2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2017/18
Kostanjška ni bilo poleg že vse od začetka priprav. Mojstrovič pa mislim, da je šel naknadno... Pa je zame njegov odhod večje presenečenje. Ker on je pa res otrok Krke, zvest vsa leta, pa treniral že mlajše selekcije v klubu. Kostanjšek se je vseeno poslovil že kot kadet.
Prišel je v Domžale pri U14, igral 5 sezon, podpisal profi pogodbo z Domžalami, pri 19 četih odšel v Sion v Švico, kjer je igral v B ekipi 2 sezoni in se vrnil v KrkoPietro napisal/-a: ↑26. Avg 2017 19:32 Kostanjška ni bilo poleg že vse od začetka priprav. Mojstrovič pa mislim, da je šel naknadno... Pa je zame njegov odhod večje presenečenje. Ker on je pa res otrok Krke, zvest vsa leta, pa treniral že mlajše selekcije v klubu. Kostanjšek se je vseeno poslovil že kot kadet.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Mojstrovič je car, če bo kolikor toliko v formi, bo držal celo vezo v Ivančni.
Bravo Tabor!
Bravo Tabor!

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
A v Kranju na stadionu Zarice kaj posodabljajo? Sedaj v prenosu za glavno tribuno je vse razkopano plus ICB-ji stojijo tam.
Verjetno zgolj nasip...
Evo, pa je Mura že sama na vrhu lestvice. Sem pričakoval, da bo Bravo slej ko prej izgubil stik, od Drave pa sem vseeno pričakoval zmago na domačem terenu. Za vikend pa lokalni derbi Nafta-Mura, kljub nekoliko slabšim rezultatom Nafte, verjamem v polne tribune, dobro tekmo in upam, da novo zmago Mure. Nov poraz tudi Veržeja. Očitno le niso tako dobri, kot so nekateri tu napovedovali. Imajo sicer mlade perspektivne igralce, ampak praktično nič izkušenj in to jih bo še teplo v ligi. Fužinar pa bo očitno obsojen na zadnje mesto...
- Viator&Vektor
Tudi Zarica je za zdaj bolj boga, ampak mislim, da jih bo Pavlin dvignil.
Zarica je zelo boga, ne vem zakaj pustijo, da jim šp. direktor Triglava Brkić diktira kateri igralci - bivši mladinci Triglava, morajo igrat za vsako ceno, pa zraven še Šalja, ki vemo čigav sine je, par igralcev z izkušnjami iz 2. snl pa sedi oz. so klub že zapustili. Pomojem je to za njih zadnja sezona v 2.snlViator&Vektor napisal/-a: ↑28. Avg 2017 11:51 Tudi Zarica je za zdaj bolj boga, ampak mislim, da jih bo Pavlin dvignil.

Veržej igra dobro, res so neizkušeni...Problem pa je šibka klop in tudi razpored ni bil najlažji. Pa še proti Krki so pač prvi naleteli na ,, pravo Krko,,.
- Viator&Vektor
Se že ve, katera tekma bo ta vikenda na nzs? Kalcer-Drava bi znalo bit zanimivo...
Edit:

Edit:

Viator&Vektor
Po moje Nafta - Mura saj je to derbi ne glede na uvrstitev na lestvici ali ligi
.
Glede na zadnja leta pa tudi verjamen da bo to najbolj obiskana tekma tega vikenda v Sloveniji.
Nspovedujem čisto zmago Mure z 0-3!
Se vidimo na tekmi (kljub da je prenos)!
Po moje Nafta - Mura saj je to derbi ne glede na uvrstitev na lestvici ali ligi
.
Glede na zadnja leta pa tudi verjamen da bo to najbolj obiskana tekma tega vikenda v Sloveniji.
Nspovedujem čisto zmago Mure z 0-3!
Se vidimo na tekmi (kljub da je prenos)!
na NZS.si bo tekma Brd in Brava, na SK pa prekmurski derbi...
-
Mislim, da se je Nafta kar malo zaj*bala z vstopnicami. Ceno so dvignili na 8€. Napovedano je slabo vreme in še tv prenos. Mislim, da bo kar dosti ljudi raje gledalo tekmo po tv. Dvomim, da bo na tekmi več kot 1500 ljudi.
Poslano z mojega SM-G950F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G950F z uporabo Tapatalk
To kaj počnejo v Prekmurju tega v ostalem delu SLO. ni. Povsod v 3 ligi imajo stopnino po 5 E , kod večina drugoligašev , slednji imajo za upokojence 3 E seveda Mura in Nafta imata svojo ceno. Pa ne , da mi kdo reče tribuno,.... tudi na Ptuju in skoraj povsod je pokrita tribuna tu ni izgovora, pa tudi v fazanariji iz glavne tribune skoraj rabiš daljnogled. Z eno besedo prekmurska klubska politika izrablja lastne navijače. Ostali del Slovenije je bolj pošten. Se razume ne govorimo o 1 ligi. O Muri in 6 E kak poveste lahko greš gledat veterane a zato naj gremo gledat ( upokojence ta je pa dobra. )
Sem že enkrat vprašal, pa nisem dobil odgovora: a kdo ve, če je v 2. ligi zahtevano minimalno število mladinskih selekcij? Fužinar je namreč odjavil še kadete (tako da nimajo ne kadetov in ne mladincev)...
Kolko jaz vem, je. Ker so mladinske selekcije pogoj že za 3. SNL.
Farmtech Veržej - Tabor Sežana 1 : 1 Izredna tekma, na res težkem terenu , visok tempo igre , veliko kartonov tudi en rdeč pri gostih. Veržej je v zadnji minuti zadel vratnico na odbito žogo iz petih metrov niso zadeli gola ali neodločen izid je najbolj pravičen . Taborčani so skozi celo tekmo pritiskali na sodnike igrali izredno agresivno tako da se je splačal ogled te tekme.
- Viator&Vektor
Naj bi sodnika poslal v tisto.......... ter pljunil proti njemu tako sem po tekmi slišal.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov