Fantasy PLTS
Re: Fantasy PLTS
Jaz že mam... #SNPortalTeam
Naj en naredi ligo pa gremo v njo vsi iz tega foruma...
Zadevo sem premaknil v zato namenjeno kategorijo foruma.
Ustvaril sem tudi ligo. Lahko se nam pridružite.
59167c9-312d7e1
59167c9-312d7e1
A še kdo ni dobil potrditvenega maila?
Zelo verjetno ga imas pod "junk"
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Ta igrica je navadna goljufija. Za drugi krog sploh nisem dobil točk. 

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Pa šteka vse.... Jst se nism niti en krog naredil normalne postave ker mi vedno zašteka igrca ko naredim prestop. Mi že dva tedna rešujejo težave pa še vedno nič... Me je minil do vsega.
Sporočeno mi je bilo, da citiram "se trudimo z odpravljanjem napak, ampak je zadeva ful kompleksna."
Meni sicer dela normalno, se pa pri nekaterih pojavljajo bugi...
Meni sicer dela normalno, se pa pri nekaterih pojavljajo bugi...
Jst bom pomoje naredil nov account. Itak mam izjemen score -28

- Viator&Vektor
Končno so popravili za drugi krog...
Je pa recimo nesprejemljivo, da dva dni po tekmi še vedno ne moreš kupiti recimo Nunića, ki sem ga jaz hotel dati že v petek v ekipo, nato je dal gol in vsi taki kot jaz smo ostali brez pik.
Je pa itak ful odvisno od ekip, ne od posameznikov. Jaz, ki sem bil do zdaj dokaj slab sem tokrat zbral največ pik v SNP ligi, pač samo zato, ker mam dosti igralcev Krke, Gorice in Rudarja, ki so vsi trije zmagali, čeprav moji igralci pri tem niso prispevali baš kaj posebnega.
Je pa recimo nesprejemljivo, da dva dni po tekmi še vedno ne moreš kupiti recimo Nunića, ki sem ga jaz hotel dati že v petek v ekipo, nato je dal gol in vsi taki kot jaz smo ostali brez pik.
Je pa itak ful odvisno od ekip, ne od posameznikov. Jaz, ki sem bil do zdaj dokaj slab sem tokrat zbral največ pik v SNP ligi, pač samo zato, ker mam dosti igralcev Krke, Gorice in Rudarja, ki so vsi trije zmagali, čeprav moji igralci pri tem niso prispevali baš kaj posebnega.
- Viator&Vektor
Ha, včeraj je Kastrevc zamenjal Dežmarja uradno v 59. minuti ("po moji uri" v 60.
) in čeprav je bilo v prvem polčasu več kot minuto podaljška pol ne dobiš točke za igralni čas, kar je malo glupo.

- Viator&Vektor
Evo ga prestopni rok. Jaz mam še dva milijona, kaj lahko zdaj počnem z njima?
Počakaš na konec prestopnega roka in potem urejašViator&Vektor napisal/-a:Evo ga prestopni rok. Jaz mam še dva milijona, kaj lahko zdaj počnem z njima?

Očitno smo vsi, ki smo sodelovali v letošnji izvedbi Fantasy PLTS osvojili brezplačne karte za prihajajočo prijateljsko tekmo s Turčijo v Stožicah.

Kako prideš do te karte, danes je petek, v nedeljo pa je tekma...
NAGRADA ZA IGRALCE FANTASYJA
Pozdravljeni,
ker ste v prejšnji sezoni sodelovali v prvi sezoni spletne uspešnice, igre Fantasy PLTS, se je Ekipa SN v sodelovanju z NZS odločila, da vas za vašo zvestobo nagradi.
Podeljujemo vam dve vstopnici za prijateljsko tekmo med Slovenijo in Turčijo, ki bo na sporedu to nedeljo, 5. 6. 2016, s pričetkom ob 20.15 na stadionu Stožice. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete na spodnjo povezavo in rešite vprašalnik o zadovoljstvu, ki vam ne bo vzel več kot minuto. To je vse. V nedeljo vas bosta karti čakali na stojnici Ekipe SN, prevzamete pa ju lahko z osebnim dokumentom.
- Viator&Vektor
Če kdo hoče, jaz svojo podarim (če je to sploh možno).
Sicer pa lahko ob koncu naredimo še pregled lige.
Naslov prvaka je z izjemno zmago v zadnjem krogu osvojil FCOL Vojc, ki je za šest točk prehitel TSTeam, s tretjim mestom pa se je moral po slabši pomladi zadovoljiti za nekatere prvi favorit SNPortal Team. Slednji naj bi kljub neuspehu po naših informacijah s trenerjem pogodbo vendarle podaljšal še za eno leto. V Evropo se je s četrtim mestom uvrstil še MBFC1960. "Osvojili bomo Intertoto" so bile prve besede starega lisjaka na njegovi klopi, ki je na zadnji tekmi sijal od sreče. Iz lige je izpadel NK Thin, do obstanka pa se je s fenomenalno serijo pod genialnim vodstvom dokopal Železničar 1918, klub, ki naj bi imel po neuradnih informacijah daleč najnižji proračun v ligi. A je vprašanje, če bo dobil licenco tudi za drugo leto...
Sicer pa lahko ob koncu naredimo še pregled lige.
Naslov prvaka je z izjemno zmago v zadnjem krogu osvojil FCOL Vojc, ki je za šest točk prehitel TSTeam, s tretjim mestom pa se je moral po slabši pomladi zadovoljiti za nekatere prvi favorit SNPortal Team. Slednji naj bi kljub neuspehu po naših informacijah s trenerjem pogodbo vendarle podaljšal še za eno leto. V Evropo se je s četrtim mestom uvrstil še MBFC1960. "Osvojili bomo Intertoto" so bile prve besede starega lisjaka na njegovi klopi, ki je na zadnji tekmi sijal od sreče. Iz lige je izpadel NK Thin, do obstanka pa se je s fenomenalno serijo pod genialnim vodstvom dokopal Železničar 1918, klub, ki naj bi imel po neuradnih informacijah daleč najnižji proračun v ligi. A je vprašanje, če bo dobil licenco tudi za drugo leto...
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost