NK Maribor
-
Re: NK Maribor
@miki: v glavnem propad oziroma padec NK MB je zelo blizu.
Seveda, v klubu že snujejo načrt za novi start iz 5. lige. Ta klub je pogubljen.
nogometninavijac napisal/-a:@miki: v glavnem propad oziroma padec NK MB je zelo blizu.
Kaj je s tabo?
nogometninavijac napisal/-a:@miki: v glavnem propad oziroma padec NK MB je zelo blizu.
A sta vidva sploh prebrala, kaj sem jaz napisal?tilen89 napisal/-a:Seveda, v klubu že snujejo načrt za novi start iz 5. lige. Ta klub je pogubljen.
Upam, da nisi vzel mojega vpisa resno. Se pa seveda nanaša samo na vpis nogometnega navijača.
Bohar je Car! Vprašanje kako dolgo bo on ostal v Mariboru, če bo nadaljeval tako se lahko zgodi, da že za kako leto odide.
Lepa tekma danes v Mariboru. Veliko priložnosti in golov. Lahko smo zadovoljni s predstavo igralcev glede na to, da so tekmo igrali na 35 stopinjah (več dni prej je bil napovedan vročinski val za vso državo, tako da mi res ni jasno kdo je delegiral tekmo ob tej uri - naj si malo zamisli on in celotna NZS).
Koper je imel tudi svoje priložnosti in bi rezultat lahko bil tudi manjši (dve 100% šansi z glavo). Vseeno pa mislim, da so letos preslabi in bodo nihali nekje v spodnjem delu ali na sredini lestvice.
Igralec tekme zame ponovno Bohar. (zelo dober nakup, če se ne motim je prišel zastonj?)
Koper je imel tudi svoje priložnosti in bi rezultat lahko bil tudi manjši (dve 100% šansi z glavo). Vseeno pa mislim, da so letos preslabi in bodo nihali nekje v spodnjem delu ali na sredini lestvice.
Igralec tekme zame ponovno Bohar. (zelo dober nakup, če se ne motim je prišel zastonj?)
-
Seveda zastonj. Od Murine uprave več niti ni bilo za pričakovati.
Če se bo le dalo, neusmiljeno mlet dalje. Kurc gleda ostale. Mi smo Maribor. 

Ne verjamem. Letos poleti, med ali po sezoni bo verjetno odšel Ibraimi in ravno Bohar bo tisti, ki ga bo nasledil. Jaz mislim, da bo v Mariboru odigral vsaj dve ali tri sezone.xpero39 napisal/-a:Bohar je Car! Vprašanje kako dolgo bo on ostal v Mariboru, če bo nadaljeval tako se lahko zgodi, da že za kako leto odide.
A je za trening center v Rogozi že kdo videl kakšen načrt ali vsaj okvirno zasnovo kaj naj bi se tam gradilo?
-
- Kraj: Cerklje ob Krki
Fenomenalna predstava Maribora. Res lepi zadetki. Sploh prvi od Črnica in zadnji od Ibraimija. Resnično poezija. Veseli tudi spoznanje, da je v Mariboru huda notranja konkurenca in, da se bo moral vsak igralec resnično potruditi za mesto med prvo enajsterico. Mladi pritiskajo. Na vsakem položaju sta dva igralca, ki lahko brez težav odigrata. Res ima Maribor širino kadra in mislim, da jih ne more letos v ligi nič presenetiti. Z drugo postavo bi osvojili Prvo ligo. Upam, da bo Čaćić še naprej veliko rotiral in ponudil priložnost vsem. Ne pa pri Milaniču, ko skoraj od svoje prve postave ni odstopal. Bohar je pa igralec reprezentančnega kalibrra. Izjemen je. Sam pričakujem, da bo kmalu tudi član reprezentance. On bo zagotovo v prihodnosti napolnil klubsko blagajno. Tudi Mendy se je izkazal zaenkrat. Že dva zadetka v ligi. Super. Zahovič ima nos za okrepitve.
No ja, mene Mendy za 1x ni še povsem prepričal. Deluje mi počasen in okoren.
Mariborčani so že odpotovali na Ciper. Domačim gre prodaja kart odlično, do srede pričakujejo 20.000 proanih kart (kapaciteta je 24.000). Verjetno bo bolj malo navijačev vijoličasith, ker so letalske karte za Ciper kar zasoljene.
Mariborčani so že odpotovali na Ciper. Domačim gre prodaja kart odlično, do srede pričakujejo 20.000 proanih kart (kapaciteta je 24.000). Verjetno bo bolj malo navijačev vijoličasith, ker so letalske karte za Ciper kar zasoljene.
Na kratko po tekmi z Apoelom:
Bohar in Filipović najboljša na terenu.
Agim izven forme.
Sodnik malo na strani MB ampak večina akcij pravilno dosojenih. Nebi pa rabil kazati rumenih kartonov za simuliranje ampak pustit akcijo naprej.
Bohar in Filipović najboljša na terenu.
Agim izven forme.
Sodnik malo na strani MB ampak večina akcij pravilno dosojenih. Nebi pa rabil kazati rumenih kartonov za simuliranje ampak pustit akcijo naprej.
Filipovič je za mene danes odigral katastrofalno tekmo vezisti Apoela so se sprehajali mimo njega kot za stavo, da ne omenim tega, da zna podajat samo na 5m bog ne daj, da bi kdaj probal kakšno daljšo podajo na wingerje al pa kaj to je za njega že Amerika.
Zanimivo, pri Filipoviču so vedno deljena mnenja. Včeraj je za večino odigral dobro tekmo, za nekatere pa zelo slabo. Sam ne morem komentirat, ker nisem imel možnosti ogleda tekma.
Rezultat pa je super, to je bilo zelo zahtevno gostovanje. Na Cipru ni nobenemu lahko. Sedaj pa se je potrebno čim bolje pripravit na povratno tekmo pred razprodanim Ljudskim vrtom, kjer je Maribor vedno precej močnejši. Treba bo odigrat odlično tekmo brez večjih napak. Bo pa to še ena zelo težka tekma, do takrat pa zelo živčen teden.
Rezultat pa je super, to je bilo zelo zahtevno gostovanje. Na Cipru ni nobenemu lahko. Sedaj pa se je potrebno čim bolje pripravit na povratno tekmo pred razprodanim Ljudskim vrtom, kjer je Maribor vedno precej močnejši. Treba bo odigrat odlično tekmo brez večjih napak. Bo pa to še ena zelo težka tekma, do takrat pa zelo živčen teden.
Za vikend ima torej Maribor prost termin?
Torej se morejo osredotočit samo na povratno tekmo...
Torej se morejo osredotočit samo na povratno tekmo...
@Ceks: tako je.
Očitno tudi Katanec spada med večino, Filipovič je namreč vpoklican v reprezentanco.tilen89 napisal/-a:Zanimivo, pri Filipoviču so vedno deljena mnenja. Včeraj je za večino odigral dobro tekmo, za nekatere pa zelo slabo.
Kaj to se preko telefonskega klica Katancu ali pa Zahotu prijaviš za reprezentanco? Ne me j*bat no... 

Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost