Prva liga 2018/2019
Re: Prva liga 2017/2018
CAS je zdaj odločal o začasni odredbi... Najbolj jasno vam bo, če si pogledate prispevek.
http://4d.rtvslo.si/arhiv/sport/174481987
Res zanimivo : je pa sam povedal , da je odločitev CAS-a dokončna. Tudi Kranjsko sodišče je zavrnilo to vse pove. Vse skupaj je to agonija, ki se konec ve v naprej, kajti ne verjamem , da bi kdorkoli naložil zvezi drugačno odločitev in stroške, ki bi povlekli za sabo ..... ne vprašaj kaj vse. Koprčani se pač nočejo sprijaznit dosegli pa niso in nePietro napisal/-a: ↑15. Jul 2017 10:31 CAS je zdaj odločal o začasni odredbi... Najbolj jasno vam bo, če si pogledate prispevek.
bojo nič verjemite. Relacija Koper - Zveza ..........................................
Remi na uvodni tekmi. Ankaran bil boljši, na oko lepša igra. Triglav zadnjih deset minut pritisnil, lahko bi celo zmagali, a na koncu še nekako pravičen izid. So me pa Triglavani vseeno kar malce razočarali z igro, razen zadnjih deset minut.
Mene so kar oboji razočarali. Razumem, da je začetek sezone, ampak vse skupaj gledano je bilo res ubogo. Veliko individualnih napak, nekaj priložnosti, ki bi jih tako eni kot drugi morali boljše zaključiti in tu bo potrebno še kar nekaj dela.
Se strinjam, to včeraj je bilo bolj malo od nogometa. Oba kluba po igri in kvaliteti spadata v 2.snl tako kot Radomlje
Ocenjevati po eni tekmi kam kdo spada je pa res totalen strel v koleno. Počakajte vsaj na prvo četrtino. Sem pa prepričan, da bo Triglav pripeljal še kako okrepitev, ker se pred sezono pač niso zaletavali in čakajo na kakega igralca, ki ne bo dobil prave ponudbe. Ankaran je pa itak precej na novo sestavljen in rabi še nekaj tekem, da se uigra...
Bolj kot, da se klube sili, da postavijo reflektorje, bi bilo boljše, da bi uvedli obvezno postavitev snemalnih stolpev nasproti glavne tribune, pa, da se seveda tudi snema iz njih. A TV hiše resnično ne vidijo, da tole nikakor ne izgleda, ko snemajo v prazno? 

Saj včasih je bolje, da se ne snema tribune... 

Rudar je sestavil poimensko zelo dobro ekipo, Domžale odpočile nekaj igralcev, tako, da zmaga knapov zame ni presenečenje. Je pa drugi gol zelo zelo sumljiv.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Gol čist kot solza. Trogol bi rekel Mamić.
Knapi že na vrhu. Še 35...
btw, je gledal kdo Krško, kako so laho zmagali z enim strelom v okvir? Al je to napaka?
Knapi že na vrhu. Še 35...

btw, je gledal kdo Krško, kako so laho zmagali z enim strelom v okvir? Al je to napaka?
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Drugi gol Rudarja je čist, žoga v celoti čez črto, bolj me zanima, če ni bil Trifke ob podaji Črnica v ofsajdu pred golom Tučića...
- Viator&Vektor
Eh Tonči. Najprej mučenje proti Ankaranu, potem pa še zapravljena praktično dobljena tekma proti bledemu Mariboru z onim šarlatanom na klopi. Menjave zanič, kondicija slaba (kdo igra dve tekmi na teden?). Moral bi meti 6 pik, tko pa majo komaj eno. Upam, da so se kaj naučili in da bo v prihodnje taktično bolje.
Ankaran pa tudi ni tako slab, kot sem mislil. Badžim je dober trener, ampak to, da daje igrat sina, ne vem koliko kaj koristi rezultatom.
Ankaran pa tudi ni tako slab, kot sem mislil. Badžim je dober trener, ampak to, da daje igrat sina, ne vem koliko kaj koristi rezultatom.
Če se mene vpraša, je včeraj prehitro opravil vse tri menjave, predvidevam pa, da je bil prisiljen v njih zaradi izmučenosti nekaterih. Ker v končnici res ni bilo nič več od njih. Zdaj ali je krivo sonce... verjetno je tudi MB precej bolje fizično pripravljen.
Glede Ankarana se pa strinjam. Mene osebno je Badžim v tekmi s Hrvaško prepričal najbolj od vseh branilcev, je pa res, da je bila tisto zgolj ena tekma. Je pa mali Gliha, kar sem izpostavljal že spomladi, eden boljših v ekipi. Proste strele ima odlične, tudi dober predložek. Me pa čudi, da že v prvem polčasu niso več igrali na tak način, ker na Vodeba je poslal dve odlični žogi, zelo dober skakalec pa je tudi Kidrič.
Sicer pa zna biti Rudar res eno od presenečenj sezone. Pušnik ima res neverjetno širino, vsaj kar se zvezne vrste in napada tiče.
Glede Ankarana se pa strinjam. Mene osebno je Badžim v tekmi s Hrvaško prepričal najbolj od vseh branilcev, je pa res, da je bila tisto zgolj ena tekma. Je pa mali Gliha, kar sem izpostavljal že spomladi, eden boljših v ekipi. Proste strele ima odlične, tudi dober predložek. Me pa čudi, da že v prvem polčasu niso več igrali na tak način, ker na Vodeba je poslal dve odlični žogi, zelo dober skakalec pa je tudi Kidrič.
Sicer pa zna biti Rudar res eno od presenečenj sezone. Pušnik ima res neverjetno širino, vsaj kar se zvezne vrste in napada tiče.
- Viator&Vektor
Gliha je dober ja, ne vem zakaj ga tako pljuvajo. Badžim se bo pa mogoče tudi še privadil na ta nivo.
Knapi pa še vedno na vrhu ja. Še 34...
Maribor je zanič, Olimpija pa pade na medsebojnih, jo ma Puška naštudirano. Ko bi vsaj Mary ostal.
Knapi pa še vedno na vrhu ja. Še 34...

Maribor je zanič, Olimpija pa pade na medsebojnih, jo ma Puška naštudirano. Ko bi vsaj Mary ostal.
- Viator&Vektor
Olimpiji piskajo penal, Domžalam in Rudarju ne, "velikana" pred derbijem na vhu, raja zadovoljna, NZS zadovoljna, vsi zadovoljni... 

No, tole pa je bilo zanimivo. Pri rezultatu 1:0 za Aluminij slednji dobijo še penal v 87.minuti in golman Triglava brani. V naslednjem napadu v 88. minuti penal za Triglav in golman Aluminija brani.
Sicer pa zanimivo kako dela z reflektorji nekako stojijo, vsaj tako je videt. Ležijo že en lep čas tam.
Sicer pa zanimivo kako dela z reflektorji nekako stojijo, vsaj tako je videt. Ležijo že en lep čas tam.
- Viator&Vektor
50 gledalcev v Dravogradu.
Mislim, da je to izenačen rekord.
Mislim, da je to izenačen rekord.
- Viator&Vektor
V ponedeljek ob 8 bo na šport tv oddaja o prvi ligi.
Glede na to, da bo oddajo vodil Dani Bavec je to že velik plus. ŠTV se vrača na sceno. Samo malce še dvignejo kvaliteto prenosov pa bo. Bo pa govora tudi o tujih ligah, ki so prisotne na ŠTV a glavni povdarek bo na naši ligi. Prvi gost pa bo trener Celja Dušan Kosič.
Mater je slab Triglav, tokrat 3 gole fasali doma od Ankarana. Ni to za prvo ligo. Nikdar ni bilo.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov