3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2016/17
Prve informacije. Pretep, igralci Save Kranj, ki so bili na igrišču in iz klopi so napadli trenerja Brava Krefta, ker naj bi odrinil igralca Save, ko je bil le ta ob avt liniji in je padel. Čakali so ga še zunaj igrišča. Burleska. Disciplinska bo imela veliko dela, epilog sledi. 

Zadnjič spremenil Dr.axler, dne 11. Sep 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Hehehe uglavnem mene je Sava z danasnjim izidom presenetla ker na zadnji tekmi proti zagorju so 4x strelal na gol in dal 3 gole... res se mi ne zdijo mocna ekipa danes pa tak fantasticen izid za njih
oz bom rekel drugace da je bravo negativno presenetil da doma ni vzel 3 tock proti njim... kar je se cudno je to da ce so igralci save napadli trenerja brava verjamem da so igralci brava branili svojega trenerja in je presenetljivo da pri njih pa ni nobenega kaznovanega..... bomo videli ce lahko tudi komenda sfiži racune Ilirije 

- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Upam na visoko kazen za Krefta.
Drugače dober izid Save.
Drugače dober izid Save.

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Ce je kdo na tekmi ilirija komenda naj poroca ob spremembi izida 

Nekak se mi zdi da Kreft daje neko negativno energijo na svoje igralce med igro. Res delujejo zivnci na igriscu vsi po vrsti
- Viator&Vektor
Komenda-Ilirija 1:3
Ilirija na vrh. Ajde, Ilirija pa Sava pa roka.
Ilirija na vrh. Ajde, Ilirija pa Sava pa roka.
viator mislim da bomo dobili odgovor na vprašanje kdo je favorit že v naslednjem kolu ( nekako sem predvideval da se bo to videlo do 6.kola ) ker nas čakajo dobre tekme in kar nekaj obračunov z vrha 
Jevnica : Šenčur 2
sava : bled 0
ivančna: bravo 0
ilirija : zagorje 2
rudar : komenda 1
velesovo : brinje 2
kolpa : šobec 1

Jevnica : Šenčur 2
sava : bled 0
ivančna: bravo 0
ilirija : zagorje 2
rudar : komenda 1
velesovo : brinje 2
kolpa : šobec 1
- Viator&Vektor
Blah, pet tekem, pet tekem in šest tekem za "gumarje", Kreft pa eno ne bo smel na klop, pa po poročilih sploh ni bilo nič takšnega. Sam še kazni znajo talat...
Kolikor vem Bravo svoje tekme snema in bi bilo zanimivo pogledat posnetek 

- Viator&Vektor
Danes bi znala biti dobra tekma na Iliriji. Zmaj greš? Jaz bom verjetno šel samo na prvi polčas, potem pa moram v Radomlje.
Grem ja
mislm da je padlo prevec dezja in bo teren onemogocal dobro igro... bo o vidli... pricakujem katastrofalno sojenje 

- Viator&Vektor
Iskanje alibijev za poraz že vnaprej?zmaj napisal/-a:pricakujem katastrofalno sojenje

Ah kje sploh ne... sigurno se bo rinlo ilirijo proti 2 ligi (predvidevam tako lahko da se motim) ker ljubljana potrebuje se vsaj 2.ligasa
a bomo pivo spil pred tekmo u franciju?

Pravkar sem gledal rezultate 5.kroga in pa seveda lestvico in na koncu sem opazil,da bo kar zanimiva sezona...Imam pa res vprašanje....kaj se dogaja z Rudarjem iz Trbovlja???
Rudar je izgubil kar nekaj igralcev tako da je ekipa igralsko slaba..
zagorje v iliriji vzelo točko z malo več zbranosti pa bi lahko tudi vse tri odšle v zagorje... ilirija je bila tista ki je vec igrala imela vec posesti vendar razen par strelov z razdalje ,ki so sli ne dalec od vrat pravega "zicerja" ni imela.. zagorju je bil razveljavljen zadetek - offside ali ne newem
tragicar tekme sigurno peric ki mu je vratar ilirije obranil dober prosti strel in strel iz neposredne blizine, ter v zadnjih minutah ko je ze preigral vratarja a odšel predalec v stran da bi poentiral... ilirija se je pokazala kot zelo mocan nasprotnik in je sigurno favorit za mesta v 2. ligo kamor pomoje spada tudi zagorje.
Naslednji teden je na sporedu Zasavski derbi , nekako favorit je Zagorje ampak kot že tolikokrat do zdaj favorita v tej tekmi NI ne glede na trenutno stanje na lestvici..
Bomo pa videli kaj bo pokazal Bravo proti Iliriji in Bled proti Ivančni...
zagorje v iliriji vzelo točko z malo več zbranosti pa bi lahko tudi vse tri odšle v zagorje... ilirija je bila tista ki je vec igrala imela vec posesti vendar razen par strelov z razdalje ,ki so sli ne dalec od vrat pravega "zicerja" ni imela.. zagorju je bil razveljavljen zadetek - offside ali ne newem

Naslednji teden je na sporedu Zasavski derbi , nekako favorit je Zagorje ampak kot že tolikokrat do zdaj favorita v tej tekmi NI ne glede na trenutno stanje na lestvici..
Bomo pa videli kaj bo pokazal Bravo proti Iliriji in Bled proti Ivančni...

Dons neki pokalnih tekm. Priloznost so dobil igralci z manso minutazo. Upamo sam da ni blo kasnih poskodb da bo se naprej zanimivo v ligi 

- Viator&Vektor
Edit: Khm, khm, pardon. Srečno vsem v prihodnjem kolu. 

No no tole pa res ni .......Viator&Vektor napisal/-a:Dabogda se vsi bravovci poškodval...

Upam, da je sedaj bebo srečen. Težje so se poškodovali Tučič, Fortin, Corn...... 

- Viator&Vektor
Eden od njih je pred časom težje poškodoval mene, tak da ja...
Kakorkoli, čestitke Ilriiji.
Kakorkoli, čestitke Ilriiji.

Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov