2.SNL 2017/18
Re: 2.SNL 2015/16
Predlagam,da odpirate nove teme za sezono 2016/17....
Re: 2.SNL 2015/16
Bomo uredili v kratkem. Prosim, da se nadaljuje debata o 2. SNL.RobertH napisal/-a:Predlagam,da odpirate nove teme za sezono 2016/17....
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Re: 2.SNL 2016/17
Ve kdo kako je z drugoligaško licenco Zavrča? Po vsej logiki, bi mogli isto past na izpitu tak kot za prvo ligo. Ne moreš past pri financah za prvo ligo, za drugo je pa vse OK 

- Viator&Vektor
Lahko.ebutaljib napisal/-a:Ne moreš past pri financah za prvo ligo, za drugo je pa vse OK

Vseeno bi raje videl "repasaž" z Ilirijo.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Brda in Brežice nova člana. Eh....

- Viator&Vektor
Ja tako je, čestitke Brdom.
Iliriji in Beltincem pa več sreče drugo leto, na staro slavo se pač ne da šlepat.
Načeloma bo zdej tako:
Zavrč
Krka
Drava
Triglav
Dob
Veržej
Zarica
Ankaran
Brežice
Brda
Na prvi pogled se zdi liga izredno močna.

Iliriji in Beltincem pa več sreče drugo leto, na staro slavo se pač ne da šlepat.
Načeloma bo zdej tako:
Zavrč
Krka
Drava
Triglav
Dob
Veržej
Zarica
Ankaran
Brežice
Brda
Če smo Primorci izgubili Tolmin, pa smo sedaj dobil vsaj Brda. Čestitke. Verjetno bodo dobili nekaj igralcev iz Gorice na posojo glede na dobro sodelovanje med kluboma.
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
Brda več kot zasluženo novi drugoligaš....Zmaga v Beltincih z 2:1 bi napisal....samo z 2:1???? Končni izid te tekme bi moral biti 4:1 za Brdo...Odlična igra Brde, sami visoki igralci, evrogol igralca št.2 že v 5.minuti in katastrofa vratarja Stanislava Kuzme...Dve minuti kasneje 1:1(malce napaka gostujočega vratarja.....V drugem polčasu bolj zanimiv, že v 46.minuti bi Brda lahko povedla z 2:1, vratar Kuzma je bil že premagan - domači igralec izbil z golove črte....Nekaj minut kasneje bi lahko bil evro avtogol....velikanska sreča za Beltince,da so sami sebi zadeli prečko....in nekaj minut pred koncem so zadeli gol po napaki obrambnih igralcev(lepa akcija Brde je bila) - po tej goli pa popoln razpad igre domačinov...Skratka več kot zaslužena zmaga Brde, približno 20 navijačev je bilo bolj glasnih kot 1300 gledalcev(nisem navijač Beltincev)...Pri Brdi so bili odlični igralci št. 2, št.8, št.14 (zakaj so njega menjali sam ne vem)....in za konec višina igralcev Brde je odločila tekmo...razen kapetana Brde so vsi bili vsaj 185 cm, domačini pa vsi majhni....Vso srečo Brdi v novi sezoni...Astoria napisal/-a:Brda in Brežice nova člana. Eh....

Upam se staviti za 100 €,da ekipa Brde s to ekipo ki jih ima bo ostala med drugoligaši vsaj dve sezoni....
kot sem napisal ze pred tekmami v temo 3.snl,sem napovedal zmago Brd.Glede obstanka ne bo smel biti problem,klub izredno dobro stoji financno,mogoce celo najstabilnejsi na primorskem,pa sodelujejo z Gorico zelo dobro tako da bo sigurno par igralcev prislo na posojo
V novi sezoni bo pa Veržej imel hude težave....Viator&Vektor napisal/-a:Ja tako je, čestitke Brdom.![]()
Načeloma bo zdej tako:
Zavrč
Krka
Drava
Triglav
Dob
Veržej
Zarica
Ankaran
Brežice
Brda
Veržej bo imel v novi sezoni hude težave; Si mislil na dolga potovanja ?
Drugače ne vidim težav ker igralskega kadra majo dovolj. Kouter tako ni dosti igral pa tudi zadnje čase ni bil v formi če ciljaš v tej smeri? Sicer Gabor ostaja na klopi Veržeja in to je velik plus za ta klub in garant da bojo spet # trd # nasprotnik vsakemu. 

Mislim, da je imel v smislih finančne težave, s katerimi se trenutno ukvarja Veržej.
Pa še "afera" z nameščanjem tekem...
Pa še "afera" z nameščanjem tekem...

No ja, Kouter ni dosti igral, ker je imel kartone, drugače je bil pa on kar pomemben člen Veržeja. Imajo srečo, da Beltinci niso napredovali, ker bi v nasprotnem primeru kar nekaj igralcev (skupaj z Gaborjem) prebegnilo na levo stran Mure.nogometaš napisal/-a:Veržej bo imel v novi sezoni hude težave; Si mislil na dolga potovanja ?Drugače ne vidim težav ker igralskega kadra majo dovolj. Kouter tako ni dosti igral pa tudi zadnje čase ni bil v formi če ciljaš v tej smeri? Sicer Gabor ostaja na klopi Veržeja in to je velik plus za ta klub in garant da bojo spet # trd # nasprotnik vsakemu.
Nk Brda so pa prijetno presenečenje, premagat Beltince na njihovem igrišču pred številnimi gledalci ni mačji kašelj.
Kaj če Zavrč tudi v 2 ligi ne bo smel nastopat a je možno da za popolnitev 2 lige igrata Beltinci in Ilirija ? In še to mislim in tudi nekaj vem, da v Veržeju ni taki finančni problem kod recimo pri nekaterih ( Drava ) se sliši itd. Je pa res, da dajo toliko koliko lahko in to vsakemu igralcu tudi dajo na znanje, seveda pa ne dosti kod mogoče v nekaterih klubih 2 lige.Nameščanju rezultatov !? tu pozabite igrali so po svojih zmožnostih in igralcih ki so jih mel na raspolago. Ni dobro, za svoj izpad kriviti drugega. Kolikor vem je trener Gabor doma prav iz Beltincev in pravilo je ; saj veste ( samo domači klub nikoli ne treniraj) in on to tudi ve , zato nebi šel tja prej v Avstrijo . Tudi Beltinci si bi ga verjetno težko privoščili ( finančno ) saj verjetno niso imeli namena napredovati tako je bilo slišati na tribuni, sicer tudi njihova igra je bila temu primerna.
Kot kaže se resno razmišlja o povečanju druge lige iz 10 na 16 ekip za sezono 2017/2018. Menda gre to povečanje tudi na račun B ekip prvoligaških, klubov, ki naj bi tudi lahko tekmovala v 2.SNL. Čeprav sem dobil zanimivo informacijo, da naj bi bilo število B ekip v taki ligi omejeno - kot pravijo le 4 B ekipe.
Me prav zanima kakšni bodo kriteriji, oziroma kateri prvoligaški klubi bodo imeli to možnost. Ali bodo uvrščene te ekipe po "dekretu" ali na podlagi tekmovalnih dosežkov, se pravi iz najnižje navzgor??
Kot kaže bodo v takem primeru spet potegnili ta kratko tretje ligaši.
Me prav zanima kakšni bodo kriteriji, oziroma kateri prvoligaški klubi bodo imeli to možnost. Ali bodo uvrščene te ekipe po "dekretu" ali na podlagi tekmovalnih dosežkov, se pravi iz najnižje navzgor??
Kot kaže bodo v takem primeru spet potegnili ta kratko tretje ligaši.
No, saj realno, kolko klubov pa si lahko privošči B ekipo? Poleg Maribora in Olimpije verjetno le še Domžale. Ostali precej težje, Kopru se itak bolj izplača, da jih posoja okrog, v Ankaran, Dekane, magari Izolo. Jaz sem za to, da se omeji, čeprav po mojem mnenju to itak ne bo imelo pomena, ker več kot štirih B ekip ne bomo gledali nikoli v 2. SNL, tudi če ne bi bilo omejitve. Je pa prav, da se za vsak slučaj vseeno omeji...
- Viator&Vektor
Širitev podpiram, ampak če bodo B ekipe dobile prednost pred tretjeligaši, bo to velika goljufija.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta