Upam, da se bo Aluminij jutri kaj bolje upiral.
Mogoče ima pa lepi razloge zakaj je bil tako neaktiven. Tudi d Oražem je bil sumljivo miren na klopi.Viator&Vektor napisal/-a:"Amater klovn in šarlatan" pojedel "lepega perspektivnega genija" oziroma povedano drugače, Domžalčani slekli hlače.![]()
Upam, da se bo Aluminij jutri kaj bolje upiral.
Sredi prejšnje sezone so popustili živci Morelu zaradi enakih potez Manceja, ko je Morel žogo pripeljal v kazenski prostor ter podal Manceju a mu je ni vrnil ko je bil čisto sam in prazen gol, Mance je seveda zgrešil, po tekmi sta si skočila v lase, a je krajšo potegnil Morel ter moral spakirati. Pri meni bi imel Podlogar več igranja kot Mance oz. Manceja ne bi bilo več v ekipi. Žal mi je ker se Elsner in Oražmi niso bolj potrudili za Sorčana, pa že Džafić bi bil boljši kot zdejšnji golmani, pa še prost je ker nima pogodbe v Triglavu.Pietro napisal/-a:Za Široka se strinjam, za moje pojme boljši kot Brachi. Mi je pa žal Alvirja, da mora krpat na boku, ker je v začetku sezone dokazal, da mu mesto na sredini zelo ustreza, itak mu je to naravna pozicija. Tudi včeraj, ko se je parkrat približal golu, je dokazal, da zna udarit močno.
Za Manceja pa tudi sam nisem razumel, zakaj se ga ni zamenjalo. Jaz bi ga zamenjal že po onem soliranju, ko je imel Morela povsem samega na levi. In pol še Morel postane napet in živčen, pa piši gotovo. Zagotovo se je poznala odsotnost Črnica, ker sem ziher, da bi Bajrića po svojem boku prebijal kot za stavo, Morel je vseeno nekoliko počasnejši.
Ampak ko se vrneta Balkovec in Žinko, sem prepričan, da bo boljše tudi v primeru, da bodo igrali brez Črnica.
Špelca naj te spomnim, da si na forumu nogometnih navdušencev... Vsak lahko napiše svoje mnenje, tudi če nima zveze s strokovnostjo. Astoria je obrazložil svoje mnenje, ne vem pa točno, kaj pričakuješ od uporabnikov foruma?Špelca napisal/-a:Prosila bi za malo bolj strokovno oceno in objektiven pogled v prihodnje...
Tudi jest sem podobngea mnenja, West Ham je bil zrel za izpad proti Domžalam saj so bili v fazi priprav in v iskanju novih okrepitev, Žal so se Domžalčani v Angliji postavili preveč obrambno, morali bi već raskirat. GO je proti Maccabiju absolutno pokazala premalo in mislim, da se je videlo, da so šli samo sodelovati.Viator&Vektor napisal/-a:Jaz se pa kar strinjam. Če je kdo pričakoval, da bo Gorica napredovala, je zelo naiven, da ne rečem še kaj drugega. Pomoje je Maccabi dejansko težje premagati od West Hama, ki se v evropo itak pride zajebavat, da Gabal in podobnih sploh ne omenjam.
Ampak potem boste spet rekli, da podcenjujem slovenski nogomet...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti