2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2016/17
Posnetek so objavili že včeraj.
Težko razberem, če je roka, al jo je s stegnom/trebuhom not pospravil... Bi pa prej rekel, da ni roke.
https://youtu.be/HbvWdf85pag?t=99
Težko razberem, če je roka, al jo je s stegnom/trebuhom not pospravil... Bi pa prej rekel, da ni roke.
https://youtu.be/HbvWdf85pag?t=99
Nekako se kaže, da se lahko znajde večji krog ekip v borbi za obstanek ! Po videnem so se igralci Zarice zelo dobro ujeli in tu je rezultat. In če Veržej formo prenese v naslednje kroge jih bo težko premagati se zelo dvigujejo v igri, potem se znajdejo v tej # coni # Brda, Drava in mislim, da bo Krka tudi tu blizu in če Veržej premaga Brežice bo kup še večji. Moje razmišljanje. 

Zdaj pa se je liga spod in zgoraj zakomplicirala. Triglav si bo v naslednjem krogu še ( verjetno ) z enim porazom proti Zarici otežil delo in naj še izgubi naslednjo z Ankaranom pa bo kriza tu ter vprašljivo 1 mesto in tudi trenerski stolček se lahko zmaja in prav slednji in Dob konkurirata za prvi dve mesti, po moje se lahko to zgodi. Krka ga po moje lomi, da se slučajno ne najde v boju za obstanek. Od zadnjih treh ekip se bo verjetno našla ekipa ki bo izpadla. Po moje Brda ! Zarica igra dokaj dobro tudi Triglav jim bo verjetno šel na roko !? Veržej pa igra vse bolše ima igro in tudi klop ima močno kljub neigranju treh standarne igralcev se jim to ni nič poznalo nasprotno.
Pa ima sploh Dob resne ambicije po prvem mestu? Sicer ne vem, kak so igrali proti Zarici, ampak na prejšnjih pomladanskih tekmah niso bili ravno prepričljivi...
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Eh kakšen Dob, Triglav bo lagano prvi. Ne pozabit, da majo še tekmo manj.
Spodaj bo pa res zanimivo, za Zarico me kar skrbi, sploh ker bi tudi 3.SNL center in RLL zjebali z izpadom. Sem pričakvoal, da bo izpdel Veržej, pa so se kar dvignili. Trenutno se morda res zdijo Brda najrealnejši kandidat. Bo moral Žlogar dres oblečt zgleda.
Spodaj bo pa res zanimivo, za Zarico me kar skrbi, sploh ker bi tudi 3.SNL center in RLL zjebali z izpadom. Sem pričakvoal, da bo izpdel Veržej, pa so se kar dvignili. Trenutno se morda res zdijo Brda najrealnejši kandidat. Bo moral Žlogar dres oblečt zgleda.

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Brda, če se ne bodo prebudila v napadu, bodo izpadla, ker Zarica in Veržej se dvigujeta... Brici so spomladi dosegli en zadetek, pa še tam jim proti Ankaranu ni kaj koristil.
Evo, Zarica tudi proti Dobu ni igrala slabo, sodeč po povzetku so bili v napadu kar aktivnejši od nasprotnika, a so jih pokopale napake v obrambe. Pri drugem in tretjem golu Dobljanov je obramba povsem zaspala, nič kaj bolje pa po odbiti žogi ni reagirala niti pri četrtem golu.
Navsezadnje je pomembno koliko žog spraviš za hrbet nasprotniku, igra se pozabi. Upam da bo to Zarici uspelo že ta vikend proti Triglavu ! No ja tu so že 3 pike upisane za Zarico to bo po moje # podarjena # tekma ha ha. Sicer Dob bo Brde premagal saj računa na spodrsljaje Triglava in tudi zadnji dve tekmi lahko Triglav izgubi pa še katero zmes pa mogoče kaka kriza ? Dob z določeni pogoji ( igralci ) bi igral v prvi ligi in to v Domžalah tako sem poslušal pogovor. Tudi Ankaran si želi drugega mesta in bo sigurno odpravil Dravo. Krka pa stoposto izgubi v Brežicah. 

Drava je v super formi, sem jih gledal v Novem mestu, res lepa in hitra igra, Čeh pa itak klasa, tako da Ankaran mora pokazati kaj več. V Brežicah pa najbrž remi...Ah ta Dob, prve lige ne mara....
- Viator&Vektor
No, Triglav ni nikomur nič pustil in suvereno melje dalje. Še ene tri kroge pa bo konec.
Peter Dominko, vezano za tvoj članek ti sporočam, da ima Dob 2 tekmi več kot Triglav.
Nekaj komentarjev sem prebral in to iz tekme Zarica - Veržej !? Po neumni napaki izkušenega Polajžarja in po vodstvu Zarice je tudi slabo reagiral trener Lešnik ! Namesto da bi iz vezne linije dal v napad izkušenega igralca je ta zamenjal v napadu # skromnega Ciglariča # zamenjal z ( še kadetom ), ki ni bil kos nalogi ! Da to ni vse naj bi mu igral # beka # Cvrtilo , ki tega ni igral nikoli v življenju in mu to naj nebi odgovarjalo , ( razumljivo ). Pih tudi trenerji včasih grešijo !!! A tu ni pravi čas za greške !? Da ni pogrešil Lešnik v taktičnem smislu ?
Triglav 3:3 Drava. Ptujčani so po zaostanku za dva gola preobrnili rezultat, v 82. minuti pa je iz penala Triglavu točko prinesel rekorder po zadetkih v drugi ligi Poplatnik.
Gledal sem drugi polčas in ne vem ali je Drava tako dobra, ali pa Triglav tako sila povprečen, da ne bom rekel slab. Tole bo težka v 1. ligi.
Gledal sem drugi polčas in ne vem ali je Drava tako dobra, ali pa Triglav tako sila povprečen, da ne bom rekel slab. Tole bo težka v 1. ligi.
Astoria, Drava je čisto simpatično moštvo, ki bi si danes zaslužila več kot točko.Igra Triglava je rezultat zablode domačega stratega, ki je po jesenskem delu nerazumljivo menjal uigrano formacijo (predvidevam, da se nekomu naredi mesto v ekipi).Spomladi je bilo videti le eksperimentiranje, igra pa nerazpoznavna in bleda (več ali manj le nabijanje žoge).No danes pa je prišlo to še bolj na površje, ob poškodbah ter kartonih nosilcev igre.Iluzorno bi bilo pričakovati, da te bodo reševali mladinci (na silo potegnjeni v ekipo, s katero sploh ne trenirajo saj igrajo v 1.SML) proti izkušenim Ptujčanom.Domači trener se bo moral globoko zamisliti kako naprej.Prednosti praktično ni več, do konca je še par krogov.To gre mogoče v skromni 2.ligi še "skozi", če se bo pa v Kranju igrala 1.liga potem pa bog pomagaj.Astoria napisal/-a: ↑30. Apr 2017 16:47 Triglav 3:3 Drava. Ptujčani so po zaostanku za dva gola preobrnili rezultat, v 82. minuti pa je iz penala Triglavu točko prinesel rekorder po zadetkih v drugi ligi Poplatnik.

Madonca res ne vem zakaj je imel go. Lešnik tako slabo izbiro igralcev proti Brdu , res je pogrešil z sestavo ekipe. Precej zakajev je ! V napadu Koprivica in Ciglarič povsem zgrešeno nekoristna imel je precej kvalitetnejšo ali bojšo varijanto hitri Čuk ki ga je za čudo obdržal na klopi in robusni Hrvat Cvrtilo iz Zaprečišča. Zadnjega,
zakaj ni igral ( dokazano ) Aleksandrov , ki ga je težko zaobiti bil ( na klopi ). Še ena napaka menjava kapetana Trstenjaka zakaj; z njegovo menjavo je padla igra res škoda. Čuk na klopi !!!. In ko je imel Veržej igralca več bi morali močno pritisnit pa niso. Veržej dobiva igro z tem trenerjem ni dvoma tu je velik napredek z izbiro igralcev mora popravit, kajti čas se izteka, Brda so me razočarali, ti so zame najskromnejša ekipa , Veržej zmore precej več seveda z temi popravki seveda, ( verjetno ) bo imel v nadeljevanju na razpolago dva izvrstna napadalca po poškodbi že dalj časa trenirata Petek in Šauperli.
zakaj ni igral ( dokazano ) Aleksandrov , ki ga je težko zaobiti bil ( na klopi ). Še ena napaka menjava kapetana Trstenjaka zakaj; z njegovo menjavo je padla igra res škoda. Čuk na klopi !!!. In ko je imel Veržej igralca več bi morali močno pritisnit pa niso. Veržej dobiva igro z tem trenerjem ni dvoma tu je velik napredek z izbiro igralcev mora popravit, kajti čas se izteka, Brda so me razočarali, ti so zame najskromnejša ekipa , Veržej zmore precej več seveda z temi popravki seveda, ( verjetno ) bo imel v nadeljevanju na razpolago dva izvrstna napadalca po poškodbi že dalj časa trenirata Petek in Šauperli.
Kot piše v današnji Ekipi bodo Domžale ustanovile B ekipo in baje že v prihodnji sezoni zaigrale v 2. SNL... mi pa ni jasno kako in na račun koga? Vsaj zaenkrat se kažejo iz vseh štirih 3. lig ambicije za 2. ligo.
Pa ne morejo kar v 2. SNL. Alo?!
Jaz še v 3. SNL ne bi nobene B ekipe kar tak na lepe oči dal.
Nima veze, če kdo odkloni napredovanje v 2. SNL, se gre pač lepo dol po lestvici dokler jih ne bo dovolj. Če pa je res taki problem skupaj dobit 16 ekip, potem pa ne vem zakaj so sploh šli razširjat.

Nima veze, če kdo odkloni napredovanje v 2. SNL, se gre pač lepo dol po lestvici dokler jih ne bo dovolj. Če pa je res taki problem skupaj dobit 16 ekip, potem pa ne vem zakaj so sploh šli razširjat.

Iz Ekipe o B moštvu Domžal
Za moje pojme nepravično. 3. SNL Center največ, če ne pa pač ne. So imeli šanso lani, pa je niso izkoristili.
- Viator&Vektor
Ko ih jebe, spet kar nekaj mimo pravil. Lepo piše, da napredujeta iz vsake 3.SNL po dva in to je to, če kdo ne bo hotel ali če bo še kako prosto mesto, naj pač napreduje tretji. Kandidatov je dovolj, Bled, Rogaška, Ivančna...
Mogoče na NZS že planirajo pokop Kopra. V tem primeru napreduje Ankaran iz 2.SNL, vanjo pa bi mimo vseh pravil in vsake logike uturili Domžale. Takšne poteze gredo direktno nasproti celostnemu interesu slovenskega nogometa. Recimo nek Bled igra 80 let po raznih vukojebinah in končno doseže najboljši rezultat v svoji zgodovini, potem pa dobi prednost nekdo, ki se je včeraj spomnil ustanoviti ekipo in nikoli ni odigral ene same tekme, kaj šele da bi se kamorkoli uvrstil. To dejansko zbija motivacijo vsem normalnim klubom, upravam, igralcem in nenazadnje tudi navijačem. Kaj si ob tem misli nekdo, ki se je recimo fural iz Bleda v Podzemelj ali pa Trbovlje? Načrtno oraganizirano večletno delo ni nič vredno, važno je, da imaš veze.
Mogoče na NZS že planirajo pokop Kopra. V tem primeru napreduje Ankaran iz 2.SNL, vanjo pa bi mimo vseh pravil in vsake logike uturili Domžale. Takšne poteze gredo direktno nasproti celostnemu interesu slovenskega nogometa. Recimo nek Bled igra 80 let po raznih vukojebinah in končno doseže najboljši rezultat v svoji zgodovini, potem pa dobi prednost nekdo, ki se je včeraj spomnil ustanoviti ekipo in nikoli ni odigral ene same tekme, kaj šele da bi se kamorkoli uvrstil. To dejansko zbija motivacijo vsem normalnim klubom, upravam, igralcem in nenazadnje tudi navijačem. Kaj si ob tem misli nekdo, ki se je recimo fural iz Bleda v Podzemelj ali pa Trbovlje? Načrtno oraganizirano večletno delo ni nič vredno, važno je, da imaš veze.
Koliko vem , Domžale ne morejo samo tako v 2 ligo to ne gre, morajo to doseči po športni poti ( rezultati ). Lahko se # klubi # pritožijo na FIFO in stvar zakomplicirajo če mislijo # mimo # pravil na NZS. Končno če Koper izpade je tu Ankaran Krka in še kdo. V 2 ligi pa noben ne izpade , kar bi bilo najbolj pravično in možno. Kaj pa tretjeligaši imajo vsi vodilni, želje po napredovanju ?
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta