Tudi sam ne podpiram kakršnegakoli plačila v amaterskih ligah, zato je verjetno tudi dobro, da počasi v vseh teh ligah pridejo v realnost. Ti igralci in uprave pa so živeli v oblakih.
Ne razumem zakaj naj ne bi igralci dobivali plačila, če je klub sposoben pridobit denar (sponzorje) . Seveda pa jim lahko obljubijo toliko, kolikor so sposobni realno izplačat. V naši prvi ligi živijo v oblakih in jim ponudijo astronomske plače, potem pa jim ne morejo izplačat. Pri jodlarjih na severu plačujejo igralce celo v 7. ligi.knap napisal/-a:Sosednje se nam smejijo in uživajo ob prebiranju naših komentarjev.![]()
Tudi sam ne podpiram kakršnegakoli plačila v amaterskih ligah, zato je verjetno tudi dobro, da počasi v vseh teh ligah pridejo v realnost. Ti igralci in uprave pa so živeli v oblakih.
Kolikor se spomnim so bili igralci pred tem dogodkom zelo navdušeni nad Bahrijo Hadžićem in so se vsi razumeli zelo dobro, nato pa je sledil po mojem mnenju brezvezni nesporazum, ki je bil povod da so ti igralci odšli v Zagorje. Se mi zdi, da je bil povod za ta dogodek ta, ker so nekateri igralci menili, da treningi niso dovolj kvalitetni in niso sprejeli tega, da bi trenirali skupaj z mladinci. To je zgodovina.Knap, vsi vemo kdo in kaj je Bahrija. Kamorkol je pršu, je naredu raztur. Tako kot par let nazaj, ko je zaradi njega prenehalo igrati polovica ekipe, 5 jih je prestopilo v Zagorje. Lepo te prosim. Klub bi moral biti na prvem mestu pri igralcih??? Zakaj??? Jih tko noben več ne upošteva, niti jih kdo pride pozdravit od uprave.
Po mojem mnenju bi moral biti klub na prvem mestu pri vseh, ki so kakorkoli vpleteni v delovanje nekega kluba. Amel vem da si dovolj inteligenten in bi morda zaradi svojih kolegov, kluba pozabil na to zamero ter odigral prvenstvo do konca. Verjamem, da je težko preko tega, ampak včasih pomaga že pogovor. Ali je pač ta zamera prevelika?Klub bi moral biti na prvem mestu pri igralcih??? Zakaj??? Jih tko noben več ne upošteva, niti jih kdo pride pozdravit od uprave. Fantje trenirajo, so pridni in kaj imajo od tega???
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost