3. SNL – Center 2018/19
Re: 3. SNL – Center 2014/15
a je to nogomet,daj ne potenciraj grobe igre rudarja.večina kartonov je plod dolgih jezikov ,tudi marsikateri rdeč ,ki se sestoji iz dveh rumenih je pridobljen na tak način in ni plod zlomljenih nog.ne beri samo zapisnikov ,ki so eseji sodnikov,delegat je pa tam samo zaradi sebe.tudi izključitev v radomljah je plod domišljije sodnika ,ki je preden je pokazal drugi rumeni karton grobo žalil igralca ,pa kaj to komu mar.komisija odloča na podlagi zapisnika in verjetno zgodovine igralca brez dejstev.
-
Bravo sodnik Frec!!! Končno je Bergerju neki sodnik pokazal direktni rdeči karton, za katerega ne dvomim, da si ga je več kot zaslužil. Zdaj pa je še na sodniški organizaciji, da fanta za par mesecev prizemlji (oddalji od nogometnih zelenic). Mogoče mu bo potem kliknilo nekje v .... in se bo preselil v kakšen zanj primernejši šport (lahko pa tudi na hipodrom).
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Frece drugače. Dober sodnika ja. Verjetno zato nikoli ne bo prišel do 1.SNL. 

Bolje izpasti glup, kot iz lige.
a je to nogomet samo čakal sem tvoj komentar.dejstva so taka ,rudar je bil od tega fenomenalnega sodnika večkrat oškodovan,po prejetem zadetku so se gostujoči igralce brez veze metali na tla in sodnik jim je velikokrat to ugodil z dosojenim prekrškom,tudi kak karton je padel pa ne zaradi grobosti pač pa zaradi protesta ob takšnih odločitvah sodnika.glede rdečega kartona pa takole,berger je sodnika večkrat opozoril glede vlečenja za dres ,isto je bilo pri prejetem kartonu ko so po odbiti žogi gosje izvajali aut in se je igralec ,ki je stal ob bergerju ka r vrgel na tla kot pokošen brez kakega kontakta in glavni ki ni bil daleč od igralcev mu je brez oklevanja pokazal rdeči karton.tudi če bi berger o sodniku zaradi situacije pred tem,ki sem jo že omenil,kaj reke ,pa nihče ni nič slišal stvar se je pa dogajala v neposredni bližini tribune,bi bilo to kvečjemu za rumeni karton.me prav zanima kakšen bo zapisnik .drugače imaš pa ti kot vselej svoje videnje saj si prisoten vsepovsod.je pa tudi res bodimo pošteni da bi z lahkoto ob koncu tekme lahko piskal enajstmetrovko za lesce,tudi domači so bili nekajkrat v isti situaciji hvala bogu je dosodil vsaj eno
Sicer govorim zgolj na podlagi zapisnikov... Ampak ni vrag, da je tolikšno število rdečih kartonov v prvem polčasu zgolj posledica tega, da se je Rudar zameril sodnikom. Ali? 

lepo si napisal,komentiraš na podlagi zapisnikov.sam sem pa že enkrat napisal ,da papir prenese vse človeška žlehtnoba pa nima meja,zapisniki se delajo kar malo tako,v mlajših selekcijah sem bil tudi sam predstavnik kluba za podpis na zapisnik,pa je bila praksa ,da si se podpisal že pred tekmo,zakaj že.kazni se pa dajejo kot sem tudi že zapisal tudi na osnovi preteklosti igralca.sam obiščem tudi kako tekmo v gosteh pa venomer slišiš med gledalci tale bo pa danes dobil karton,ne glede na njegovo igro si ljudje ustvarijo mnenje o nekem človeku.tudi v življenju je tako.zato ne sodite stvari po zapiskih,govorenju ulice,temveč se z videnim soočite pa boste mogoče videli pravo sliko dogotkov tako na igriščih kot v življenju.svet že dolgo ni samo črno bel.tudi v trbovljah žedolgo,čeprav tudi za stare čase ne verjamem da je bila folklora,ni bil nihče tepen izven igrišča,pa bi bilo mogoče dobro za naprej ,za pošteno sojenje
-
Janko in Pietro, mislim, da sta tehnološko malce zadaj (zapisniki); obstajajo posnetki in posnetek prekrška Bergerja nad igralcem Zarice je na spletu. In na tem posnetku Berger namerno brca nasprotnika v koleno (koleno je pri nogometaših najbolj občutljivo in najmanj zavarovano; torej namen Bergerja je jasen, ...). Zakaj namerno?? Ker je žoga najmanj meter pred njim in na tleh. Da ne govorim o čestitkah Bergerjevega soigralca, ko je igralec Zarice dobil rdeč karton (Bravo Berger, pa si ga poškodoval; izločil. Kar tako naprej; mogoče pa bodo nasprotniki končali z osmimi igralci in bo Rudar celo lahko zmagal). Tudi to je na posnetku. Očitno pa je temu nasedel samo neki neizživeti sodniški peznik z nekajkrat preveliko narcisoidno samopodobo.
Pietro je izpostavil pravo vprašanje; zakaj igralci Rudarja dobijo toliko kartonov v prvem polčasu?? Zato, ker jih prvi rdeč karton umiri.Tudi to zakonitost in pravilo sem v Trbovljah nekajkrat opazil; ko sodnik pokaže rdeči karton, se grobosti s strani Rudarja končajo.
Pietro je izpostavil pravo vprašanje; zakaj igralci Rudarja dobijo toliko kartonov v prvem polčasu?? Zato, ker jih prvi rdeč karton umiri.Tudi to zakonitost in pravilo sem v Trbovljah nekajkrat opazil; ko sodnik pokaže rdeči karton, se grobosti s strani Rudarja končajo.
a je to nogomet ti vedno pogrevaš isto stvar,vse je na televiziji ,kaj pa pljuvanje obrambnega igravca v obraz našega napadalca v prisotnosti sodnika ,to je tudi na televiziji pa kaj.rumeni karton pa takoj v naslednjem kontaktu z žogo
evo prebral kazen za bergerja.čista izmišlijotina,kontakta sploh ni bilo.pa tudi če bi bil kot je zapisano v obrazložitvi je za tak prekršek krepko prestroga odločitev rdeči karton,kaj šele kazen dveh tekem.lahko samo rečem fuj sodnik in njegov somišljenik delegat,ki mimogrede verjetno situacije ni videl ,ker je sedel na tribuni in mu je pogled onemogočal prostor za gostujoče rezervne igralce in nazadnje fuj taki komisiji.a je to nogomet bo pa verjetno vsaj delno zadovoljen.nebi se čudil ,če bi imel p.... v mes
-
Janko pozdravljen!! Bodi prepričan, da če bi imel jaz prste vmes, Berger prav gotovo ne bi dobil dveh tekem (ampak dve leti) prepovedi. Glede na stanje na Fairplay lestvici (na kateri Rudar premočno vodi; vsaj nekje) vsi sodniki sodijo proti Rudarju in piskajo prekrške vašim igralcem, čeprav se nasprotnika niti dotaknili niso.
Janko, si že kaj razmišljal o obisku okulista. Mene skrbi, da si boš moral omisliti psa in belo palico
Janko, si že kaj razmišljal o obisku okulista. Mene skrbi, da si boš moral omisliti psa in belo palico

Včeraj sta se Ilirija in Ivančna Gorica pomerila v finalu članskega pokala MNZ Ljubljana. Tudi tokrat so bili Ivančani prepričljivo boljši, saj so v Šiški zmagali s 4:0. Zanimivo je, da so v prvi postavi Ivančanov odigrali kar trije mladinci, četrti pa je vstopil iz klopi.
http://www.mnzljubljana-zveza.si/index ... snik=37267
http://www.mnzljubljana-zveza.si/index ... snik=37267
a je to nogomet sem vedel kaj boš napisal,enkrat sem že objavil ,da so kartoni v večini rezultat dolgega jezika ali pa ne,vsekakor jih je pa malo na račun nevem kakšnih grobih prekrškov ki se pa tudi zgodijo in so včasih plod igre igralcev ,ki niso vedno v kadru televizije.vidim še dobro ,pa tudi razmišljam s svojo glavo, zaenkrat. je pa res ,da če bi vsi igralci igrali moški nogomet pri rudarju kot v starih časih bi bilo tudi kartonov verjetno manj.
- Viator&Vektor
Ker je že jasno, da Šenčur ostaja v drugi ligi, smo tu v situaciji, da bo ob napredovanju prvaka v ligi en klub premalo.
Evo, nova zmaga Zarice in prvenstvo je odločeno. Čestitke.
Evo, nova zmaga Zarice in prvenstvo je odločeno. Čestitke.

- Viator&Vektor
MNZG KranjV prostorih NZS je bil danes med drugim opravljen žreb kvalifikacij za popolnitev 2. SNL v tekmovalnem letu 2015/16. Na prvi tekmi, v soboto, 13.6. se bosta pomerila predstavnik 3. SNL-zahod in 3. SNL-center. Povratna tekma bo v sredo, 17.6., domačin pa bo predstavnik 3. SNL-center. Zmagovalec se bo, skupaj z zmagovalcem kvalifikacij med predstavnikoma 3.SNL-sever in 3.SNL-vzhod, uvrstil v 2.SNL v tekmovalnem letu 2015/16.
Povratna tekma bo med tednom v sredo!?
Še eno potrdilo več, da v NZS očitno res ne vejo kaj delajo in ne poznajo pogojev/stanja v katerem igrajo klubi v nižjih ligah. To bo gotovo velik handicap za ekipo, ki bo mogla na gostovanje med tednom, ko je večina igralcev službeno ali kako drugače odsotnih. Menim, da je to zelo ne fer odločitev.
Še eno potrdilo več, da v NZS očitno res ne vejo kaj delajo in ne poznajo pogojev/stanja v katerem igrajo klubi v nižjih ligah. To bo gotovo velik handicap za ekipo, ki bo mogla na gostovanje med tednom, ko je večina igralcev službeno ali kako drugače odsotnih. Menim, da je to zelo ne fer odločitev.
Čestitke zarici... moja napoved se ni uresnicila ceprav so nekaj tekem dobili zelo tezko ampak nimamo kaj celo sezono zmagujejo in samo kapo dol in veliko srece v kvalifikacijah za 2 ligo 
In pa vabimo vse forumase da pridete na "zasavski derbi" ... kljub temu da za rudarja nastopa mesana postava mladincev in clanov bo tekma odlicna in pa seveda brez obeh navijaskih skupin ne gre tako da bo vzdusje odlicno.. 30.5.2015.. ce imate moznost pridite pogledat

In pa vabimo vse forumase da pridete na "zasavski derbi" ... kljub temu da za rudarja nastopa mesana postava mladincev in clanov bo tekma odlicna in pa seveda brez obeh navijaskih skupin ne gre tako da bo vzdusje odlicno.. 30.5.2015.. ce imate moznost pridite pogledat

Glede na padavine v teh dneh je mogoce realno pricakovati da tekme zarica zagorje ne bo?
- Viator&Vektor
Tekma je začuda bila, Zarica pa prvak. Pričakovano in zasluženo.
- Viator&Vektor
Evo, Zarica vendarle izgubila, Ilirija druga.
V ligo bosta napredovala Bravo in Bitnje (če ne zavrneta).
V ligo bosta napredovala Bravo in Bitnje (če ne zavrneta).
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti