2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2014/15
Pardon, sem se zmotil. Govora je o 1.5%.
Zdaj pa me res zanima ali Krčani gredo naprej ali ne in ali bo Aluminij igral kvalifikacije ? Do kdaj se pa morajo zjasnit ?
Po mojem majo časa samo en teden če ne do prve tekme v kvalafikacijah
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.
Najdeš me pod istim imenom.
Re: 2.SNL 2015/16
Grem na spletno stran prve lige in opazim twit, ki je še kako resničen. Piše nekako tako, da bodo v drugi ligi igrali trije klubi v razmaku 5km, namesto, da bi skupaj naredili prvoligaša.
S tem se popolnoma strinjam.
No ja, že res, ampak to bi lahko za marsikatero regijo zapisal...Astoria napisal/-a:Grem na spletno stran prve lige in opazim twit, ki je še kako resničen. Piše nekako tako, da bodo v drugi ligi igrali trije klubi v razmaku 5km, namesto, da bi skupaj naredili prvoligaša.
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Mišljen je bil Kranj kolikor razumem... So probali 77 pa se je bolj klavrno končalo: https://en.wikipedia.org/wiki/1977%E2%8 ... lic_League
Sicer pa je vedno vprašanje kako daleč iti s to logiko. Bomo v boju za naslov združili Olimpijo in Celje, ali pa v boju za EP Slo. in Hr. repko? V končni fazi naj pa svet naredi eno ekipo in naj špila sama s sabo.
Jaz ti garantiram, da bi z združitvijo Triglava, Zarice in Šenčurja dobili zgolj enega drugoligaša, in to takega z zelo nestabilno upravo. Pridobili ne bi nič, izgubili pa dva kluba. Jaz se na drugi strani že prav veselim mestnih derbijev v Kranju.
Sicer pa je vedno vprašanje kako daleč iti s to logiko. Bomo v boju za naslov združili Olimpijo in Celje, ali pa v boju za EP Slo. in Hr. repko? V končni fazi naj pa svet naredi eno ekipo in naj špila sama s sabo.
Jaz ti garantiram, da bi z združitvijo Triglava, Zarice in Šenčurja dobili zgolj enega drugoligaša, in to takega z zelo nestabilno upravo. Pridobili ne bi nič, izgubili pa dva kluba. Jaz se na drugi strani že prav veselim mestnih derbijev v Kranju.

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
- Viator&Vektor
Župa ostaja v Zarici.
http://www.nkkranj.si/11435/novice/jane ... ih-vragov/
http://www.nkkranj.si/11435/novice/jane ... ih-vragov/
- janbuc
- Klub: FC Barcelona
- Kraj: Šmartno pri Litiji
- Kontakt:
2. SNL, 1. KROG:
Šenčur - Ptuj Drava
Veržej - Radomlje
Zarica Kranj - Triglav Kranj
Roltek Dob - Ankaran
Aluminij - TKK Tolmin
Kr derbi v prvem krogu
Šenčur - Ptuj Drava
Veržej - Radomlje
Zarica Kranj - Triglav Kranj
Roltek Dob - Ankaran
Aluminij - TKK Tolmin
Kr derbi v prvem krogu

Brkič razkril, da cilj Triglava v tej sezoni ni prva liga. So le uvideli, da kvaliteta ni na njihovi strani.
Letos bo pa verjetno bolj izenačena druga liga, je težko reči kdo bi bil kandidat za prva mesta in za izpad. Če le ne bojo pri Dravi finančne težave !
Meni je že v štartu letos 2.SNL bolj všeč kot lani.
Zarica in Drava bosta lepa popestritev. Poleg kranjskega derbija menim, da lahko tudi Drava poviša obisk na tribunah in igra nek resen nogomet, glede na lep športni objekt (za razliko od drugega nasprotnika - NK Odranci) pa bo tudi slika 2.SNL lepša.
Radomlje tudi spadajo v 2.SNL in ne v 1.SNL že po velikosti kraja in bližine Domžal, ki poberejo večjo bazo igralcev in gledalcev, Krškemu pa privoščim poizkus nastopa v 1.SNL, da vidimo kako se bodo odrezali.
Zarica in Drava bosta lepa popestritev. Poleg kranjskega derbija menim, da lahko tudi Drava poviša obisk na tribunah in igra nek resen nogomet, glede na lep športni objekt (za razliko od drugega nasprotnika - NK Odranci) pa bo tudi slika 2.SNL lepša.
Radomlje tudi spadajo v 2.SNL in ne v 1.SNL že po velikosti kraja in bližine Domžal, ki poberejo večjo bazo igralcev in gledalcev, Krškemu pa privoščim poizkus nastopa v 1.SNL, da vidimo kako se bodo odrezali.
Ja, povišali bodo obisk ja, v 3. SNL sever, kjer so bili lokalni derbiji, so imeli 100 gledalcev na tekmo.Ceks napisal/-a:Meni je že v štartu letos 2.SNL bolj všeč kot lani.
Za razliko od Odrancev, kjer je blo v povprevčju med 300 in 400 gledalci, pa le-ti niso igrali na domačem igrišču. Jeseni spet igrajo na domačem igrišču.

Pri vas v Prekmurju neki ne štima ! Gledalcev napišete ( baje ) vedno enkrat več kod jih dejansko je ob igralni površini. Če jih je toliko zakaj potem nimajo dovolj denarja za sodniške stroške ! in posledično tudi ni dnarja za napredovanje.
Igralci Odrancev so vedeli že pred koncem prvenstva da ne bojo šli v 2 ligo ker je ta prevelik zalogaj saj tako so pisali.

Ah no, ne pretiravaj z enkrat več. Dejstvo je, da se številke nabijajo povsod. Tale zadnja številka o 1500 gledalcih na tekmi med Odranci in Beltinci je bila realno res nabita, tudi sam sem zapisal, da jih je blo kvečjemu kakih 1100-1200. Ampak številke se nabijajo povsod, ponekod še več kot enkrat.nogometaš napisal/-a:Pri vas v Prekmurju neki ne štima ! Gledalcev napišete ( baje ) vedno enkrat več kod jih dejansko je ob igralni površini. Če jih je toliko zakaj potem nimajo dovolj denarja za sodniške stroške ! in posledično tudi ni dnarja za napredovanje.Igralci Odrancev so vedeli že pred koncem prvenstva da ne bojo šli v 2 ligo ker je ta prevelik zalogaj saj tako so pisali.
Sicer pa nikjer nisem zapisal, da bi morali biti Odranci igrati v 2. SNL. Opozarjam zgolj na "neumnosti", da bo Drava ligi z domačimi tekmami povečala gledanost, Odranci bi pa nižala. Ker to je bullshit... Realno je 2. SNL za vsak prekmurski klub iz finančnega vidika prevelik zalogaj. Sicer bomo pa videli, kako dolgo bo Drava plesala drugoligaški ples.
Večina drugoligašev je štartalo v novo sezono, le na Ptuju je vse mirno in tiho ! 

Mislim, da so tudi na Ptuju že pričeli s pripravami, ker v petek igrajo pripravljalno z Voždovcem. Ampak se očitno ne da nobenemu odpisat na mail al pa dvignit telefonov...
Koja logika Kranjčanov?
Pol lahko tudi Muro in Nafto v 3. SNL štejemo kot prvoligaško ekipo, ker so pač včasih igrali med prvoligaši...

...odigrali kar 4 prijateljske tekme, vse s prvoligaši, kajti tudi četrtkovo tekmo z NK Roltek Dob štejemo v to kvoto, saj je znano, da so si Dobljani ta status že večkrat priborili in potem odpovedali možnost igranja v 1.ligi.
Drava - Sloboda Tuzla 0 : 6
- Viator&Vektor
Papež v Dob, nekaj zanimivih novincev tudi v Zarici.
Šenčur bo zelo bogi letos.
Šenčur bo zelo bogi letos.
In katere ekipe v tej sezoni bi postavili v vrh druge lige in katere za spodnji del oziroma izpad ?
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti