3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2015/16
Ivancna brez 1.golmana, snoja,novaka,ivovskega in baje trije na pol poskodovani.oni bodo ugasnili isto kot lansko leto.
Ah si bom sel tekmo kar v zivo pogledat
kaksne so cene vstopnic? 3 ali 5€?

1:0 za IG... dosto boljsa je od ilirije..
2:0 gladko ivancna boljsa... ilirija je prvi polcas odigrala porazno drugega so bili dokaj enakovredni si ustvarili neke 2 3 priloznosti to pa je bilo vse...
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Zaslužena zmaga Ivančna, Ilirija slaba, nevarni so bili edino iz prekinitev.
Vsekakor pa po tej tekmi nihče več ne bo moel trditi, da sodniki pomagajo Iliriji. Kvečjemu nasprotno, drugi gol Ivančne je bil dosežen po tem, ko je eden od domačih padel na robu kazenskega, v prvem polčasu pa je v edini lepi šansi Ilirije piskal favl v napadu. Ne rečem, da sta bili to napaki, ampak če bi res forsirali Ilirijo bi gladko piskal drugače (prosti z 18m in penal) in rezultat bi bil kaj hitro drugačen. Skratka, Dolenjcem se je obrestoval pristik, ki so ga vršili zadnje tedne.
Vsekakor pa po tej tekmi nihče več ne bo moel trditi, da sodniki pomagajo Iliriji. Kvečjemu nasprotno, drugi gol Ivančne je bil dosežen po tem, ko je eden od domačih padel na robu kazenskega, v prvem polčasu pa je v edini lepi šansi Ilirije piskal favl v napadu. Ne rečem, da sta bili to napaki, ampak če bi res forsirali Ilirijo bi gladko piskal drugače (prosti z 18m in penal) in rezultat bi bil kaj hitro drugačen. Skratka, Dolenjcem se je obrestoval pristik, ki so ga vršili zadnje tedne.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Ilirija brez prave sanse ne more zmagat.ivancna je delovala mnogo bolje v vseh linijah.gledal sem od 20.minute.1 polcas bi lahko bilo 5:0.
Samo to se ne pkmeni da bodo 1.
Sodniki so bili na nivoju nekaj manjsih napak penala pa jaz nisem videl na tej tekmi.bilo pa je dobro vzdusje eno 400 ljudi.
Lepa tekma vendar sem pricakoval visji nivo igre.
Samo to se ne pkmeni da bodo 1.
Sodniki so bili na nivoju nekaj manjsih napak penala pa jaz nisem videl na tej tekmi.bilo pa je dobro vzdusje eno 400 ljudi.
Lepa tekma vendar sem pricakoval visji nivo igre.
ja glede na to da sem nekajkrat ze gledal soditi Obrenovica in je bil vcasih precej naklonjen v eno stran je tokrat odsodil zelo dobro.
Res ni bilo videti niti v enem trenutku da bi se forsirala Ilirija.. Prvenstvo se pa dobiva na malih tekmah tako da je vse še odprto.. Celo pričakujem v kolikor bo Zagorje kompletno ,da bo obema zagrenilo zivljenje in mogoce tudi posredno zakompliciralo tekmo za prvaka
Res ni bilo videti niti v enem trenutku da bi se forsirala Ilirija.. Prvenstvo se pa dobiva na malih tekmah tako da je vse še odprto.. Celo pričakujem v kolikor bo Zagorje kompletno ,da bo obema zagrenilo zivljenje in mogoce tudi posredno zakompliciralo tekmo za prvaka

Ali oboji igrajo v zagorju.ce bo res komplicirano.
Ne z ilirija igra doma,, ivancna jim pa pride v goste,,, ampak glede na vcerajsnje videno od ilirije me nebi nic presenetilo ce bi izgubili,,, celo upam napovedati ,da bodo v Trbovljah naslednji teden ob taki igri pustili točke tudi tam 

- Viator&Vektor
Saj ga ni bilo, ampak favla v napadu pa tudi ne, tisto je piskal brezveze. Drugače pa kot rečeno niti v enem momentu ni sodil v korist Ilirije in se nima kdo kaj bunit.Amali napisal/-a:penala pa jaz nisem videl na tej tekmi.
Ilirija me je z igro povsem razočarala, ampak itak mi je precej vseno kdo napreduje (samo da ne Bravo).
Hahahaa to kar je v oklepaju si pa lepo napisal, umetni klub še dolgo ne bo napredovalViator&Vektor napisal/-a:Saj ga ni bilo, ampak favla v napadu pa tudi ne, tisto je piskal brezveze. Drugače pa kot rečeno niti v enem momentu ni sodil v korist Ilirije in se nima kdo kaj bunit.Amali napisal/-a:penala pa jaz nisem videl na tej tekmi.
Ilirija me je z igro povsem razočarala, ampak itak mi je precej vseno kdo napreduje (samo da ne Bravo).
Ni mi jasno kaj imate tako protu Bravu. Moje mnenje je da bo vseeno ustvaril vec igralcev, ki lahko igrajo drugo oz. prvo ligo, od ostalih klubov 

To imas prav ker imajo ml.in ladete v 1.ligi vendar v 2.ligi lahko koga plasiras na trg v 3. teze da bi prodo kej
Mislil sem na igralce v clanski ekipi ki igrajo 3.Snl
- Viator&Vektor
IG-Jesenice 0:0
Spet izenačenje na vrhu.
Zdi se mi, da ima Ivančna malce težji razpored, ampak proti boljšim ekipam itak igra boljše.

Spet izenačenje na vrhu.
Zdi se mi, da ima Ivančna malce težji razpored, ampak proti boljšim ekipam itak igra boljše.
Fantje ne biti naivni ilirija mora iti naprej.
Postavljen je nacrt kako bo v bodoce izgledal ljubljanski nogomet.predstavili so ga na molu.ce gre ivancna gorica naprej se zrusi vse.pricakovala sem to samo ne proti jesenicam.imajo pa se vedno prednost. Je pa cela liga ne glede na razlike nepredvidljiva.samo poglejte rezultate.
Postavljen je nacrt kako bo v bodoce izgledal ljubljanski nogomet.predstavili so ga na molu.ce gre ivancna gorica naprej se zrusi vse.pricakovala sem to samo ne proti jesenicam.imajo pa se vedno prednost. Je pa cela liga ne glede na razlike nepredvidljiva.samo poglejte rezultate.
To so pa najvecje bedarije kar jih je kdo napisal na tem forumu
Jst sem preprican da temu ni tako (ilirija mora naprej) ker ce ne bi ze zadnjic sodnik odpisku drugace kot je (na derbiju)... tam se je dejansko videlo da se ilirija ne forsira niti najmanj... dejstvo pa je da ima ivancna tezave zadet na postavljeno obrambo oziroma bunker...
Bliza se ljubljanski derbi. Ima kateri klub kaksno odsotnost. Pricakovanja?
Mislim da golman pri bravotu -karton rdec.
Nukic je bil poskodovan kolikor vem.
Nukic je bil poskodovan kolikor vem.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti