Prenosi tekem na TV

Debatirajte o Prvi slovenski ligi in o pokalu
Odgovori

Kdaj je vaš najljubši čas za gledanje tekem 1. lige TS

Petek zvečer
9
16%
Sobota popoldan
6
11%
Sobota zvečer
22
39%
Nedelja popoldan
5
9%
Nedelja zvečer
7
13%
Sredi tedna
1
2%
Vseeno
6
11%

Skupaj glasov: 56

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Klub: Železničar

Re: Prenosi tekem na TV

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 27. Mar 2013 20:11

Ker v Kranju in Kidričevem ni reflektorjev, pa čisto zaradi ničesar drugega. :mrgreen:
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Ceks

Odgovor Napisal/-a Ceks » 10. Maj 2013 15:46

Katere tekme so v prenosu te vikend?

Pietro

Odgovor Napisal/-a Pietro » 10. Maj 2013 19:48

Derbi na nacionalki in domzale - triglav pa planetu.

Uporabniški avatar
Astoria

Odgovor Napisal/-a Astoria » 19. Jun 2013 14:15

Danes bo možen prenos tekme prek spleta za pripravljalno tekmo Maribor - Sarajevo. Stream bo preko uradne spletne strani http://www.nkmaribor.com/
Tekma bo odigrana v Rogozi ob 18:00.

Uporabniški avatar
Astoria

Odgovor Napisal/-a Astoria » 23. Jun 2013 15:05

Prenos tekme Maribor- Arsenal Kijev, ki bo odigrana v Beltincih ob 18:00 , bo moč gledati preko streama tukaj na http://www.nkmaribor.com/

Uporabniški avatar
janbuc
Klub: FC Barcelona
Kraj: Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a janbuc » 02. Jul 2013 10:29

Šport TV
V četrtek si boste lahko ob 20.45 ogledali kvalifikacije za ligo Evropa med Domžalami in Astro.

:gor:

edit: 7.7 tvslo2: Nogomet - superpokal: Maribor : Olimpija, prenos iz Celja
12.7 tvslo2: Nogomet - državno prvenstvo: Maribor : Zavrč, prenos iz Maribora

Uporabniški avatar
Astoria

Odgovor Napisal/-a Astoria » 02. Jul 2013 13:40

Odlično, da bodo prenašali Domžale-Astra. :gor:

Uporabniški avatar
janbuc
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a janbuc » 04. Jul 2013 17:13

PRVA LIGA TELEKOM SE VRAČA NA PLANET TV!

Ljubitelji slovenskega klubskega nogometa boste prišli na svoj račun, saj si boste lahko na Planet TV v vsakem krogu v neposrednem prenosu ogledali po eno tekmo. V jesenskem delu jih bo na sporedu 20.

Na Planet TV si boste lahko v 1.krogu ogledali srečanje med moštvom Luka Koper ter Krko, ki se po skoraj dveh desetletjih vrača na slovenski prvoligaški zemljevid. Tekma na Bonifiki se bo v soboto začela ob 17.30.

Uporabniški avatar
janbuc
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a janbuc » 06. Jul 2013 11:46

janbuc napisal/-a: 12.7 tvslo2: Nogomet - državno prvenstvo: Maribor : Zavrč, prenos iz Maribora
očitno te tekme ne bo v prenos, ampak iz Stožic
19:55 Nogomet - državno prvenstvo, 1. kolo: Olimpija : Rudar, prenos iz Ljubljane

ter 21.7 tvslo2; 17:55 Nogomet - državno prvenstvo: Koper : Olimpija, prenos iz Kopra

Pietro

Odgovor Napisal/-a Pietro » 06. Jul 2013 14:46

Maribor igra že v petek zvečer, zato bo TV SLO prenašala tekmo med Olimpijo in Rudarjem...

Ceks

Odgovor Napisal/-a Ceks » 11. Jul 2013 12:56

Kje bo prenos današnjih tekem Celja in Domžal?

Zanima me tudi kdo bo prenašal obe tekmi Maribora proti Maltežanom.

Katera televizija bo imela pravice za prenose EuropaLeague in Lige pravkov čez sezono?

LP

Uporabniški avatar
janbuc
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a janbuc » 13. Jul 2013 10:11

sob. 20.7.2013; 17:15 Prva liga: Domžale - Triglav (Planet TV)

sobota 27. jul. 2013; Nogomet - državno prvenstvo: Gorica : Domžale, prenos iz Nove Gorice (tvslo2)

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 15. Jul 2013 17:14

NK Maribor Facebook stran napisal/-a:Televizijskega prenosa ne bo

Dogajanja na stadionu Ta Qali žal ne bodo mogli spremljati navijači v domovini. Slovenske televizijske postaje niso izrazile ustreznega zanimanja, tako da smo skušali sliko v vaše domove prenesti vsaj s klubsko kamero. Toda trud je bil zaman. Kljub večdnevnim poskusom nam predstavniki domačega kluba kot lastniki pravic niso dovolili prenosa na naši spletni strani. Za stik z novicami z Malte bo tako v torek zvočno poskrbel Radio City in v pisni obliki nkmaribor.com.

kevo1414

Odgovor Napisal/-a kevo1414 » 15. Jul 2013 17:55

Odličen odnos do nogometa imamo v Sloveniji! Sicer pa moj podpis opozarja na problem.

Uporabniški avatar
xpero39
Klub: NK Maribor
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a xpero39 » 15. Jul 2013 18:28

kevo1414 mi lahko razložiš zakaj je NZS toliko kriva, ko pa je komaj lansko leto spet prevzela vajeti PLTS in po eni sezoni so že vidni rezultati. Glavni sponzor + prenosi dveh tekem na teden plus neke vrste mini oddaja na planet.tv. Jaz verjamem, da imajo še več planirano, vendar določene stvari trajajo.

Jaz sam mislim da bi mogli predvsem klubi prevzeti več iniciative in se mogoče dogovoriti, da tiste tekme ki niso na TV prenosih, lahko predvajajo preko interneta in stopiti skupaj z navijači in narediti neko akcijo, vrnimo nogometu svoj žar (ime, slogan je lahko karkoli) in pomagati NZS v medijih ter ljudstvu za stvari, ki jih vsi najbolj hočemo in to so pivo na stadionih ter boljše ekonomsko okolje za klube. Sam bi tako inciativo podprl in pomagal vendar je sam nezmorem organizirati, sploh pa bi se bilo potrebno zavzeti za vsako spremembo posebej, ker se vedno zgodijo nestrinjanja kospremembe v enem velikem paketu.

tilen89

Odgovor Napisal/-a tilen89 » 15. Jul 2013 19:40

Če Planet in RTV plačujeta za prenose, potem klubi verjetno ne morejo kar sami prenašati svoj tekem brezplačno. Pa še interesa verjetno ni - če prenašaš domače tekme svojega kluba prek interneta boš imel nižji obisk na stadionu + vsa oprema za prenos je draga. Tu ne gre samo za eno kamero in kamermana na tribuni, ampak je za livestream potrebne kar nekaj tehnologije, v NK Maribor so kar drago plačali.

Kar pa se tekme na Malti tiče pa so domačini baje postavili previsoko ceno. Že radijski prenos na Cityu je bil vprašljiv, ker so že zato zahtevali kar nekaj denarja. Bo pa verjetno mogoč ogled povratne tekme prek interneta (kot lani), razen če bodo želeli čimbolj napolniti stadion.

kevo1414

Odgovor Napisal/-a kevo1414 » 15. Jul 2013 21:42

xpero39 napisal/-a:kevo1414 mi lahko razložiš zakaj je NZS toliko kriva, ko pa je komaj lansko leto spet prevzela vajeti PLTS in po eni sezoni so že vidni rezultati. Glavni sponzor + prenosi dveh tekem na teden plus neke vrste mini oddaja na planet.tv. Jaz verjamem, da imajo še več planirano, vendar določene stvari trajajo.

Jaz sam mislim da bi mogli predvsem klubi prevzeti več iniciative in se mogoče dogovoriti, da tiste tekme ki niso na TV prenosih, lahko predvajajo preko interneta in stopiti skupaj z navijači in narediti neko akcijo, vrnimo nogometu svoj žar (ime, slogan je lahko karkoli) in pomagati NZS v medijih ter ljudstvu za stvari, ki jih vsi najbolj hočemo in to so pivo na stadionih ter boljše ekonomsko okolje za klube. Sam bi tako inciativo podprl in pomagal vendar je sam nezmorem organizirati, sploh pa bi se bilo potrebno zavzeti za vsako spremembo posebej, ker se vedno zgodijo nestrinjanja kospremembe v enem velikem paketu.
Kaj!?!!?! Ne morem verjeti, da se najde nekdo, ki še vedno verjame, da NZS ne more nič narediti in da je to vse kar so zmožni. Šokiran sem! Se opravičujem že vnaprej za jezen odgovor ampak, da te pizde podpiraš in jih zagovarjaš, moraš pa biti res malo premaknjen. Če nisi premaknjen potem pa se na stvari ne spoznaš. Prenosi so bili, kolikor je meni znano, prek Sport tv-ja še iz časa, ko je prvo ligo vodil Florjančić. Nato je NZS in angalček Čeferin prevzel prvo ligo in ostali smo za pol leta brez prenosov. Pol leta! :jezen: Ostali brez prenosov v Evropi, kar je praksa še danes! Kaj naj mu ploskal, ker je po skoraj letu in pol najdu sponzorja in po že skoraj končani sezoni zagotovil prenose? Bravo! Kapo dol! Prej se je pa po jajčkih čohal. Pa se od prenosov dalje še naprej čoha. S prenosi si je zagotovil še dveletno čohanje. Lepo je njemu, ko nič ne dela plačo pa vseeno pobira. :prst:

Klubi bi se morali potruditi, da bi bili prenosi v evropskih tekmovanjih? Kaj?! A sem edini tukaj, ki tega ne štekam :debil: Mi, navijači, moremo skupaj stopiti, da bomo povrnili prvi ligi žar, ime... :shock: . Mi moremo pomagati NZS-ju, da zagotovi pivo na stadionu? Resno, mi? Ja jebemu boga zakaj pa imamo potem NZS če pa lahko mi to naredimo?!?! Zakaj?! Aja, da plačo vlečejo. Klubi se pa naj jebejo in se naj znajdejo kakor želijo. Z navijači vred!!! Eee, pa zato je NZS rak rana slovenskega nogometa. Takšna, kakršna je sedaj, je povsem neuporabna in zaradi njih ne hodim na reprezentančne tekme, ker samo od nas cuzajo denarce. 20€ za kekce, ki jim je mar samo reprezentanca, klube pa pustije, kot gnoje, da životarijo. Hvala, ampak ne hvala. :prst: :salute:

Se ti pa še enkrat opravičujem za takšen odziv ampak si ne morem pomagati.

Edit: Še enkrat sem prebral tvoj post in sem mogel še en edit narediti. V tem času bi mi morali že imeti oddaje, jasne licenčne pogoje, prenose v Evropi in pokalu, ki bi bili omogočeni tudi tujini in še in še. Zgleda je tebi to čisto dovolj, kar imamo. Ampak a ti veš, da to, kar imamo mi sedaj, so imele mnogo tuje države že v začetku 21. stoletja? Smo leta 2013, mi pa moremo za prenose tekem v Evropi uporabljati radia. Pa še tam ni nujno, da bo prenosa. Ja, jebemti, a mi tu v Sloveniji živimo v letu 1963, da je temu tako?

Uporabniški avatar
BOCo
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo » 15. Jul 2013 22:02

kevo1414 napisal/-a:Ja, jebemti, a mi tu v Sloveniji živimo v letu 1963, da je temu tako?
Glede na število TV prenosov in obnašanja nekaterih politikov, veljakov je temu res tako. Mislim, da je večina slovenske "elite", če jim sploh lahko tako rečem, ostala v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja.

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Klub: Železničar

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 15. Jul 2013 22:19

Žal ne. Leta 1963 smo imeli kar zanimivo ligo, prvak pa je postala Ljubljana. Igrali so:
Šular, Reba, Kristić, Šoštar (1), Konić, Frič (5), Skušek, Jež (9), Pašić (3), Bašinec (2), Džaferovič (23), Gosar (12), Popivoda (9), Turšič (8), Backović (7), Ostanek, Belantič, Lokistić, Verbič, Valjavec

Danes smo daleč od tega.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Uporabniški avatar
xpero39
Klub: NK Maribor
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a xpero39 » 15. Jul 2013 22:35

@kevo1414 glej sej jaz ne pravim, da so vse kar so naredili naredili prav, vendar tudi ni vsa krivda na NZS, za lansko sezono če so podpisali pogodbo za prenose že pred sezono z RTV in planet tv bi lahko vsaj RTV imel en prenos na teden, zakaj ga ni bilo nevem. Glede prenosov, ki bi jih sami ustvarjali klubi sem imel v mislih izključno tekme PLTS in pokala, kjer ni potrebe po kvaliteti, le ena kamera, ki spremlja igro. Za evropske tekme za prenose pa bi morale interes pokazati televizije in tukaj ni kriv NZS.

Glede tega, da bi NZS morala narediti več SE STRINJAM, vendar vseeno ne pripisujem vso krivdo njim za napake in podobne stvari, krivi so vsi akterji. Nogomet na tej ravni je politika in pri nas spreminjati poglede politike...mogoče le v ekstremnih pogojih. Sploh pa če veš kako deluje politika, moraš vedeti, da za velike spremembe potrebuješ močno ljudsko podporo in medijsko izpostavljenost, to je tisto kar sem jaz predlagal z akcijo navijačev in klubov.

Sploh pa je naš nogomet na ekstremno nizki ravni, klubi težko dobijo več od sponzorjev, če jim pa tako malo ponujajo. Da jim ponudijo več je v prvi vrsti po mojem mnenju prodaja piva, saj pripelje več ljudi na tribune in to je pozitivno za vse ostalo.

Pa drugače, preveč je takšnih komentarjev kot je tvoj v Sloveniji, ne le na temo nogometa. Slovenci se moramo začeti sami organizirati in inciirati, aktivirati... Preveč se zanašamo na centralo, glavno vodstvo, ne zavedamo se, da državam smo ljudje in vsi moramo delati za boljšo državo, vsak na svojem področju.

Pa še glede teh klubskih prenosov sicer nevem, če bi šlo ekonomsko skozi, vendar mislim da bi NZS lahko kaj naredila, da bi vsaj lokalne TV snemale tekmo in potem predvajale nekaj dni kasneje. Mislim, da tukaj bi bil interes, sicer če pogodbe dovoljujejo je vprašanje. Mora se delati na tem, da se PLTS čim več izpostavlja in konec koncev tudi izpostavlja čim več sponzorje za večje zadovoljstvo le teh.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta