sicer za vas ostale vrjamem da bi bilo nezanimivo ampak zame kot domžalčana oz. skoraj bolj dobljana pa sanjskoAstoria napisal/-a: Bi pa bil hec,da bi naslednjo sezono gledali kar 3 Domžalske klube v 1.ligi.

sicer za vas ostale vrjamem da bi bilo nezanimivo ampak zame kot domžalčana oz. skoraj bolj dobljana pa sanjskoAstoria napisal/-a: Bi pa bil hec,da bi naslednjo sezono gledali kar 3 Domžalske klube v 1.ligi.
Milnski kamen melje...Članska ekipa našega kluba si bo v Radomljah, v soboto, 10.5. ob 15.00, v 25. krogu 2. SNL poskušala priigrati prvoligaško vstopnico.
To se je tudi meni dozdevalo nekaj v tem smislu, ampak v pravilniku NZS tega nisem našel.kiki napisal/-a:Mislim, da rabijo radomlje samo se zmago proti belokranjcem, ker majo prednost v primerjavi z aluminijem. Prvo zmagal 3;0, drugo izgubil s 1:0. Tretja tekma se mi zdi da se ne steje ker majo eno potem prednost domacega igrisca. Ne me pa drzat za besedo.
V 26. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Aluminija premagali prvake iz Doba in ohranili teoretične možnosti za drugo mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za prvo ligo. Te se nasmihajo Radomljam, ki po zmagi nad Belo krajino potrebujejo le še točko.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov