2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2016/17
Zame veliko presenečenje Ankaran letos.
Je pa na njihovem igrišču res posebej težko igrat, saj je objekt in zelenica na nivoju Primorske 4. lige, kar je še dodatna težavnost za nasprotnike.
Je pa na njihovem igrišču res posebej težko igrat, saj je objekt in zelenica na nivoju Primorske 4. lige, kar je še dodatna težavnost za nasprotnike.
Atomic keaton ,brigej se zase, ne spotikaj se ob komentarje drugih in jih ne komentirajAtomic napisal/-a:Kolk malo je potrebno da je eden srečen...

Končno zmaga Drave, mogoče bodo še obstali v drugi ligi. A se Ankaran pripravlja za dodatne kvalifikacije, če slučajno zagodejo Kopru? 

Drexler nobeden te ni omenil, a si se kar hitro sam našel v postu...
Atomic keaton, sej ni težko razumet glupega komentarjaAtomic napisal/-a:Drexler nobeden te ni omenil, a si se kar hitro sam našel v postu...

Žal se motiš, ne poznam in ni mi ime Kristjan, sem GregorAtomic napisal/-a:Daj Kristjan ne žali.
Hehe bo že držalo, znam te tico kad si jaje bilo.
Moral bi Veržej menjati Gaborja že v začetku sezone saj je Gabor naredil najmanj 10 zaporednih porazov pa se ni spomnil , da bi odstopil sam, saj Veržej ne menjava pogosto trenerje. Se pa je Gabor precej spravljal na svoje igralce med tekmo in jim jemal ( moralo ) primer v Dobu. Drugače v tem kolu je težko napovedati rezultate saj so tudi ekipe iz dna nekako poštimale svoje vrste. Zagotovo bo Veržeju težko v Kranju saj novi trener ob enem treningu ne bo uspel kaj spremeniti ali žoga je okrogla.....................
Dob - Ankaran 3:1, izredno kombinatorna in efektivna igra Doba, visok tempo skozi celo tekmo, vratar Bužan je še ubranil vsaj 5 100% priložnosti, da ne naštevam še zgrešene priložnosti, ko smo že videli žogo v golu a so žal zletele mimo. Brez pretiravanja bi bil rezultat lahko 6:1. No tudi Ankaran je imel svojih par priložnosti, a razen doseženega gola, niso bili kaj dosti nevarni, ker jim igralci Doba niso dovolili.

Keaton ti misliš, da vse veš in poznaš, zato zadnjič povem, da si se zmotil in živiš v zmoti, to da si ti bil jaje, si pa verjetno še danes in verjetno kaj več niti ne bošAtomic napisal/-a:Hehe bo že držalo, znam te tico kad si jaje bilo.

- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Zavrč-Krka 1:2
Novomeščani se očitno le pobirajo. Vsaj drugo mesto je še čisto realno.
Novomeščani se očitno le pobirajo. Vsaj drugo mesto je še čisto realno.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Današnjih 1-1 ti ni ravno v ponos, ali pač?
In potem se čudite, če vam očitam nezrelo in nizko intelektualno raven.Atomic napisal/-a:Današnjih 1-1 ti ni ravno v ponos, ali pač?
Da greš na forumu ugibat s kašno in katero osebo imaš opravka in ji celo vsiljevat neke svoje ugotovitve, moraš biti pa res poden. Plus tega je forum namenjen podajanje osebnih mnenj in videnj.
Ne nisem se našel in ugotovil sem na kaj pikiraš. Kaj bi dal, da sem toliko mlajši, ampak sigurno nebi brcal, ker je še dosti drugih športov.

Rad pa spremljam nogomet in včeraj sem ob gledanju tekme v Dobu z Ankaranom prau užival v sončnem vremenu in zasluženi zmagi domačih.

Če pa misliš, da je ta oseba za katero ti vztrajno trdiš da je, na dveh koncih hkrati ob istem času, potem si pa zrel za kakšen podroben nevrološki pregled, mogoče tudi Polje

Kar se pa tiče tvojega vprašanja, bi bilo pa najbolje, da ga sam osebno vprašaš, edino tako boš dobil odgovor.

Pa še en nasvet "jaje#, če ga že boš upal vprašati o tekmi, se ne vpraša če je ponosen, pač pa ali je zadovoljen z rezultatom in igro ekipe, fuzbal je ekipna igra ne pa igra posameznika

Kaj je pa z Zavrčani, da ni rezultata in ne zapisnika, pa ne, da so preveč razočarani ali kaj podobnega. Verjetno je neko pravilo do kdaj se mora dat zapisnik ?
- Viator&Vektor
Po pravilih načeloma takoj oziroma 10 min po tekmi. NI pa pravila, kdaj mora potem to NZS dat na net.
Edit: Baje ni več čisto tako.
Edit: Baje ni več čisto tako.
Smile napisal/-a:
@Dr.axler ali si ti morda Kristijan Draksler, ki je nekoč igral za Domžale?
Vem ker sem tega igralca odpustil v managerju
hahahahahahaha.Jbg Domžale, pa Radomlje, pa Dob,pa Dob B, pa Šenčur, pa Lj Regionalna liga..., to pa mora bolet...
@Dr.axler ali si ti morda Kristijan Draksler, ki je nekoč igral za Domžale?
Vem ker sem tega igralca odpustil v managerju

hahahahahahaha.Jbg Domžale, pa Radomlje, pa Dob,pa Dob B, pa Šenčur, pa Lj Regionalna liga..., to pa mora bolet...
- Viator&Vektor
Dr.axler in Atomic, umirita se malo. Tole je tama o 2.SNL in prosim, da se je držita. Za osebne razprave o tem, kdo je Draksler, pa si lahko odpreta svojo temo pod Ostalo. V prihodnje bom tu takšne neumnosti brisal.
Se strinjam odgovarjam samo na provokacije malega, ker pač ne more dojet, da to ni pač to kar si misli, kar mu je bilo že parkrat razloženo. Drugače pa sem napisal komentar o tekmi katero sem si ogledal.Viator&Vektor napisal/-a:Dr.axler in Atomic, umirita se malo. Tole je tama o 2.SNL in prosim, da se je držita. Za osebne razprave o tem, kdo je Draksler, pa si lahko odpreta svojo temo pod Ostalo. V prihodnje bom tu takšne neumnosti brisal.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti