3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2015/16
Sel sem na to tekmo in ne vem na kateri tekmi si ti bil.
Ivancna ce bi bili malo bolj skoncentrirani bi lahko zabila dvomestno stevilo. Bunker rudarja in ena podarjena sansa dolenjske obrambe ki jo je ubranil golman .ni zastonj nepremagan 1080 minut.samo desetka ivancne je imel 7 ali 8 sans pa ni zabil, dve stange itd.
Bili so bistveno boljsi.igrali so kolikor so rabili.rudar cist nenevaren.
A kdo ve zakaj ni tekme v lj. Bravo ivancna.
Ivancna ce bi bili malo bolj skoncentrirani bi lahko zabila dvomestno stevilo. Bunker rudarja in ena podarjena sansa dolenjske obrambe ki jo je ubranil golman .ni zastonj nepremagan 1080 minut.samo desetka ivancne je imel 7 ali 8 sans pa ni zabil, dve stange itd.
Bili so bistveno boljsi.igrali so kolikor so rabili.rudar cist nenevaren.
A kdo ve zakaj ni tekme v lj. Bravo ivancna.
Tekme ni ker je ta vikend na ZAKu rugby tekma ...tako je prestavljena na 28.11
-
Hahahahahah Amali. Dve štange? Tisto šteješ, kjer je biu predložek s strani pa se je odbila od obrambnega igralca u zunanji del vratnice? Kje si pa drugo vratnico vidu? Dobro, pa naj bo tako, kot si napisal. Se vidimo u Trbovljah, kjer upam, da bo Rudar igral s kompletno postavo in s tapravimi špicami
p.s. tako kot ti je Zmaj napisal za Zagorje, kako so bili nevarni u Ivančni, ti si pa kontriral da ste jih nadigrali, imeli vsaj 10 šans za gol, itd..... očitno vi u Ivančni štejete za priložnosti udarce s 30m, ki končajo tam na želežniški, kot učeraj...

je kdo gledal tekmo Medvode:Bravo? ima kdo kakšen komentar
js sm biu na tekmi nc posebnega bravo je prevladoval vecinoma so pa domaci po dosezenem zadetku zaceli igrat in si pri tem ustvarili 2 3 priloznosti za zadetek...
Vodafone ti si sel nekam.bolje da gres na softball.
Vsak dotik je faul za vas ,vsak koljaski start je ; nic ni bilo sodnik ti si nor.in ti bos komentiral tekme.
Me ne bo v zasavje nisem navijac od nobenega zato bolj realno gledam nogomet.sem na vseh tekmah 1. Lige in sem ter tja grem gledat nizje lige.lahko pa recem da bi iz 2.lige tezko kdo zabil dolenjcem imajo vrhunski stoperski par in vratarja za kaj vec kot 3.ligo.
Vsak dotik je faul za vas ,vsak koljaski start je ; nic ni bilo sodnik ti si nor.in ti bos komentiral tekme.
Me ne bo v zasavje nisem navijac od nobenega zato bolj realno gledam nogomet.sem na vseh tekmah 1. Lige in sem ter tja grem gledat nizje lige.lahko pa recem da bi iz 2.lige tezko kdo zabil dolenjcem imajo vrhunski stoperski par in vratarja za kaj vec kot 3.ligo.
Ivancna zacne zdaj kiksat. Po prvem kiksu bodo izgubil vse do konca !! Verjamite mi

Glede vratarja Ivance, da jih resuje nevem koliko drzi glede na to, da je bil pri Interblocku ves cas le rezervni vratar, to je le gola sreca !!

-
ti Amali si odpisku zgleda??? vrhunsk štopersk par?? sam povem ti, da dobro da v napadu Rudarja nista igrala Ribič in Berger, ker bi se pokazal koliko sta vrhunska... Vrhunski štoper ti je Mrvoljak, ki pa je imel ob sebi soigralca v obrambi, ki sta vezna igralca in posledično so občasno zaplavali. Arsič je zate vrhunsk štoper?? Ni vse skok v nogometu, posebno če v napadu igra Račič, ki je visok 155 cm in težek 50 kg. Po tleh ko se igra smo videli, kako okoren je ta tvoj vrhunski štoper. Že proti Zagorju bi ga mogli fasat, sodnik je pa tko vleku za vas, je blo dost razvidn...ti pa kr obiskuj prvo ligo, itd...očitn nisi še dojel kaj je nogomet.... p.s. se malo bolje poznam na nogomet kot ti, glede na to da sem 25 let brcal tako v prvi slovenski ligi kot v jugoslovanski...
Vrhunskost je res vprašljiva, vendar ima za 3.ligaški nivo Ivančna odlično obrambo, ki je v prvi vrsti uigrana in zato skrije marsikatero svojo slabost. Na drugi strani mislim, da tudi našteti manjkajoči igralci ne bi kajveliko spremenili. Sem jih gledal nekaj krogov nazaj, pa me niso prepričali.vodafone123456 napisal/-a:ti Amali si odpisku zgleda??? vrhunsk štopersk par?? sam povem ti, da dobro da v napadu Rudarja nista igrala Ribič in Berger, ker bi se pokazal koliko sta vrhunska... Vrhunski štoper ti je Mrvoljak, ki pa je imel ob sebi soigralca v obrambi, ki sta vezna igralca in posledično so občasno zaplavali. Arsič je zate ...
Rudar je v bistvu letos precej slab, Ivančani pa z jedrom ekipe iz zadnjih dveh-treh let, ob kvaliteti igralcev nad povprečjem lige z lahkoto harajo.
Ivančna Gorica 32 točk in gol razlika 27:0
Rudar Trbovlje 13 točk in gol razlika 16:26
Kaj je še sploh tu za debatirat?
Rudar Trbovlje 13 točk in gol razlika 16:26
Kaj je še sploh tu za debatirat?

Ivancna je roko na srce najbolj kakovostna ekipa te lige.. tuki nimamo kaj.. lestvica je merilo... igrajo tud zelo dobro kokr sm vidu na tekmi z zagorjem - dejstvo je pa da se jim je pokloplo vse skup od dobrih iger do tega da niso prejeli gola. A so nepremagljivi? Dalec od tega.. ali bi ze lahko prejeli gol do zdaj - sigurno niso cistili sam ene zoge s crte do zdaj oz sigurno je se kaka druga ekipa priti njim imela "smrtno" pa ni zadela... niso tako mocnejsi da si drugi niti priloznosti nemorejo ustvariti tako kot se predstavlja to tu na forumu.
So pa zasluzeno prvi in kapo dol kokr prav Srecko za dosezek brez prejetega zadetka pa ceprav jim je vcasih pomagala sreca ali vratnica ali nespretnost napadalca in mogoce tudi sodnik
So pa zasluzeno prvi in kapo dol kokr prav Srecko za dosezek brez prejetega zadetka pa ceprav jim je vcasih pomagala sreca ali vratnica ali nespretnost napadalca in mogoce tudi sodnik

-
Tudi sam sem bil na tekmi v Medvodah. V prvem polčasu je imel Bravo
jalovo premoč nič jim ni ratval, že nekajkrat videna zgodba drug drugemu
v napoto in slaba igra veznih igralcev, ki ne prihajajo po žogo. Edina dobra poteza je bil dosežen gol
ob koncu polčasa. V nadaljevanju je nato Bravo z hitrejšo in bolj kombinatorno igro
še dvakrat rutinersko izigral domačine in povedel s (3:1). Po tem pa so domačini dosegli gol
in začeli igrati bolj ostro, kar pa je sodnik premalo kaznoval. V tem delu je bila igra bolj
odprta z nekaj priložnostmi na obeh straneh. Na koncu je Bravo dosegel še četrti gol
in igre je bilo konec, kot tudi domačih upov na boljši rezultat.
Sicer pa kot sem slišal, da v Medvodah ne trenirajo preveč zavzeto, bi jih moral Bravo bolj
nadigrati. Toliko o tej tekmi...
Sedaj pa samo še trenig do 28 novembra, ko pride na ŽAK Ivančna
jalovo premoč nič jim ni ratval, že nekajkrat videna zgodba drug drugemu
v napoto in slaba igra veznih igralcev, ki ne prihajajo po žogo. Edina dobra poteza je bil dosežen gol
ob koncu polčasa. V nadaljevanju je nato Bravo z hitrejšo in bolj kombinatorno igro
še dvakrat rutinersko izigral domačine in povedel s (3:1). Po tem pa so domačini dosegli gol
in začeli igrati bolj ostro, kar pa je sodnik premalo kaznoval. V tem delu je bila igra bolj
odprta z nekaj priložnostmi na obeh straneh. Na koncu je Bravo dosegel še četrti gol
in igre je bilo konec, kot tudi domačih upov na boljši rezultat.
Sicer pa kot sem slišal, da v Medvodah ne trenirajo preveč zavzeto, bi jih moral Bravo bolj
nadigrati. Toliko o tej tekmi...
Sedaj pa samo še trenig do 28 novembra, ko pride na ŽAK Ivančna
-
Ja ja, se strinjam da je Ivančna trenutno top ekipa. Lestvica govori svoje. Ni pa zdej nepremagljiva, kot je Amali poveličuje. Je pa Rudar slabo štartal v sezono zaradi odhoda glavnih igralcev so igrali z mladinci. Po odstopu trenerja Bahrije pa so se ti igralci vrnili in število osvojenih točk se že pozna. Fantje niso od februarja trenirali, zato pa pravim da bo spomladi druga zgodba. Lep pozdrav vsem in brez zamere, če sem koga užalil
Jaz sem celo ob kompletni ekipi napovedal presenecenje... ekipe je zal pol manjkalo in rezlutat 0:2 ni hud... upam pa ze zdaj napovedat da ob kompletni ekipi Rudarja pade Ivancna na domacem terenu 

-
Se strinjam zmaj, lepo napisan. Kaj bi pa rekli na temo sobotni derbi Rudar:Zagorje? Kdo je favorit? Pričakuje se najmanj 2000 gledalcev, vreme bo lepo in toplo 

Ja a bo 2000 gledalcev... tekma bo pomoje dalec najboljsa tekma doslej ker so obe ekipe tam tam.. celo dal bi prednost rudarju po imenih ki so se vrnila... pricakujem tudi veliko stevilo zadetkov.. moja napoved 3:3 

Po moje bo pa 0:2 strelca Perić in Kurež. Ali pa oba Perić. Pa obilico rumenih kartonov pa še kak rdeči. Pa da vidimo....
Mislim da je kvaliteta na strani zagorja vendar po videnem je rudar bolj borben. To bo lepa tekma z nabojem.
Se strinjam z Amalijem, da bo ta tekma, tekma z nabojem, napovedujem neodločen rezultat
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti