Debata
Re: Debata
@Boco, na lestvici sem opazil napako glede mojih napovedi. V tem krogu sem imel 4pravilne napovedi, torej 7 točk. Na lestvici pa mi piše, da sem narobe napovedal vse 4 izide in sem še vedno pri 10 točkah.
Prosim, če se lahko napaka odpravi.
Prosim, če se lahko napaka odpravi.
Popravljena sta bila dva rezultata uporabnikov Smile in G2K.
V sredo se začne Pokal Slovenije. Ga bomo vključili v letošnji nostradamus ali ne? 

- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Lahko bi imeli pri pokalu dvojne točke,ker so rezultati tekmovanja predvsem v začetnih fazah težko napovedljivi.
Objavljen je še zadnji krog tega jesenskega dela. Ste zadovoljni s svojo bero točk?
Sedaj pa na zimski "dopust", se slišimo ponovno spomladi, ko prihaja še zadnjih 16 krogov sezone 2014/15!
Uživajte in prijetne praznike!

Sedaj pa na zimski "dopust", se slišimo ponovno spomladi, ko prihaja še zadnjih 16 krogov sezone 2014/15!
Uživajte in prijetne praznike!
Razlike so majhne tako da še bo zanimivo 

Sam sem letos slabše začel in se pozna, drugače je na lestvici prvih pet kar izenačeno, čestitke jakapurgu za jesenski naslov
. Kdo bo cvetel spomladi?
Sam tudi želim vsem ostalim članom foruma vesele praznike
pa ful se zredte
, da bo na pripravah spomladi vrag

Sam tudi želim vsem ostalim članom foruma vesele praznike

Ker sem opazil, da še ni bilo teme za 26.krog, sem si vzel pravico in jo naredil.
Boco, brez zamere
Boco, brez zamere
Komot, ko kdaj kak pozabi, dajte kar objavit temo, se tudi nam zgodi, da v obilici dela kaj izpustimo...Smile napisal/-a:Ker sem opazil, da še ni bilo teme za 26.krog, sem si vzel pravico in jo naredil.
Boco, brez zamere
Ni panike. Kar naredite temo, napisite kdaj se zacne prva tekma in pare.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost