2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2015/16
V vrhu:
1) Aluminij
2) Zarica Kranj
3) Triglav
.
.
.
na dnu: Drava, Veržej, Šenčur
1) Aluminij
2) Zarica Kranj
3) Triglav
.
.
.
na dnu: Drava, Veržej, Šenčur
Jas jih vidim v tem redu:
Triglav želi na tiho osvojit prvo mestu Tu so Radomlje in nato Dob, ter Aluminij po moči, za njimi vidim, Veržej ki ima vigrano ekipo odšli so jim samo rezervni igralci, vrnili pa večina poškodovanih. Potem Ankaran kljub temu , da je precej menjal zasedbo, še nato Zarico. Na zadnja mesta Tolmin, Šenčur in Drava. Sicer pa po moje bojo klubi bolj izenačeni v tej sezoni. Pa ne , da imam spet prau.
Triglav želi na tiho osvojit prvo mestu Tu so Radomlje in nato Dob, ter Aluminij po moči, za njimi vidim, Veržej ki ima vigrano ekipo odšli so jim samo rezervni igralci, vrnili pa večina poškodovanih. Potem Ankaran kljub temu , da je precej menjal zasedbo, še nato Zarico. Na zadnja mesta Tolmin, Šenčur in Drava. Sicer pa po moje bojo klubi bolj izenačeni v tej sezoni. Pa ne , da imam spet prau.

- SaoDravaPtuj
- Klub: Drava Ptuj
- Kraj: PtujFTW
! | Kršenje pravil 4. Bonton 4.1. Prepovedano je žaljenje ostalih uporabnikov foruma. 4.2. Prepovedano je spodbujanje k rasni, verski ali kakršnikoli drugi nestrpnosti. 4.3. Komentarji naj bodo argumentirani saj debato vsebinsko obogatijo. |
- SaoDravaPtuj
DRAVA PTUJ FTW
vi ste naši mi smo vaši plava krf
vi ste naši mi smo vaši plava krf
Vsako kolo en prenos na nzs.si
http://www.nzs.si/novice/2015-08-07-Z-n ... ti-v-2-SNL
1. krog: Zarica Kranj – Triglav – 8.8. ob 18.00
2. krog: Triglav – Dob – 16.8. ob 17.30 uri
3. krog: Dob – Radomlje
4. krog: Drava – Ankaran

http://www.nzs.si/novice/2015-08-07-Z-n ... ti-v-2-SNL
1. krog: Zarica Kranj – Triglav – 8.8. ob 18.00
2. krog: Triglav – Dob – 16.8. ob 17.30 uri
3. krog: Dob – Radomlje
4. krog: Drava – Ankaran
- SaoDravaPtuj
! | Kršenje pravil 4. Bonton 4.1. Prepovedano je žaljenje ostalih uporabnikov foruma. 4.2. Prepovedano je spodbujanje k rasni, verski ali kakršnikoli drugi nestrpnosti. 4.3. Komentarji naj bodo argumentirani saj debato vsebinsko obogatijo. |
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Nora tekma v Dobu, Ankaran je s tremi manj (!) obrnil izid.
Koliko ljudi je bilo na Zarici? Zgledalo je kar precej.

Koliko ljudi je bilo na Zarici? Zgledalo je kar precej.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Ne ubranil, z dvema manj je izenačil, s temi manj pa dosegel zmagoviti zadetek.
- Viator&Vektor
Ja, pardon, "obrnil" sem hotel napisati.
In vsi trije so bili direktni rdeči.
Je bil kdo?
Na Zarici pa uradno 750 ljudi, lepo. Sploh za klub, ki po mnenju nekaterih "nima navijačev".
Pa še malo glede Kalcerja... Zanimivo je, da kljub izpadu vezna linija in napad ostajata dokaj nespremenjeni, ampak problem je obramba, ki je bila pomoje, kolikor se že to čudno sliši, lani še najboljši del ekipe. Odšli so Balkovec, Cankar, Perković... plus zadnja vezna Zavrl in Teinović, skratka vsi tisti, ki so zadaj držali igro, kar bi se moralo poznati. Pomoje se letos za vrh ne bodo borili

In vsi trije so bili direktni rdeči.

Na Zarici pa uradno 750 ljudi, lepo. Sploh za klub, ki po mnenju nekaterih "nima navijačev".
Pa še malo glede Kalcerja... Zanimivo je, da kljub izpadu vezna linija in napad ostajata dokaj nespremenjeni, ampak problem je obramba, ki je bila pomoje, kolikor se že to čudno sliši, lani še najboljši del ekipe. Odšli so Balkovec, Cankar, Perković... plus zadnja vezna Zavrl in Teinović, skratka vsi tisti, ki so zadaj držali igro, kar bi se moralo poznati. Pomoje se letos za vrh ne bodo borili
Ali ve kdo kaj se je dogajalo na tekmi Dob : Ankaran?
Pa še slika iz Kranja. Kar lep obisk za 2.ligo, morda se je pričakovalo še nekaj več gledalcev, pa vendar...

Pa še slika iz Kranja. Kar lep obisk za 2.ligo, morda se je pričakovalo še nekaj več gledalcev, pa vendar...

Se strinjam glede Kalcerja, letos bodo nekje na sredini, pa glede na seznam igralcev kateri sedaj igrajo, bi se lahko preimenovali v NK OLIDOM.Viator&Vektor napisal/-a:Ja, pardon, "obrnil" sem hotel napisati.![]()
In vsi trije so bili direktni rdeči.Je bil kdo?
Telih 750 gledalcev v zarici je pa vec kot smesno
a to mnozijo x X faktor? Na sliki je videti max 250 ljudi....

Ne razumem kako lahko na osnovi ene slike ocenjuješ število gledalcev. Bil je prenos tekme na NZS in po videnem jih je bilo garant toliko, kolikor so zapisali.zmaj napisal/-a:Telih 750 gledalcev v zarici je pa vec kot smesnoa to mnozijo x X faktor? Na sliki je videti max 250 ljudi....
Preko live streama bomo v drugem krogu lahko gledali dve tekmi.
NZS.si bo prenašala Triglav-Dob, Radomlje pa bodo prenašale svojo tekmo z Zarico Kranj.
NZS.si bo prenašala Triglav-Dob, Radomlje pa bodo prenašale svojo tekmo z Zarico Kranj.
To drugo kolo 2 lige je pa res težko napovedati rezultate . Kake rezultate pričakujete ?
Pa vendar : Kalcer - Žarica 1
Drava - Tolmin 2
Ankaran - Aluminij 1
Šenčur - Veržej 0
Triglav - Dob 1
Dva derbija ki je vse mogoče.

Pa vendar : Kalcer - Žarica 1
Drava - Tolmin 2
Ankaran - Aluminij 1
Šenčur - Veržej 0
Triglav - Dob 1
Dva derbija ki je vse mogoče.
- GorDano2012
- Klub: NK Drava Ptuj
- Kraj: Ptuj
- Kontakt:
Kalcer - Žarica 1
Drava - Tolmin 1
Ankaran - Aluminij 2
Šenčur - Veržej 0
Triglav - Dob 0
Drava - Tolmin 1
Ankaran - Aluminij 2
Šenčur - Veržej 0
Triglav - Dob 0
A<<je mogoče dobit rdeč karton zarad prerivanja kod ga je dobil igralc Veržeja v Šenčurju ?
No bil je v podsmeh vsem gledalcem. A kljub tem se Prleki niso dali, tud sodnike so premagal.
Sem mel občutek da je mel glavno vlogo stranski sodnik,
sem pristaš poštenega sojenja.

Presenetljiv poraz Triglava, kjer ima Dob zelo mlado ekipo oz. so imeli mladce vna klopi in morda še dva v igri če ne celo tri ki so mlajši od 21 let.

http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.
- Viator&Vektor
Ma ne vem, zame prav nič presenetljiv, Dob ima skor isto ekipo kot lani (danes je pač en mladinec zamenjal Kunstlja), Triglav je pa žal zanič.
Al kaj ko boste na koncu spet odpovedali napredovanje... Jaz v tej čudni ligi sploh ne vem za koga bi navijal. Sicer sta mi najbliže Triglav in Kalcer, a v Kranju po vseh teh blamažah v zadnjih eltih predvsem glede uprave in trenerjev že zdavnaj niso več kredibilni, Radomlje pa naj tudi dokler Mičo ne misli zgraditi kake tribune lepo špilajo tu kjer so. Aluminij bo verjetno kot vselej spet nekaj cincal proti koncu, ostali realno težko posežejo v vrh. V bistvu bi še najbolj privoščil Zarici, ki se vsaj nekaj trudijo, pa naj se ostali na Gorenjskem malo zamislijo.
Je pa vsekakor zanimivo, da v prvih dveh krogih niti en klub ni dvakrat zmagal.
Al kaj ko boste na koncu spet odpovedali napredovanje... Jaz v tej čudni ligi sploh ne vem za koga bi navijal. Sicer sta mi najbliže Triglav in Kalcer, a v Kranju po vseh teh blamažah v zadnjih eltih predvsem glede uprave in trenerjev že zdavnaj niso več kredibilni, Radomlje pa naj tudi dokler Mičo ne misli zgraditi kake tribune lepo špilajo tu kjer so. Aluminij bo verjetno kot vselej spet nekaj cincal proti koncu, ostali realno težko posežejo v vrh. V bistvu bi še najbolj privoščil Zarici, ki se vsaj nekaj trudijo, pa naj se ostali na Gorenjskem malo zamislijo.
Je pa vsekakor zanimivo, da v prvih dveh krogih niti en klub ni dvakrat zmagal.
Ja žalosta zgodba v tej 2. ligi pri nas. In mogl bi znižat kriterij za prvo ligo.
Pa zanima me še ali je tut pogoj za prvo ligo da more klub postat profesionalen?
Pa zanima me še ali je tut pogoj za prvo ligo da more klub postat profesionalen?
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta