Prestopni rok 2015/2016 (poletni)
Re: Prestopni rok 2015/2016 (poletni)
Muminović je imel pogodbo do konca meseca, nove pa ni želel podpisati, tako da jim kaj drugega v bistvu niti ni preostalo, kot pa da mu dajo papirje par dni pred iztekom dogovora.
eros grezda ki je igral za zavrč na preizkušnji pri lokomotivi zagreb..že na prvi pripravljalni tekmi zabil gol
Kak je pa s Klapanom in Mršićem v Celju? Kolko vem, sta obema pri Rijeki potekli pogodbi.
Oba sta ze podpisala pogodbi po mojih informacijah. Poleg njiju se en srbski igralec. Ampak zaradi meni neznanih razlogov se ni uradne informacije. Ali pa moja informacija ni točna hehe
Saj ravno to, jaz sem za njiju s strani hrvaških šepetalcev tudi že slišal par dni nazaj, da sta podpisala...NKCMC napisal/-a:Oba sta ze podpisala pogodbi po mojih informacijah. Poleg njiju se en srbski igralec. Ampak zaradi meni neznanih razlogov se ni uradne informacije. Ali pa moja informacija ni točna hehe
Ze vejo v klubu zakaj čakajo... Sem ze par dni nazaj hotel napisati pa sem potem rekel bojo ze sami objavl k bo čas...
- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
Klemen Bolha in Leon Črnčič ostaja pri Rudarju.
Kelhar bolj kot ne že novi član Olimpije...
Škoda za Keleja, bi v Celju zelo prav prišel,kot kaže pa bo Fiki "pomagal" samo v Evropi nato pa 15.7. pakal v tujino .Pa bodo ostale spet samo " B okrepitve"?! 

DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Pa sej Celje ima prvo postavo že odlično izoblikovano. Razen pozicije Verbiča. Lani je bil problem samo prekratka klop.
- janbuc
- Kontakt:
Marko Alvir zaenkrat očitno edini ostal še na preizkušnji, saj Miloša Vranjanina in Ibrahima Div-Keïta ni danes v kadru za prijateljsko tekmo proti Splitu.
Kaj pa Doris Kelenc? Človek igra pozicijo Verbiča in je trenutno prost igralec, saj ne želi podaljšati z Zavrčem. Sam pravi, da ima na mizi ponudbe tudi od slovenskih klubov. Morda je med njimi tudi Celje. Meni je Kelenc bil pri Dravi odličen igralec, pravi dribler, tudi član mladinskih selekcij izbrane vrste, nato pa nekako ni storil koraka naprej.NKCMC napisal/-a:Pa sej Celje ima prvo postavo že odlično izoblikovano. Razen pozicije Verbiča. Lani je bil problem samo prekratka klop.
Ja tudi jst imam to željo. Upam da se bo Celje borilo zanj.
- janbuc
- Kontakt:
Mladi mariborski napadalec Rok Sirk na preizkušnji pri Poli Timisoari.
- janbuc
- Kontakt:
Nekdanji branilec velenjskega Rudarja Nemanja Stjepanović odhaja k bosanski Slobodi Tuzli. vir: transfermarkt
V Celju kot sem že napovedal pred dnevi srb Milan Spremo in Hrvata Klapan in Mršič. Vsi so podpisali za 3 lete
Spremo je bil tudi na širšem spisku Srbske u-20 reprezetance. Baje po videnem gre za odličnega igralca. To je tudi verjetno menjava Verbiča saj igra levega wingerja.
Spremo je bil tudi na širšem spisku Srbske u-20 reprezetance. Baje po videnem gre za odličnega igralca. To je tudi verjetno menjava Verbiča saj igra levega wingerja.
- janbuc
- Kontakt:
Marko Alvir uspešno pristal preizkušnjo, saj je z Domžalam podpisal triletno pogodbo.
Kronaveter in Oliver Bogatinov po poročanju Ekipe pred vrati Olimpije!
Nekaj potez "novega " Verbića,Ahmedi nedvomno dobil konkurenco v razigravanju.Je pa spet precej "lahek" nogometaš tale Spremo.Želim mu vse najbolše v Celju!
https://www.youtube.com/watch?v=56jxNBotP1s
https://www.youtube.com/watch?v=56jxNBotP1s
DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
- janbuc
- Kontakt:
Amer Krčić naj bi bil prva okrepitev Rudarja
http://snportal.si/prva-liga/krcic-bo-n ... i-rudarju/
http://snportal.si/prva-liga/krcic-bo-n ... i-rudarju/
Kdo je na strani