2.SNL 2017/18
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Re: 2.SNL 2017/18
Roma kot sem rekel gradi svojega, Milan že nekaj let govori o svojem ravno zato, ker jim zdajšnja situacija ne odgovarja, ahcenzehcih si ne deli več, ravno zato ker se je zafukal z Allianz areno, Chievo igra na Bentegodiju odkar so se uvrstili v profi lige, ker je bilo njegovo igrišče v predmestju brezvezno in navijači Hellasa nad tem niso navdušeni, primera iz Švice pa ne poznam.
Moj point je, da to nikjer ne funkcionira in da gre trend v drugo smer. Plus v tujini se na stadionih večinoma samo igra tekme in se točno ve, kje ima kak klub svoj športni kompleks. Teh si pa ne delijo. Recimo Centro Sportivo Gloriano Mugnaini je od Sampdorie, Centro Sportivo Gianluca Signorini pa od Genoe itd.
Sicer pa dovolj off-topica. Se strinjam glede Ilirije, da je trenutno to bolj bogo. Simič je vedno tako zelo pameten za druge, svojega kluba pa zaenkrat ni ravno najbolje zrihtal.
Moj point je, da to nikjer ne funkcionira in da gre trend v drugo smer. Plus v tujini se na stadionih večinoma samo igra tekme in se točno ve, kje ima kak klub svoj športni kompleks. Teh si pa ne delijo. Recimo Centro Sportivo Gloriano Mugnaini je od Sampdorie, Centro Sportivo Gianluca Signorini pa od Genoe itd.
Sicer pa dovolj off-topica. Se strinjam glede Ilirije, da je trenutno to bolj bogo. Simič je vedno tako zelo pameten za druge, svojega kluba pa zaenkrat ni ravno najbolje zrihtal.

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
- Rdeča zvezda
Simić nima svojega kluba....on je vsiljivec v Iliriji
TITO partija, omladina akcija 

-
Samo glede na to, da so vsi tako proti njemu, kako pa je sploh Simić prišel v Ilirijo? Verjetno preko nekega glasovanja na skupščini?
- Rdeča zvezda
Tko kot je prišel na NZS, pa na davčno. Nategnu je une ki ga ne poznajo. Na Iliriji so bili očitno preveč naivni. Zdej se ga pa ne morjo znebit.

Žreb pokala : Bravo - Zagorje in Dob : Ivančna
Škoda da se nista srečala 3ligaša in 2ligaša sem pa kr pričakoval tak žreb
Škoda da se nista srečala 3ligaša in 2ligaša sem pa kr pričakoval tak žreb

- Viator&Vektor
Jah škoda, pa še doma igrata. Bravo je absoluten favorit, Dob pa bi mogoče lahko kiksal,
že proti Taboru se nevarno viseli, je pa res da nimam pojma, kakšno ekipo bo imela spomladi Ivančna.
Kar se tiče druge lige bo pa za vikend prvič prenos iz Rogaške.
že proti Taboru se nevarno viseli, je pa res da nimam pojma, kakšno ekipo bo imela spomladi Ivančna.
Kar se tiče druge lige bo pa za vikend prvič prenos iz Rogaške.

Ja Bravo je favorit sploh termin tekme nikakor ne gre na roke Zagorjanom (Šenčur v gosteh,doma derbi Trbovlje,
v gisteh pokal Bravo, Arne v gosteh)... Vprasanje je v kaksni zasedbi bo nastopil Bravo (predvidevam da bodo priloznost dobili tisti ki manj igrajo)... Dokler Dobljani ne bi smeli imeti tezav, IG je sestavila glede na prestopni rok neko ekipo polno novih imen kar redko funkcionira na prvo..
v gisteh pokal Bravo, Arne v gosteh)... Vprasanje je v kaksni zasedbi bo nastopil Bravo (predvidevam da bodo priloznost dobili tisti ki manj igrajo)... Dokler Dobljani ne bi smeli imeti tezav, IG je sestavila glede na prestopni rok neko ekipo polno novih imen kar redko funkcionira na prvo..
Zadnjič spremenil zmaj, dne 14. Mar 2018 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Je gledal kdo tekmo na Ptuju? Kako je izgledal Fužinar? Na Ravnah se namreč hvalijo, da imajo po imenih tretjo najboljšo ekipo lige trenutno...
- Viator&Vektor
Ta vikend bodo spet zanimive tekme, zlasti Nafta-Tabor in Jadran-Drava, osebno me zanima še Kalcer, ki je očitno v zelo dobri formi, podobno pa se zdi velja tudi za Fužinar. Vsaj boj za drugo mesto bo zelo napet. Na drugi strani bi se Ilirija z novim porazom znašla v težkem boju za obstanek.

Tisto kar je odpadlo prejšnji teden, bi pa komot igrali v sredo, sej ne bo nihče igral za repko. Bi pa še nekaj omenil, poglejte prvih 7 na lestvici, ob ex-prvoligašu Kalcerju je kar 5 novincev iz tretje lige, širitev je bila zadetek v polno.

Tisto kar je odpadlo prejšnji teden, bi pa komot igrali v sredo, sej ne bo nihče igral za repko. Bi pa še nekaj omenil, poglejte prvih 7 na lestvici, ob ex-prvoligašu Kalcerju je kar 5 novincev iz tretje lige, širitev je bila zadetek v polno.
Verjetno jutri odpade večina tekem, se pa strinjam , da je širitev bila dobra poteza tudi dve tretji ligi bo super, ker se mi zdi da so klubi poštimali finance.
Včasih so špilali v mnogo večjem ''dreku'', zdaj pa ob par kapljicah deža prestavljajo cele kroge, neverjetno...
Druga oddaja https://youtu.be/d0dgrF2S2Eo
Gost Nastja Čeh
Res zanimiva. Oddaja o drugi ligi je, prva je nima. V glavnem na kratko o vsebini te druge oddaje. Nastja pravi, da je širitev druge lige bila najboljša stvar, ki se je lahko zgodila, hkrati pa tudi pravi, da je to signal za prvo ligo, da se mora razširiti, ker je preveč monotona in da bi NZS morala o tem razmišljati že včeraj.
Kar se pa Drave tiče, cilj pred začetkom prvenstva je bila uvrstitev na mesta od 1-5, sedaj želijo prvo ligo, oziroma z njegovimi besedami, želijo si prvega mesta.
Gost Nastja Čeh
Res zanimiva. Oddaja o drugi ligi je, prva je nima. V glavnem na kratko o vsebini te druge oddaje. Nastja pravi, da je širitev druge lige bila najboljša stvar, ki se je lahko zgodila, hkrati pa tudi pravi, da je to signal za prvo ligo, da se mora razširiti, ker je preveč monotona in da bi NZS morala o tem razmišljati že včeraj.
Kar se pa Drave tiče, cilj pred začetkom prvenstva je bila uvrstitev na mesta od 1-5, sedaj želijo prvo ligo, oziroma z njegovimi besedami, želijo si prvega mesta.
- Viator&Vektor
A ma kdo rezultat Ilirije?
Sem mislil da igrajo ob treh???
Mura z novo zanesljivo zmago. Če pade še Nafta naslednji krog doma, je prvo mesto že zelo blizu. Upam na izboljšanje vremena in na novi praznik nogometa v Prekmurju.
- Rdeča zvezda
Bo Simić sklicu tiskovko, na kateri bo Milovanović povedu, da je tekma prestavljena na 12. uro na Kodeljevo. Za zveste navijače je tokrat vstop prost. Božičević pa si je za eno kolo rešu rit.Viator&Vektor napisal/-a: ↑17. Mar 2018 14:10 A ma kdo rezultat Ilirije?

Jadran Dekani 1:4 Drava
Visok domač poraz. Takega izida nisem pričakoval.
Visok domač poraz. Takega izida nisem pričakoval.
-
Mogoče kateri ve kakšen je trenutno rekordni obisk na tekmi v 2. SNL? Bi lahko ta rekord padel v nedeljo? Trenutno je v MS prodanih precej preko 2000 vstopnic. Dokaj verjetno je, da bo obisk med 3 in 4000.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti