2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2016/17
Zadnje novice iz obale pravijo, da so določeni igralci tik pred dogovorom z Ankaranom s strani Kopra. Glavni sponzor nogometašev Ankarana pa naj bi bila v prihodnje podjetje Marjetica Koper. Opozarjam vas da je informacija za zdaj še neuradna in nepotrjena s strani kluba.
...pričakovano, če se mene vpraša.
Marjetica je itak občinsko podjetje, ne? Mislim, da v bistvu komunala.
Marjetica je itak občinsko podjetje, ne? Mislim, da v bistvu komunala.
Tako je Pietro.
http://marjeticakoper.si/sl/o-podjetju/ ... izkaznica/
Direktor družbe: Gašpar Gašpar Mišič, v. d. direktorja
"Nova tajnica Gašparja Gašparja Mišiča na koprski Komunali je Sanja Valenčič, snaha Valterja Valenčiča, ki je Mišiču aktivno pomagal v volilni kampanji v Ankaranu in ki je tudi sam takoj po volitvah sklenil pogodbo o sodelovanju s koprsko Komunalo. Mladen Rudonja, ki so ga na Komunali zaposlili kot avtomehanika, pa tega dela menda sploh ne opravlja in ga na Komunali vidijo bolj redko."
Vir:
http://www.primorske.si/Novice/Istra/Ko ... prijatelje
http://marjeticakoper.si/sl/o-podjetju/ ... izkaznica/
Direktor družbe: Gašpar Gašpar Mišič, v. d. direktorja
"Nova tajnica Gašparja Gašparja Mišiča na koprski Komunali je Sanja Valenčič, snaha Valterja Valenčiča, ki je Mišiču aktivno pomagal v volilni kampanji v Ankaranu in ki je tudi sam takoj po volitvah sklenil pogodbo o sodelovanju s koprsko Komunalo. Mladen Rudonja, ki so ga na Komunali zaposlili kot avtomehanika, pa tega dela menda sploh ne opravlja in ga na Komunali vidijo bolj redko."
Vir:
http://www.primorske.si/Novice/Istra/Ko ... prijatelje
Ja, Koper si gotovo ureja teren za morebiten kolaps.
Če bo Ankaran njihova B ekipa, bi jo lahko potem izkoristli v primeru propada zaradi licence.
Če bo Ankaran njihova B ekipa, bi jo lahko potem izkoristli v primeru propada zaradi licence.
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
Sicer pa za edino prleško ekipo bi bilo v redu da ostane v 2 ligi, saj bi imeli derbije z Muro Nafto ali Beltinci in to ; tisoč do dva tisoč gledalcev, za naše drugoligaške razmere ogromno. Če vemo da v Zarici ali Ankaranu se zbere od 20 do 50 gledalcev, da ne govorim o športnem objektu, ki ga imata ta dva kluba.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Majhen, zakoten in lahko sediš na dežju, ali vročem soncu.No saj ni tako hudo, dežnik pa je to to.Sicer gledalcev 60 jih ni blo na treh tekmah ( prisoten ) pa se mi zdi da to ni v redu, ali za koga se igra nogomet ?
- Viator&Vektor
Mja, gužve ravno ni, ampak še vedno majo jeseni statistično boljši obisk od Doba, Veržeja, Krke (!), Brd in Ankarana. Objekt pa po prenovi tudi za drugo ligo čisto povprečen. Ne vem, kje si ravno njih našel.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Vidim na slikah iz tekme Ankaran-Crvena zvezda, da je Marjetica že sponzor Ankarana. Je kdo že videl kak tak primer, da je občinsko podjetje sponzor ekipi iz druge občine? 

Sicer mislim, da letos Ankarančani spet, po enoletnem premoru, nastopajo z imenom Ankaran Hrvatini, tako da delno so v koprski občini...
- Viator&Vektor
Kje? Na atletskem stadionu?
Kje pa je Ante Guberac? A se ga ni po odhodu iz Kopra povezovalo z Izolo, sedaj pa vse tiho je bilo?
Kje pa je Ante Guberac? A se ga ni po odhodu iz Kopra povezovalo z Izolo, sedaj pa vse tiho je bilo?
Ankaran bo igral spomladi v Kopru - atletski stadion. Tudi nekatere mlade fante bodo Koprčani poslali v Ankaran na pomoč njihovim mladim selekcijam. Torej nekaj sodelovanja je med tema kluboma - ve se zakaj.
Guberac je res da bil povezan z Izolo, a od tega očitno ni bilo nič. Dvomim tudi da bo kaj, posebej po tem, ko je sina poslal v Olimpijo. (?)
Koper je praktično postavil monopol nad obalnimi klubi, kar je po eni strani prav, po drugi pa nima smisla. Koper s svojo trenutno politiko ne zanima nobenega, zato ni ljudi na stadion, pa naj delajo ne vem kakšno promocijo.
Če gledamo da je propadel Piran, Ankaran se bo verjetno prej al slej priključil Kopru, Dekani životarijo, Izola se ne more dvignit, ker boljše igralce pobere Koper pridemo do zaključka, da Koper uniči vse ostale klube, svoje publike pa nikakor ne more spraviti na stadion.
Na obali torej ni videt nekih drastičnih premikov v bodoče.
Guberac je res da bil povezan z Izolo, a od tega očitno ni bilo nič. Dvomim tudi da bo kaj, posebej po tem, ko je sina poslal v Olimpijo. (?)
Koper je praktično postavil monopol nad obalnimi klubi, kar je po eni strani prav, po drugi pa nima smisla. Koper s svojo trenutno politiko ne zanima nobenega, zato ni ljudi na stadion, pa naj delajo ne vem kakšno promocijo.
Če gledamo da je propadel Piran, Ankaran se bo verjetno prej al slej priključil Kopru, Dekani životarijo, Izola se ne more dvignit, ker boljše igralce pobere Koper pridemo do zaključka, da Koper uniči vse ostale klube, svoje publike pa nikakor ne more spraviti na stadion.
Na obali torej ni videt nekih drastičnih premikov v bodoče.
Mah..ta rezultat Mura - Veržej precej zavaja! Na igrišču je drugoligaš kar diktiral tempo Mura pa kar z obilice sreče dala gole predvsem ko je stratek Veržeja dal priložnost mladim upom, za nekatere je bil to prvi nastop .Cvrtilo bi moral naprej (vsa leta igral v napadu ) izkušeni Srnec pa na beka ( manjkal ) po moje. Bo Veržej kar konkorenčen v spomladanskem delu.
Težja poškodba Zemljaka na prijateljski tekmi proti Sežani.
To je za Ankaran velik handicap, saj je bil njihov najboljši strelec.
Osebno mi je fanta zelo žal, ker je od vedno obetal. Končno se mu je odprlo in zdaj verjetno sledi konec sezone...
To je za Ankaran velik handicap, saj je bil njihov najboljši strelec.
Osebno mi je fanta zelo žal, ker je od vedno obetal. Končno se mu je odprlo in zdaj verjetno sledi konec sezone...
Kaj se pa dogaja z tem forumom !? ali je samo pri men problem ?
Re: RE: Re: 2.SNL 2016/17
Če obstajajo kakšne težave, piši v za to namenjeno temo ali kateremu od administratorjev foruma.nogometaš napisal/-a:Kaj se pa dogaja z tem forumom !? ali je samo pri men problem ?
Torej jutri se prične 2 liga :Verjetno te tri tekme nebi bilo težko ugotoviti rezultate. Jas si bom ogledal v živo v Dobu proti Triglavu, pričakujem delitev točk če nebo spet kake sodniške ........
Brda - Krka pričakujem zmago Krke čeprav bo težko je pa dovolj močna , da dobi to tekmo.
Zarica Kranj - Farmtech Veržej mala neznanka precej novih imen , dam prednost Zarici kajti Veržej prvih 15-20 minut močno pritisne pol pa se ustavijo po moje bo to Zarica izkoristila.............
Brda - Krka pričakujem zmago Krke čeprav bo težko je pa dovolj močna , da dobi to tekmo.
Zarica Kranj - Farmtech Veržej mala neznanka precej novih imen , dam prednost Zarici kajti Veržej prvih 15-20 minut močno pritisne pol pa se ustavijo po moje bo to Zarica izkoristila.............
Naj bi Zarica dala gol z roko v pričo sodnika MEŽNARJA. So pa snemali celo tekmo pa me zanima če so upali sploh ta gol pokazat ali predvajat posnetek ? Če je res , ga sigurno ne upajo pokazat. Še eno Mežnarjevo nezbranost, ali pa je tu kaj drugega !? saj je po takem direktno vplival na rezultat.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost