Smola, pa ravno zdaj, ko je imel konstanto igro in bil blizu reprezentance, čimprejšnje okrevanje.janbuc napisal/-a:Mitrović out za 6-8 mesecev
http://snportal.si/prva-liga/mitrovic-z ... zakljucil/
NK Olimpija Ljubljana
Re: NK Olimpija Ljubljana
- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
Govori se po forumu od Olimpije, da naj bi bila blizu Borut Arlič kot poslovni direktor ter Nenad Protega kot športni direktor. Prvi vem da je bil nekaj časa pri Celju, drugi pa zelo uspešen pri Domžalah (saj so osvojili tudi dva naslova prvaka). Za Protego mislim da ne bi bil slab na tem položaju, za Arliča pa veliko ne vem.
Me pa zanima vaše mnenje o obema možnima kandidatoma.
Me pa zanima vaše mnenje o obema možnima kandidatoma.

Arlič je za zdaj direktor NK Celje, po forumih imajo kar nekaj povedati čezenj ,je pa baje kar sposoben na svojem področju.Jaz mu zamerim edino to,da se je baje vmešaval v kadrovanje ,njegova cvetka je tudi imenovanje Kapušina za trenerja, kar se je pokazalo kasneje kot polomija...Upam ,da je sedanji športni direktor bolj avtonomen( GOBEC).Za Protego pa se itak ve, zlata naveza s Slavišo v času šampionskih Domžal. Mislim ,da bi to bila tudi dobitna kombinacija za prihodnost Olimpije. 

DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Po mojih info je Arlič že praktično direktor Olimpije. Kar se tega tiče ni več vprašanja. Stvar je zamaknila samo ta afera. Kar se Arliča tiče je super za poslovnega direktorja. Ima nogometno znanje in izjemno pravno znanje. To je dobitna kombinacija za Olimpijo. Je pa v Celju bil njegov problem, da je hotel biti tudi ŠD zato ga v Celju dosti ljudi ne mara. V Olimpiji se bo pomoje držal samo svojega dela in to bo super za razbremenitev Mandariča.
Lahk gdo nalima link od foruma ker jst ga nikakor ne najdem

Upam, da bo Protega ŠD, ker bi bila najboljša izbira in je zelo uspešno upravljal kot ŠD v Interblocku .
Zadnjič spremenil tomjaz, dne 19. Maj 2016 17:21, skupaj popravljeno 2 krat.
- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
http://www.nkolimpija.eu/forum//NKCMC napisal/-a:
Protega je dobil zeleno luč in podporo Olaja, tako, da mislim, da je zgolj še vprašanje časa, da postane športni direktor.
In glede na te pozitivne informacije glede Arliča, kadar se drži svojega dela, bo Mandarić-Arlič-Protega prava stvar.
Bo pa treba hitro pljunit v roke, vsaj kar se članske ekipe tiče. Neuradne informacije namreč pravijo, da bo Maribor lepo okrepljen v novi sezoni.
In glede na te pozitivne informacije glede Arliča, kadar se drži svojega dela, bo Mandarić-Arlič-Protega prava stvar.
Bo pa treba hitro pljunit v roke, vsaj kar se članske ekipe tiče. Neuradne informacije namreč pravijo, da bo Maribor lepo okrepljen v novi sezoni.
Arlič je že pri Olimpiji.
Z tem trenerju in to zasedbo Olimpija ne pride čez prvo oviro v Evropi. Z okrepitvami ( pravimi ) ja, samo z drugim trenerjem moj " čut " se malo kdaj zmoti. Za Maribor sem že v začetku sezone napisal da # nima # prave igralske zasedbe in se izkazalo pravilnim. Sem napisal moje mnenje......
Mja, še posebej, če bodo Fink, Krona in Radović res šli... Pol adijo že v prvem krogu, kjer itak ne bodo nosilci.
Men je pa Vanoli pri Olimpiji všeč. Izkorišča igro Olimpije kjer so najmočnejši. Po bokih in po sredini. Ta postavitev je pisana na kožo Olimpiji. Je pa problem ko se odločijo prehitro za branjenje.
https://www.dnevnik.si/1042740222/sport ... ec-dopusta
Djordjević se vrača v klub, kar je velik plus za Olimpijo. V prvem delu jesenskega dela so leteli po igrišču. Potem se je po njegovem odhodu pokazalo koliko pomeni pravi človek za kondicijo.
Že za Evropo bo to izjemno pomembno.
Djordjević se vrača v klub, kar je velik plus za Olimpijo. V prvem delu jesenskega dela so leteli po igrišču. Potem se je po njegovem odhodu pokazalo koliko pomeni pravi človek za kondicijo.
Že za Evropo bo to izjemno pomembno.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Haha bedaki odpovedali Celtic, kao zaradi LP, a itak se zaradi regionalizacije ne morejo srečat.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Jebiga, oni že računajo, da se bodo prebili v nadaljevanje, kjer pa jih že lahko dobijo 

- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Pol pa najbolje, da sploh ne igrajo močnih tekem. V nadaljevanju sezone lahko dobijo praktično kogarkoli.
Sploh pa Borut "ne poznam zemljepisa" Arlič jasno govori o prvem krogu:
Sploh pa Borut "ne poznam zemljepisa" Arlič jasno govori o prvem krogu:
Enostavno bi bilo nemogoče, da bi se, če 20. junija žreb Olimpiji nameni Celtic...
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Glede na "regionalizacijo" skupin v zadnjih dveh sezonah za žreb v drugem kvalifikacijskem krogu je možnost da dobijo Celtic res manjša. Je pa to malo mešano, skupine so najbrž sestavljene z veliko lobiranja... mogoče pa lahko Sandi v naslednjih letih zrihta slovenskemu prvaku dobro skupino.
Mah, brez veze je kalkulirat v naprej. Takšne so bile skupine pred žrebom:

Ne vem zakaj temu pravijo "regionalizacija", ampak gre se za to da je povprečni koeficient nosilcev in nenosilcev v vsaki skupini približno enak. Na tak način tvorijo te skupine.
6. julija naj bi Olimpija odigrala tekmo proti Chelseaju
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta