Kopru res slabo kaže. Bodo dodatne kvalifikacije?.

Toliko o tem vašem trgu. Koper je na trgu od dveh milijonov dobil točno 500.000 (prestopi, tv prenosi in vstopnice), torej četrtino proračuna. In vsi klubi pri nas se financirajo približno tako.Kdo je lani polnil proračun FC Koper
Imena višina v EUR
Luka Koper 646.542
UEFA 448.970
Prestopi igralcev 412.000
Občina Koper in z njo povezana podjetja 325.556
Vadnina 65.240
Prodaja vstopnic 52.920
Drugo 49.751
NZS 38.488
TV prenosi 37.000
Skupaj 2.076.467
Špelca napisal/-a:Neuradna vest prihaja iz Kopra, vidim da jo noben naš večji mediji ne objavlja. Po zadnjih informacijah je bojda Milan Obradović že bivši trener Kopra. Novi trener naj bi tako bil bivši trener Istre Igor Pamić. Več pa verjetno v nadaljevanju...
RobertH napisal/-a:Špelca napisal/-a:Neuradna vest prihaja iz Kopra, vidim da jo noben naš večji mediji ne objavlja. Po zadnjih informacijah je bojda Milan Obradović že bivši trener Kopra. Novi trener naj bi tako bil bivši trener Istre Igor Pamić. Več pa verjetno v nadaljevanju...
Si me presenetila z to novico....
Že nekajkrat sem opazil komentar:FCKP-EPNL,pa sem mislil da je kak štos.Viator&Vektor napisal/-a:Kakšen štos? EPNL je primorska liga, četrti rang.
Pamić je pa največji primitivec hrvaškega nogometa, s tem da včasih je mel vsaj rezultate, zadnja leta pa še to ne.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta