3. SNL – Center 2018/19

Zaklenjeno
knap

Re: 3. SNL – Center 2014/15

Odgovor Napisal/-a knap » 25. Okt 2014 10:13

To ni naloga navijačev. Uprave pa težko kaj naredijo v smeri razvoja, če iz leta v leto propadajo firme in s tem se zmanjšujejo razpoložljiva finančna sredstva. Vse pa se itak vrti okoli denarja. Brez denarja ni mogoče plačati sodnikov, kazni za kartone, prevoza na tekme, ostalih osnovnih zadev... Vsaj tako je v Zasavju, Trbovljah.

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Klub: Železničar

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 25. Okt 2014 10:57

Vem, kaj je/ni naloga navijačev, pravim samo, da s(m)o vsi skupaj odgovorni.

Upravam se razen tistega kar je minimalno nujno, ne da početi kaj dosti, večinoma so nesposobni in neambiciozni, velikokrat jih klub niti resnično ne zanima. Navijači najraje ne bi niti plačali, kaj šele navijali ali šli na gostovanje. Radi bi zastonj vrhunsko kvaliteto, pa še po možnosti sosednjo vas na drugi strani. Na zvezi pa so razni oportunisti in karieristi, ki jih morda zanima kvečjemu reprezentanca, da se lahko sončijo na evropskih gostovanjih.

Denar vem da je pomemben in da ga za šport ni in da je to slabo, ampak še vedno se da z malo volje in želje narediti marsikaj. Lahko maš ti resen klub v peti ligi ali pa neresnega v prvi (primer Olimpija). Govorim o organizaciji dela, in nima veze ali je to volontersko ali pa profesionalno.

Morda bo (spet) kdo užaljen. So izjeme, ne pravim, da so vsi taki, govorim pač na splošno, to kar vidim.

Edit: Pa še en primer, kaj recimo lahko naredi uprava. Če vidi, da res ni denarja niti za minimum, in da je tudi drugje isto, lahko naredi poglobljeno analizo razvoja klubskega nogometa v zadnjih letih, opiše procese in vzroke, ki so pripeljali do današnjega stanja, preuči in kritično ovrednoti (napačne) poteze NZS-ja, objavlja to na svoji spletni strani, napiše odprto pismo zvezi, ga pošlje na medije, organizira javno debato s predstavniki ostalih klubov, formira iniciativo itd. itd. Zaradi mene lahko v končni fazi tudi naredi prostest ali razbije sedež NZS ali pač karkoli. Vse to lahko počne praktično zastonj in nekateri klubi v nižjih ligah tudi kdaj naredijo kaj takega, drugi pa ne. To govorim.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Uporabniški avatar
zmaj
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a zmaj » 25. Okt 2014 16:30

Zagorje vodi ob polcasu 2:1 , Rudar vodi 2:0

Uporabniški avatar
Viator&Vektor

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 25. Okt 2014 18:56

Kar nekaj zanimivih rezultatov:

Zarica-Sava 1:1
Bled-Zagorje 3:4
Rudar-Jezero 2:2
Kočevje-Ilirija 0:4
...

Sava je sosedom odščipnila prvo točko, Zagorje pa je komaj zmagalo.

Uporabniški avatar
zmaj

Odgovor Napisal/-a zmaj » 25. Okt 2014 19:43

Naslednje kolo pa sledi derbi pred derbijem ce lahko tako recem... zarica prihaja v zagorje ki zaostaja 4 tocke cez 14 dni pa Zasavski derbi :)

vodafone1234

Odgovor Napisal/-a vodafone1234 » 26. Okt 2014 13:30

Lahko kdo napiše kako se je kdo od Nk Rudar izkazal na tekmi? Kako to da so zapravili vodstvo 2:0? Hvala

janko

Odgovor Napisal/-a janko » 26. Okt 2014 15:06

igra rudarja v prvem polčasu lepa ,borbena ,tudi gol bergerja po sušnih mesecih hvale vreden.drugi polčas pa kot bi igrala druga ekipa,ne vem kakšna so bila navodila trenerja.izredno slaba nemotivirana predstava večine igralcev,izstopala sta nemotivirani rižnar,ki je bil kot je izgledalo tudi brez kondicije ,pa izjemni drnovšek kot ga tudi hvalite,tako kot mlajše igralce,ki je igral zelo zaletavo in po enem takih posredovanj je padel tudi v nadaljevanju drugi gol.prvi je bil plod nezainteresirane igre sotenška ,ki ni posredoval pri oddaji žoge pred 16 sledil je strel in pomočjo tudi sonca je martinčič slabo posredoval in to je bilo znižanje na 2-1.ne razumem pa tudi trenerja ,ki je z menjavo čakal do 10 minut pred koncem,rižnerja je pa menjal šele v zadnjem trenutku igre,s0tenšek se je pa tako kot je v njegovi navadi ves čas kregal z sodnikom pa travo in tako dalje.je pa res da tudi sojenje ni bilo bog ve kaj,stranski pri tribuni tudi enkrat ni dvignil zastavice ne da bi pogledal glavnega razen ob opsajdih ,ki jih je v večini videl samo on.pa tudi kartoni so bili za vsako malenkos za rudarja med tem ko se je sodnik z medvodčani samo pogovarjal

zasavc

Odgovor Napisal/-a zasavc » 26. Okt 2014 16:04

Še sam bom podal mnenje in videnje iz včerajšne tekme rudarja. Takšnega padca pri rudarju že dougo časa nisem videl in sem bil presenečen nad začetkom v drugem delu po mojem mnenju napaka trenerje da je Rižnarja postavil na desni branilski položaj v drugem polčasu mu je zmankalo moči na sredi potem še sotenšku menjave pa za sredino ni bilo. Bolje bi bilo da bi postavil Kešino na desni bok in Rižnarja na klop ali pa Holeška na klop da bi imeli menjave na sredini tam igra rudarja v drugem polčasu pade in tam potrebujemo menjava. Ne razumem zakaj trener ponovno ni vključil kakšnega mladinca v ekipo glede na to da tekmo igrajo danes. v 20 minutah se pa tudi nebi utrudili do te mere da nebi mogli potem naslednji dan igrata fantje so mladi in imajo dovol kondicije. Kolikor smo se hvalili da imamo dougo klop se je izkazalo da je nimamo. Končno zadel napadalec vendar Laznik ponovno 90 minut 1 strel na gol ni se zagradil nič tako slabega napada rudar ni imel že kar nekaj let. Derbi bo zelo zanimiv Rudar dobra obramba, zagorje dober napad. rudar slab napad zagorje slaba obramba tako da bo derbi zanimiv. Moramo pa vedeti da rudar ponovno ni igral v popolni postavi. Igrali so brez Bašiča, Šišiča, Cvijetiča ter Pirca če bu rudar na koncu prvenstva na lestvici tam kjer je sedaj bo to za njih lep uspeh. Rudat mora pripeljati kakšnega napadalca ali priključiti mladince

Uporabniški avatar
zmaj

Odgovor Napisal/-a zmaj » 26. Okt 2014 16:10

Kolikor vidim je racic dobil nekaj minutaze pa me zanima kako se je odrezal?

Uporabniški avatar
Viator&Vektor

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 26. Okt 2014 19:01

Mene samo čudi, da je rezultat preobrnila ekipa, ki zadnjo domačo tekmo v Medvodah drugi polčas hodit ni mogla.

Aja, Vitomir Radosavljević ni več trener Britofa.

piksi91

Odgovor Napisal/-a piksi91 » 26. Okt 2014 19:49

Nekaj tednov nazaj,se je govorilo,kako slabe so Medvode,ko so izgubili u Zagorju...

knap

Odgovor Napisal/-a knap » 26. Okt 2014 19:53

Vidim, da je na forumu kar nekaj zelo sposobnih trenerjev. :salute: Pameten biti med tekmo, po tekmi, na forumih je lahko. Ampak izkazati se v realnosti in na terenu je pa nekaj čisto povsem drugega. Kapo dol VSEM, beri poudarjeno VSEM igralcem, ki letos igrajo za člansko ekipo. Rezultate, ki jih dosegajo je potrebno zelo, zelo spoštovati. Prav tako kapo dol trenerju, ki je v ekipo vnesel stabilnost in mir po izredni pizdariji "grande coacha" Jeršina, ki jo je zagodel Rudarju. Nepošteno do konca z njegove strani. :prst: Ampak to je stara zgodba. Kaj bi kdo naredil in kaj bi drugi naredil je povsem druga zgodba, Rudar ima enega trenerja in dva pomočnika, samo njihova stvar je kaj naredijo na posamezni tekmi. Glavni trener odgovarja za rezultat in on bo odletel prvi, če ne bo rezultatov. Ne nabijajte, ker niste poklicani za to. Rezultati, ki jih dosega ekipa Rudarja v letošnji sezoni so povsem nepričakovani in še enkrat si vsi igralci zaslužijo pohvalo.

Kar se tiče malega Račiča bo moral še krepko dozoreti, da bo lahko igral na tem nivoju. Nima moči in vse prevečkrat po duelih konča na tleh. Res je, da je bilo na njem storjenih tudi nekaj prekrškov. Tokrat na žalost ni povsem izkoristil dane priložnosti. Verjetno ga dalmatinec vidi drugače, ampak kot igralec zame ni nič ekstra, ni neke dodane vrednosti.

V napadu igrajo pač trenutno najboljše kar Rudar ima. Za motivacijo ekipe je najbolj problematičen Sotenšek, to itak vsi vemo že dolgo in ga tudi Navratil ne bo spremenil. Drnovšek je zelo koristen igralec. Podal je pri prvem golu, veliko teče in prestreže kar nekaj žog. Rižner ne trenira redno in to se pozna, vidi pa se, da je kar lepo motiviran in ne drži spodnja izjava. Igralci se trudijo in igrajo srčno, osebno verjamem, da tudi rezultati ne pridejo sami od sebe. Tisti, ki ste bili na tekmi ste verjetno opazili kako je igral Mrvoljak, po tem, ko je v prvem polčasu prejel rumeni karton. Po mojem videnju je igral z zelo veliko rezervo in bi sam igralec najraje videl, da bi ga trener zamenjal. Enostavno ga je bilo strah, da ne bo prejel še drugi rumeni karton. Kar se je poznalo tudi pri njegovi igri, saj ni bila na nivoju prvega polčasa. Igralci se vse preveč obremenjujejo za derbi in s tem ali bodo igrali na derbiju.

Drugače pa vsem igralcem še enkrat pohvala, tudi vsem trem trenerjem. Zame osebno so veliko presenečenje letošnjega prvenstva. Samo tako naprej.

Uporabniški avatar
zmaj

Odgovor Napisal/-a zmaj » 26. Okt 2014 21:03

Knap ti poskusas biti objektiven in kar vredu napises zadeve itd.. sam v zacetku sezone si pisal kako je super jersin kako se fajn trenira ipd da verjames v njega in njegovo delo tle ga pa zdaj pljuvas (sj si zasluzi ni kj) ampak moje mnenje ko berem tvoje komentarje je da pises prevec po govoricah in manj dejansko po svojem videnju :) moje mnenje je seveda lahko tudi napacno :)

vodafone1234

Odgovor Napisal/-a vodafone1234 » 26. Okt 2014 21:53

Knap, mislim da ima Zmaj prav. Sam nisem bil na tekmi zaradi službenih obveznosti. Sem pa strasten navijač Rudarja in se vedno pozanimam za vsako tekmo. Od več 10 oseb (navijačev) sem slišal ravno obratno. Rižner&Mrvoljak sta bila poleg Sotenška edina, ki sta kazala znake borbe v drugem poucajtu. Ravno Drnovšek in napad ter Jurič so razočarali. Napadali so, ampak vračanja ni bilo, posebno Juriča, tako da so trije ostali v obrambi in dva gola sta padla ker ni bilo nobene pomoči od veznjakov. In pa še nekaj. Zame najbolj standarden Mrvoljak, brez njega bi imeli nekaj pik manj in nekaj golov več v mreži. Ni pa za to zaslužen samo on, ampak vsi igralci, le če imajo glavo na pravem mestu. Pohvale vsem za niz neporaženosti in borbo!!

dalmatinec

Odgovor Napisal/-a dalmatinec » 27. Okt 2014 10:27

KNAP teb lahko recem da nimas blage veze v nogometu.vidim da pises take bederija ker ih pac moras.za tebe se je sotensek boril v drugem polcasu.haha nevem na kateri tekmu si bil.centriral je tako kod kaksen pionircek,pritekel ni popolnoma nic,in imel je probleme sam sabo.da ti bom sr malo povedal da ne gledas realno.za tebe so udealni napadalci ki imajo 780 minut pa ne dajo gola.malga racica pa neki v nic devas.on je to tekmo kolikor je je odigral bil soliden.vracal se je nazaj,imel tocne podaje,prensal zogo iz obrambe v napad,kar je delo vezistov.on je moral igrati tisto kar bi moral sotensek,ki je samo stal v napadu.no tako sem jaz vidu,pa poglej si posnetek,.od mladincev pa kakor sem slisal lahko edino Kazic igra naslednjo sezono po kvaliteti.prvo morajo mladinci dobiti dosti tock da ne bodo izpadli iz druge mnz.raje pisi realno in ne prijateljsko.

zasavc

Odgovor Napisal/-a zasavc » 27. Okt 2014 17:10

Knap ti pa res nisi realen do vseh igralcev zgleda da ne gledamo iste tekme. Kaj je slabega naredil Račič?? Mogoče pričakuješ ker je prišel v igro mora kar dati gol prvo se je treba vprašati koliko časa bodo napadalci še na suhem in bojo gole devali vezisti in obramba. Brez Mrvoljaka in Bašiča bi rudar dobil ogromno zadetkov ubam da bosta oba prisotna na derbiju drugače se nam slabo piše. Sotenšku je zmankalo moči v drugem polčasu in se ni več vračal. Zanima me zakaj ima večino kotov veliko podaj je na prvo vratnico malo mejati igralce pri določenih strelih. Me pa zelo skrbi petkova tekma v petek rudar ima nekaj tezav s kartoni in nihče si ga nebo želel dobiti potem odpade za derbi seveda tisti ki so v nevarnosti predvsem je tukaj Žibert tudi njega trener prestavlja vezist napadalec vse je. Kazič Mlinar in Djekič so po mojem mnenju zreli za člansko ekipo

vodafone1234

Odgovor Napisal/-a vodafone1234 » 27. Okt 2014 17:26

Končno nekdo realen, bravo ZASAVC. Mogoče ima Knap prevelika pričakovanja. Pa še nekaj je, ogroženi so Žibert, Sotenšek in pa Mrvoljak glede kartonov. Upam da bodo prisotni vsi na derbiju, sploh Mrvoljak ki ga krvavo potrebujemo v obrambi

Uporabniški avatar
zmaj

Odgovor Napisal/-a zmaj » 27. Okt 2014 17:49

.. pozabu si da Cvjetič ze nanjka zaradi rdecega kartona.. ce bo manjkal se kateri od nastetih bo to velik hendikep za Rudarja..

vodafone1234

Odgovor Napisal/-a vodafone1234 » 27. Okt 2014 18:00

Cvjetiča sem malo pozabil, saj fant skoraj nič ne igra. Ali je poškodovan ali pa je kaznovan, že dve tri sezone je tako

zasavc

Odgovor Napisal/-a zasavc » 27. Okt 2014 18:30

Počasi je potrebno biti realen pač rudar ima napad porazen in Račič ne more sedaj reševati rudarja če prej nihče v 10 tekmah ni dau gol bo pa sedaj Račič ja seveda. Lahko smo srečni da ga sploh še imamo glede na to koliko je v teh tekmah igral več priložnosti mu je potrebno dati. Res je fajn da nam Laznik igra 90 minut brez strela na gol treba se je tudi zagraditi in truditi za žogo. Dobro kazni so če so brez Cvijetiča se še da brez Sotenška Žiberta in Mrvoljaka pa težko moje mnenje je ker imajo člani tekmo v petek mladinci šele v nedeljo da s seboj vzamejo mladince če ne drugače vse 3 pustiti na klopi ali pa na tribuni bolje osvojiti točko v kranju kot ostati brez katerega od njih moje mnenje

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti