Sej ni nihče napisal kdo je boljši oz. slabši, Ilirija ima neko zgodovino in svoj dom, Bravo pa je umeten klub,brez štalce, brez tradicije v rokah Klariča, ki še sam ne ve kaj bi rad oziroma ve, samo, da napolni svoj žep, pa će ti je to všeč ali pa neSajo napisal/-a:In zakaj je Bravo slabši od Ilirije??Viator&Vektor napisal/-a:Simič, Muši, Dolaj... zanimivo. Glede na dobre pogoje v zg. Šiški jim pa mogoče še celo kaj rata. Sicer ne maram preveč tega kluba, ampak bolš to ko Bravo. Tudi stadion je zelo dober, tradicijo majo... Ob nekem poštenem MOL-u bi komot igrali prvo ligo.
3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2015/16
Pa vseeno ima Bravo boljše pogoje kot večina slovenskih klubov v nižjih ligah. Je pa res da klub obstaja šele od leta 2006 kakšno tradicijo bi pa lahko imel
Ilirija ima tradicijo vendar nimajo prave vizije.ekipo se sestavlja dolocen cas ce hoces napredovati. Z nakupi ce so to se nakupi se je pred leti opekla ivancna ko so po imenih imeli ekipo za vrh so pa izpadli v 3.ligo.
Sedaj se mi zdi da delajo pravilno,tudi bravo nima za vsako ceno cilj 2.ligo kreft sestavlja okostje ekipe za kasnejsi preboj.delajo z mladimi iz svoje sole ki pa rabijo cas.ilirija placuje igralce najvec v 3.ligi ampak se mi zdi da niso ravno zadeli s fanti.
Lahko pa da jim uspe ker imajo vodilni mocne lobije.
Sedaj se mi zdi da delajo pravilno,tudi bravo nima za vsako ceno cilj 2.ligo kreft sestavlja okostje ekipe za kasnejsi preboj.delajo z mladimi iz svoje sole ki pa rabijo cas.ilirija placuje igralce najvec v 3.ligi ampak se mi zdi da niso ravno zadeli s fanti.
Amali napisal/-a:Ilirija ima tradicijo vendar nimajo prave vizije.ekipo se sestavlja dolocen cas ce hoces napredovati. Z nakupi ce so to se nakupi se je pred leti opekla ivancna ko so po imenih imeli ekipo za vrh so pa izpadli v 3.ligo.
Bravo na tem komentarju!!
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Ilirija ima stadion, ima tradicijo, ima jasen cilj kaj hoče. Bravo nima nič od tega.
To kako Kreft sestavljo ekipo pa zanima zgolj igralce Brava ter njihove starše in prijatelje. Razen njih in Klariča od tega kluba nima nihče nič.
To kako Kreft sestavljo ekipo pa zanima zgolj igralce Brava ter njihove starše in prijatelje. Razen njih in Klariča od tega kluba nima nihče nič.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Jah, tudi Slovan, Svoboda, Krim imajo svoj stadion, tradicijo in jasne cilje. Kreft je pa dober trener. če mene vprašaš zna motivirat igralce in za prvo leto je kar visoko na lestvici.Viator&Vektor napisal/-a:Ilirija ima stadion, ima tradicijo, ima jasen cilj kaj hoče. Bravo nima nič od tega.
- Viator&Vektor
Ja seveda, saj njih bi še raje videl v drugi ligi kot Ilirijo, samo pač glede na zdajšnje stanje sem pisal.
Kreft je pa car ja, nič proti njemu.
Kreft je pa car ja, nič proti njemu.
SN portal piše, da sta Bašić in Sotenšek odšla v Šenčur, kaj se dogaja v Trbovljah ?knap napisal/-a:V Trbovlje naj bi prišla dva igralca. Andraž Vidovič, ki je že igral v Trbovljah in pa obrambni igralec, katerega ime ne poznam. Glede odhodov pa nimam informacij.
Oba zasavska kluba sta kadrovala v tem času eden več drugi manj
NK ZAGORJE
PRIHOD:-NIK VODEB (NK KRŠKO)
ODHOD:-DOMEN MOČNIK (ŠD DOB)
-STAŠ KAZIČ (NK RUDAR TRBOVLJE)
NK RUDAR TRBOVLJE
PRIHOD: -STAŠ KAZIČ (NK ZAGORJE)
-ŽAN BRODAR
-KADIR DELIČ (NK KRŠKO)
-ANDRAŽ VIDOVIČ (NK ŠAMPION)
ODHOD: -MARKO SOTENŠEK(ŠD ŠENČUR)
-ALESSI GIOVANNI (NK ŠAMPION)
Trenutno je to to kar se tiče zasavskih klubov. Kar se tiče pa Denisa Bašić fant ni član kluba že od začetka sezone in igra v avstrijski liga za SV MALTA
NK ZAGORJE
PRIHOD:-NIK VODEB (NK KRŠKO)
ODHOD:-DOMEN MOČNIK (ŠD DOB)
-STAŠ KAZIČ (NK RUDAR TRBOVLJE)
NK RUDAR TRBOVLJE
PRIHOD: -STAŠ KAZIČ (NK ZAGORJE)
-ŽAN BRODAR
-KADIR DELIČ (NK KRŠKO)
-ANDRAŽ VIDOVIČ (NK ŠAMPION)
ODHOD: -MARKO SOTENŠEK(ŠD ŠENČUR)
-ALESSI GIOVANNI (NK ŠAMPION)
Trenutno je to to kar se tiče zasavskih klubov. Kar se tiče pa Denisa Bašić fant ni član kluba že od začetka sezone in igra v avstrijski liga za SV MALTA
Torej SNP poroča, da bo glavni stadion v Ivančni Gorici dobil reflektorje. A so kakšne ambicije po prvi ligi?
Sam sem že bil na enem gostovanju v Ivančni Gorici, pa stadion ni ravno Bog ve kaj. No, še vedno Wembley za Portoval.
Sam sem že bil na enem gostovanju v Ivančni Gorici, pa stadion ni ravno Bog ve kaj. No, še vedno Wembley za Portoval.
Stadion za nase razmere bo kar , poglej nekatere ki so v 2.ligi .
Letos so zelo skope informacije o prijateljskih tekmah.a kdo kaj ve kako igrajo 1.stirje.
Letos so zelo skope informacije o prijateljskih tekmah.a kdo kaj ve kako igrajo 1.stirje.
Tole sem mal zbral Web + FB:
Ivančna Gorica : Komenda 0 : 3
Bravo : Zarica 3 : 0
Askö Mittlern : ND Ilirija 1911 1:3
Izola : Brinje-Grosuplje 0 : 1
Bela krajina : Kolpa 2 : 3
Ivančna Gorica : Komenda 0 : 3
Bravo : Zarica 3 : 0
Askö Mittlern : ND Ilirija 1911 1:3
Izola : Brinje-Grosuplje 0 : 1
Bela krajina : Kolpa 2 : 3
Se dva tedna.mislim da bo zanimivo.ilirija se je okrepila,ravno tako bravo.dolenjci so ze jesen imel ekipo ne rabijo dosti.
Po moje bo napeto do konca.ceprav slisim da jankovic hoce na hitro 2 drugoligasa.to pomen da ivancni trda prede.plus da morajo vsi ljubljanski klubi delati za olimpijo.
Kaj veste o tem
Po moje bo napeto do konca.ceprav slisim da jankovic hoce na hitro 2 drugoligasa.to pomen da ivancni trda prede.plus da morajo vsi ljubljanski klubi delati za olimpijo.
Kaj veste o tem
- Viator&Vektor
Itak da morajo, vsi za Olimpijo in šerifa.
Ein Stadt, Ein Klub, ein Führer.
Ein Stadt, Ein Klub, ein Führer.
S kom se pa je okrepil Bravo?Amali napisal/-a:Se dva tedna.mislim da bo zanimivo.ilirija se je okrepila,ravno tako bravo.dolenjci so ze jesen imel ekipo ne rabijo dosti.
Kaj veste o tem

No nekaj pa se je:zajc napisal/-a:S kom se pa je okrepil Bravo?Amali napisal/-a:Se dva tedna.mislim da bo zanimivo.ilirija se je okrepila,ravno tako bravo.dolenjci so ze jesen imel ekipo ne rabijo dosti.
Kaj veste o tem
ŽIGA FRELIH(Celje)
MARKO KLEMENČIČ(Celje)
IBRAHIM ARAFAT MENSAH(Gana)
DENIEL HOKIĆ(AVT)
No, ja Frelih je branil celo sezono že zdaj, Klemenčič je domači igralec, ki je bil na posoji, Hokić je zrasel v Bravu probal v Avstriji in se vrnil, Ibrahim pa ni (še) registriran. Šlo jih je pa cel kup- Pungaršek, Vrančič, Žnidaršič, Krajnc, Bokalič, Kaltak....georg napisal/-a:No nekaj pa se je:zajc napisal/-a:S kom se pa je okrepil Bravo?Amali napisal/-a:Se dva tedna.mislim da bo zanimivo.ilirija se je okrepila,ravno tako bravo.dolenjci so ze jesen imel ekipo ne rabijo dosti.
Kaj veste o tem
ŽIGA FRELIH(Celje)
MARKO KLEMENČIČ(Celje)
IBRAHIM ARAFAT MENSAH(Gana)
DENIEL HOKIĆ(AVT)
Tako, da se mi zdi, da niso ravno okrepljeni....

Nk Triglav - Nk Bravo 1-1
Brežice : Brinje Grosuplje 1:1
A sploh kdo lahko igra v tem blatu razen na umetni travi.
Lepo se slisi za brinje brezice 1:1,brezice so na nivoju ilirije in ivancne.
Lepo se slisi za brinje brezice 1:1,brezice so na nivoju ilirije in ivancne.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti