Tako dobri so, da še Šubic nima o čem pisat.

Res mi je žal, da so Šubica oz. trma.si ukinili, bi pa pisal o slabi organizaciji tekme, predolgih čakalnih vrstah na blagajni za prodajo vstopnic, premalo stojnic s pijačo in hrano, premalo kelnarc za točilnim pultom ....... Šubic javi se, pogrešamo tvoje zapiseViator&Vektor napisal/-a:Čestitke Triglavu.![]()
Tako dobri so, da še Šubic nima o čem pisat.![]()
No verjetno nisem prav navedel, da so jo ukinili, poiskal sem zapis s katerim se je Šubic "začasno poslovil# : upam , da se hitro vrnePietro napisal/-a:A dejansko so jo ukinli? Sicer kaj drugega nisem bral, zgolj Šubičev kotiček, pa sem mislim, da mu je mal zmanjkal motiva, odkar je šlo Triglavu tako dobro...
Zarica žal ni prava ekipa, ko bi lahko ponagajala Triglavu. Pričakujem visoko zmago Triglava, čeprav ne navijam za njih.nogometaš napisal/-a:Se bo videlo so ali niso iz pravega testa Triglavani seveda, na sosedskem derbiju, če ne zmagajo jih bo doletela rezultatska kriza, si pa kaj takega ne želijo. Drugače v tem kolu bojo precej tesni izidi jih pa ne bom napovedal saj sem prejšni teden napisal pravilne izide razen Krke - A nkaran ( 0 )
Pietro napisal/-a:Ni Farmtech dvignil rok od fuzbala?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost