BarcelonaTorressinjo napisal/-a:Pisal bi zgodbo z FM2012 in nevem če ve mogoče kdo za dodatek prestopov in vsega .. Zanimajo pa me samo 3 klubi .. Barcelona, Real Madrid in PSG! Katero zgodbo bi raje?

BarcelonaTorressinjo napisal/-a:Pisal bi zgodbo z FM2012 in nevem če ve mogoče kdo za dodatek prestopov in vsega .. Zanimajo pa me samo 3 klubi .. Barcelona, Real Madrid in PSG! Katero zgodbo bi raje?
Jazek77 je dal v svoje komentarje zalepil dva linka. Oba downloadaj in naenkrat izberi ko začneš New Game.Torressinjo napisal/-a:Pisal bi zgodbo z FM2012 in nevem če ve mogoče kdo za dodatek prestopov in vsega .. Zanimajo pa me samo 3 klubi .. Barcelona, Real Madrid in PSG! Katero zgodbo bi raje?
Pietro napisal/-a:Tudi jaz glasujem za PSG, predvsem zaradi tega, ker ne vem, če sem kdaj v preteklosti če bral kakšno zgodbo s tem klubom. Tako, da bi bilo zanimivo videt kako bi se ti znašel pri tem klubu...
ra8 napisal/-a:Ti brazilc, Milko Kovač, a moje s PSGjem nisi bral?Pietro napisal/-a:Tudi jaz glasujem za PSG, predvsem zaradi tega, ker ne vem, če sem kdaj v preteklosti če bral kakšno zgodbo s tem klubom. Tako, da bi bilo zanimivo videt kako bi se ti znašel pri tem klubu...![]()
West Ham, Swansea, Malaga, Herta, Hajduk, Partizan, Zvezda, Dinamo, PAOK, Olympiacosdzozo87 napisal/-a:Tako tudi jaz sem se odlocil da hom nekaj spesnil skupaj, potrebujem pa kaksen predlog s kom naj igram/pisem, usi predlogi so dobrodosli razen slovenske lige. Aja igral bom pa z FM 2013
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost