3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2015/16
Jst bom reku da Ivancna je fejst ekipa in vse super ampak tudi njim so na 2 tekmah ki sem jih gledal sam sodniki fejst piskal v njihovo korist... pa ne da bi rabli njihovo pomoc ampak so jim delo precej olajsali (piskanje brezveznih faulov ko ima druga ekipa kontro , kriterij za kartone nenormalno razlicen , fauli , penali ipd...) ... tko da so lahko cisto tiho... normalno da po tolkih tekmah pride tudi poraz čudno bi bilo ce nebi 

Zanimivo kako favoriti ob porazih začnejo iskat neke zunanje vzroke za poraze, svoje napake pa spregleedajo. Ali je bilo res toliko poškodb na tekmi v Lescah, 2x križne vezi in še drugi dve poškodbi pa je kar malce veliko na eni tekmi.
Pise v ekipi za bivsega predsednika nzs beri simic ki je na iliriji .
Lobiranje .... mocan je g. Ivan simic
Poraz je pa vedno bolec kakrsenkoli ze je.
bomo videli kako bodo igrali s komendo.
Lobiranje .... mocan je g. Ivan simic
Poraz je pa vedno bolec kakrsenkoli ze je.
bomo videli kako bodo igrali s komendo.
Zanima me kako se dolocijo pari v kvalifikacijah ali kdo ve
Lani so se z žrebom.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
To je sicer res, ampak recimo ravno zadnjič sem spet bral (mislimda v primorskih), da igrajo zahod-center. Možno je, da je (bil) žreb samo glede tega, kdo bo prvo tekmo igral doma.
No, če bo žreb si pomoje nihče ne bo želel prvaka centru, medtem ko bo slednjemu verjetno bolj vseeno.
No, če bo žreb si pomoje nihče ne bo želel prvaka centru, medtem ko bo slednjemu verjetno bolj vseeno.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Lani so žrebali tudi pare, točnih pravil pa itak ni.
Jaz upam, da pride en od Prekmurcev v 2. SNL, načeloma bi sicer rajši videl Muro, ker ima vseeno več prostora za napredek in precej mlajšo ekipo, za ostale mi pa, iskreno rečeno, dol visi. Ampak če že, bi iz vidika zanimivosti raje videl Ilirijo, kot pa Ivančno Gorico. Pač čez kako leto si vseeno želim tudi kakega mestnega derbija v 1. SNL.
Jaz pravim naj gre tisti ki je boljsi.
Jaz pa privoscim tistmu ki dela sistematicno in bo potem tudi v drugi ligi konkurencen in ne kanta za nabijanje oz da nebo potem pripeljal kup nekih iztrosenih igralcev ki bodo prisli pobrat denar pa bo potem sledil bankrot...ampak da bodo igrali domaci fantje.. ker potem bo tudi tribuna polna... zato mi je ilirija mal bolj simpaticna ker ma ta bazen ljubljanskih mladih igralcev in se da naredit dobrega 2ligasa..
sem se moral oglasiti na to temo ceprav ne komentiram na forumih.Sem den od ljudi ki spremlja klube na zg.gorenjskem(Bled Lesce Jesenice....)Ogledal sem si tole tekmo Lesce_Iv.Gorica ki so jo zasluzeno dobili domači brez pomoči sodnika.Čudi me da so se gostje lotili te tekme po medijih.Kar se same tekme tiče ni bilo nobenih grobosti in je bila tekma povsem korektna iz obeh strani.Berem da so imeli gostje dva poskodovana s strganimi kriznimi vezmi?!? En igralec se je res poškodoval vendar brez kontakta kaksnega igralca oz grobega startaa za drugega pa ne vem da bi se...niti ni bilo vidno.Mislim da se gostje nimajo za kaj pritozevati nad sojenjem saj jim je sodnik v zadnjih 5min piskal prekrske okoli 20m od gola domačih in mirno lahko rečem da dva nista obstajala.Poleg vsega pa si v celi tekmi niso ustvarili niti ene same 100% priloznosti.Vse kar je bilo je to da so imeli od cca.70min naprej terensko premoč.Po menjavah domačega trenerja ko je v igro poslal dva mladinca jim je tempo padel in so bili podrejeni vendar so bili gostujoči napadi brez priložnosti oz.jalovi.Na koncu zasluzena zmaga domačih
spodaj je se kopirano iz facebook nk lesce.izjava povsem na mestu(moje osebno mnenje)
Na portalu SN in v dnevniku Ekipa vodstvo in trener članske ekipe NK Ivančna Gorica za njihov poraz v Lescah z 0 : 1 krivijo sodnike in našo grobo igro. Nad izjavami smo razočarani, ne pa presenečeni, saj živimo v času in državi, kjer je za neuspeh vedno kriv nekdo drug. Dejstvo je, da bi nam gostje za zmago morali zabiti vsaj dva zadetka, pa so bili daleč tudi od enega samega. In to kljub temu, da smo v zadnjem delu tekme na igrišču imeli 6 borbenih "golobradcev" ( trije devetnajstletniki, en osemnajst in dva sedemnajstletnika).
Ekipi Ivančne Gorice v nadaljevanju prvenstva želimo le najboljše, nesrečnemu Niku Snoju pa čim hitrejše okrevanje.
Darko Marolt/predsednik NK Lesce
spodaj je se kopirano iz facebook nk lesce.izjava povsem na mestu(moje osebno mnenje)
Na portalu SN in v dnevniku Ekipa vodstvo in trener članske ekipe NK Ivančna Gorica za njihov poraz v Lescah z 0 : 1 krivijo sodnike in našo grobo igro. Nad izjavami smo razočarani, ne pa presenečeni, saj živimo v času in državi, kjer je za neuspeh vedno kriv nekdo drug. Dejstvo je, da bi nam gostje za zmago morali zabiti vsaj dva zadetka, pa so bili daleč tudi od enega samega. In to kljub temu, da smo v zadnjem delu tekme na igrišču imeli 6 borbenih "golobradcev" ( trije devetnajstletniki, en osemnajst in dva sedemnajstletnika).
Ekipi Ivančne Gorice v nadaljevanju prvenstva želimo le najboljše, nesrečnemu Niku Snoju pa čim hitrejše okrevanje.
Darko Marolt/predsednik NK Lesce
Pozdravljeni in dobrodosli
vsak komentar mnenje je dobrodoslo.. skoda da ne obstaja posnetek tekme (ali pac?). Danes bi vsako tekmo morala snemati 1 kamera ravnotoliko da je tekma dokumentirana za kaksne izpade igralcev ali sodnikov (ker vemo kako kontrolori sojenja opravljajo svoje delo)... hvala za vas komentar gospod Darko.

gospod Darko Marolt je predsednik kluba v Lescah.on se je podpisal pod uradno izjavo ki jo je objavil na FB NK Šobec Lesce.Jaz sem samo skopiral in nalimal na sn portal forum
Aaaaaa heheh lahko bi napisal da je tako
vsekakor pa super kontra izjava 

- Viator&Vektor
Zmagi Ilirije in Ivančne, Iliri spet prepričljivejši. Drug teden bo super derbi.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Predsednik proti predsedniku.pa vendar poskodovanemu igralcu zelijo hitro okrevanje in niso bili grobi....?
V kuhinje verjamem ena se je ravnokar zgodila nasim mladincem in kadetom v mnz ligi.
Interblok je odigral z brinjem mladinci z letnikom 2000?
Pred tem so imeli gol razliko 110 proti 11 in igrali z letniki 98.97.99.brinju so pustili da bi ujeli zagorje.proti zagorju bodo igrali verjetno spet s pravimi letniki.
Predsednik nzs iz grosuplja.vodja tekmovanja mnz iz grosuplja.podpredsednik mnz grosuplje.pa se jih najdes iz grosuplja. Ce bi delovali kot morajo bi jih kaznovali z odvzemom tock ker so se zmenili med sabo da jim tekme pustijo.zagorje je brinje premagal in jim usel sedaj pa ta dogovor z interblokom.ali je to se nogomet kjer odgovorni kupckajo z otroci.haaalooo?
Kaj je potem sele pri clanih .mogoce kar verjamem dolenjcem.ceprav jih ne maram.
V kuhinje verjamem ena se je ravnokar zgodila nasim mladincem in kadetom v mnz ligi.
Interblok je odigral z brinjem mladinci z letnikom 2000?
Pred tem so imeli gol razliko 110 proti 11 in igrali z letniki 98.97.99.brinju so pustili da bi ujeli zagorje.proti zagorju bodo igrali verjetno spet s pravimi letniki.
Predsednik nzs iz grosuplja.vodja tekmovanja mnz iz grosuplja.podpredsednik mnz grosuplje.pa se jih najdes iz grosuplja. Ce bi delovali kot morajo bi jih kaznovali z odvzemom tock ker so se zmenili med sabo da jim tekme pustijo.zagorje je brinje premagal in jim usel sedaj pa ta dogovor z interblokom.ali je to se nogomet kjer odgovorni kupckajo z otroci.haaalooo?
Kaj je potem sele pri clanih .mogoce kar verjamem dolenjcem.ceprav jih ne maram.
Zmaga Rudarja in poraz Zagorja (z 11 igralci odsli v Kranj)... Jaz nevem kako so lahko lesce vzele vse 3 tocke IG heheh
Zdaj pa bo pocasi jasno kdo bo v bitki za prvo mesto in kdo bo v borbi za obstanek.se 9 krogov do konca.na iliriji ce zmagajo domaci verjetno jih nihce vec ne ujame.
fantje nekdo od vas bo sigurno na tekmi ilirija vs IG a bi lahko si kdo vzel cas pa med tekmo napisal svoje videnje trenutni rezlutat ipd? 

- Viator&Vektor
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost