previsoka ovira, pa je kvaliteta Elfsborga nižja od recimo Tromsoja... Mura in Celje sta jo v 2. predkrogu bolje odnesla od Olimpije... če bosta do tja prišla
V naslednjih dneh bosta pogodbi podpisala Celjana Korošec(Nafta, Šampion Celje) in izjemen talent Žan Horvat(Šampion Celje).
Danes se je tudi tehnični direktor Arlič dogovoril, da Celjani prvo tekmo igrajo v Moldaviji, drugo pa doma.
Sicer pa danes ob 17:00 prijateljska tekma v Zagrebu.
Danes se je tudi tehnični direktor Arlič dogovoril, da Celjani prvo tekmo igrajo v Moldaviji, drugo pa doma.
Sicer pa danes ob 17:00 prijateljska tekma v Zagrebu.
Kako sta povezana Celje in Šampion? Slednjega financira Mirko Tuš?
V zadnjem času se zelo obuja medsebojno sodelovanje, ker Šampion-u zmanjkuje financ zaradi gospodarske krize. Šampion pa nikakor ne financira Tuš. Veliko se govori tudi o združitvi kluba.
Nk Celje bo preko klubske kamere nudil live-stream(video) v domovino. V živo tudi preko twitterja in facebooka! Vse pohvale za to potezo!!
super, bomo spremljali. Ne pa se preveč zanašat na tak način prenosa, ker lahko gre 100 stvari narobe.
To je vsem jasno. Ampak že sam, da se neverjetno trudijo letos v vodstvu je dovolj velik plus. V Moldavijo potuje tudi najnovejša maskota kluba - "Grofek". Upam na pozitiven rezultat!
Nejc Pečnik trenira z ekipo Celja. Ker je pred kratkim dobil otroka si zeli biti ob njemu in bi rad usaj leto dni igral v Sloveniji. Bojda naj bi bilo kar nekaj možnosti da bo v letošnji sezoni zastopal Celjske barve!!! Je pa prosti igralec.
Danes sem se pogovarjal z njim v Celju in mi je to tudi zatrdil!
Danes sem se pogovarjal z njim v Celju in mi je to tudi zatrdil!
Koliko pa je on od tiste poškodbe sploh igral za Nacional? Čisto je poniknil oz. se o njem nič več ni govorilo.
proti modernemu nogometu
-
- Kraj: Cerklje ob Krki
Če je to res, bo vsekakor odlična okrepitev za Celje.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost