"knap sam nisem nič ranjen takšno obdobje sem že davno preživel videl vsemogoče.ob tej priliki ti povem,da kar nekaj igralce razmišlja na glas da v petek nebi igrali v kranju zaradi bojazni neigranja proti zagorju.isto se je naredilo v pokalni tekmi ko so nekateri imeli prav otročje izgovore.sedaj bo pa dobra rezerva pa če tudi ni človek nikoli igral ima pa voljo saj mal trenirat.glede jeršina ti pa lahko tudi povem,da so v večini krivi za njegov odho ljudje,ki uradno nimajo funkcij v klubu je pa potrebno da je vse tako kot rečejo zaradi par uslu ki jih naredijo za mlajše selekcije ali v večini njihove trenerje ki se pa v večini financirajo od članarine staršev. kdo bi pa lahko igral v prvi ligi sem pa že zgoraj napisal KO JE NAJBOLJI"
Tudi zaradi takih, kot si ti ima Rudar težave in podobnih zapisov. Ti poveš, da kar nekaj igralcev ne bo igralo v Kranju? Pa kdo si ti, od kje ti informacije? Če nisi igralec, oče igralca, trener, gostilniški znalec... potem si pa dobro obveščen o vsem dogajanju znotraj kluba. Taki ste najslabši, ki imate kao vse informacije, v resnici pa pojma nimate.

Rudar ima notranje in zunanje "sovražnike" in to že kar nekaj časa.
Zakaj s strani Zagorjanov ne beremo takšnih zapisov in verjemite mi, da imajo podobne in morda še hujše težave?