FC Koper
Re: FC Koper
Primorske novice pišejo, da je Vanoli že bivši trener Kopra.
O umiku iz kluba pa razmišlja tudi predsednik Ante Guberac.
Novi trener po pisanju Primorskih novic je Nedžad Okčić. Z njim je Koper tudi osvojil svoj edini naslov državnih prvakov.
O umiku iz kluba pa razmišlja tudi predsednik Ante Guberac.
Novi trener po pisanju Primorskih novic je Nedžad Okčić. Z njim je Koper tudi osvojil svoj edini naslov državnih prvakov.
Matić bi naj odšel v Koper, z njim, tako verjame Vuk, pa še Petković.
Na Obali še naprej molčijo. To mi je zelo sumljivo. Ali se res pripravlja velik projekt, ali pa ne vedo kaj bi.
No, pa obeta se zamenjava klubskih barv. Domači dres bi poslej naj bil svetlo rumen, z odtenki zelene.
Na Obali še naprej molčijo. To mi je zelo sumljivo. Ali se res pripravlja velik projekt, ali pa ne vedo kaj bi.
No, pa obeta se zamenjava klubskih barv. Domači dres bi poslej naj bil svetlo rumen, z odtenki zelene.
Če je res, bo zelo dobro in upam jih bo dvignil, ker imajo dobro ekipo, no v Zavrču je pokazal, da je dober.
Kuaaa hahaha? Od kje info?
http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/prva ... aca/375597NKCMC napisal/-a:Kuaaa hahaha? Od kje info?
za drese pa nevem

To za drese me najbolj zanima
sliši se prav smešno... Da se bo pa Popovič povezal z sumljivimi obrazi pa je meni zelo pričakovano.
Morda tisti skrivni vlagatelj zahteva nove klubske barve?

Morda tisti skrivni vlagatelj zahteva nove klubske barve?
http://www.primorske.si/Novice/Sport/Ru ... o-se-umika
Rumeno modra barva je edina stvar, ki še povezuje klub z navijači. Če še to spremenijo, potem ne vem kdo bo še spremljal klub.
Kolikor je razbrati iz teh primorskih medijev in komentarjev (regional obala), ljudje v klubu nočejo Guberaca in njegovega sina. To je prva zadeva, po kateri bi se lahko začel odnos klub-navijači izboljševati.
Rumeno modra barva je edina stvar, ki še povezuje klub z navijači. Če še to spremenijo, potem ne vem kdo bo še spremljal klub.
Kolikor je razbrati iz teh primorskih medijev in komentarjev (regional obala), ljudje v klubu nočejo Guberaca in njegovega sina. To je prva zadeva, po kateri bi se lahko začel odnos klub-navijači izboljševati.
Za drese je blo v Primorskih objavljeno...
Koper je na smrtni postelji že leta (in bi že propadli, če ne bi trojanski konj Mišić prilezel v Luko in jih obdržal pri življenju na sporen način), to z menjavo dresov in predvsem vstop Popovića pa bo smrtni udarec za klub.
Očitno se nam obeta še ena ekipa v ligi, ki bo večinsko tuje obarvana. Kam to pelje?
Tole proti Olimpiji včeraj ni zgledalo slabo. Tako malo časa je Matić glavni trener in se že vidi čisto nekaj drugega. Potreben bo čas seveda, a pozimi s kakšno okrepitvijo, tu seveda mislim na angažiranost Petkovića in bo Koper nevaren.
Če bosta gospoda sploh do zime zdržala v Kopru. Slišati je marsikaj...
Zagotovo je sedaj ogromno govoric, glede na to, da uradnih izjav iz kluba ni.
Vsaj koliko je videti in koliko jaz razberem je to, da Popović želi vrniti Koper na poti stare slave. Matić se mi zdi dobra izbira za moštvo in od odgovorov iz Zavrča, baje ded obvlada. Petković ima tudi znanje in pa veze. Druga zadeva so pa trenutni igralci v Kopru.
Ni skrivnost, da so že v preteklosti bile hude besede v klubu zaradi odnosa in karakterja nekaterih igralcev.
Ruben Belima, vsaj mislim, da je on, je bil na tekmi že v klubski opravi, tako, da se premika.
Vglavnem, ljudem, ki niso s srcem pri klubu je pač treba dat roko in odslovit.
Vsaj koliko je videti in koliko jaz razberem je to, da Popović želi vrniti Koper na poti stare slave. Matić se mi zdi dobra izbira za moštvo in od odgovorov iz Zavrča, baje ded obvlada. Petković ima tudi znanje in pa veze. Druga zadeva so pa trenutni igralci v Kopru.
Ni skrivnost, da so že v preteklosti bile hude besede v klubu zaradi odnosa in karakterja nekaterih igralcev.
Ruben Belima, vsaj mislim, da je on, je bil na tekmi že v klubski opravi, tako, da se premika.
Vglavnem, ljudem, ki niso s srcem pri klubu je pač treba dat roko in odslovit.
Matić je verjetno res zelo dober trener. Ampak njegova napaka je, da je obkrožen z sumljivimi osebami... Sedaj se mogoče celo kaže gdo je zanetil prepir v Zavrču(vs. MB) in da mogoče ni bil Zlatko vsega kriv kakor se je ustvarilo v medijih..
Malo povprašaj vaše, kaj je Petković naredil v Celju...NKCMC napisal/-a:Matić je verjetno res zelo dober trener. Ampak njegova napaka je, da je obkrožen z sumljivimi osebami... Sedaj se mogoče celo kaže gdo je zanetil prepir v Zavrču(vs. MB) in da mogoče ni bil Zlatko vsega kriv kakor se je ustvarilo v medijih..

V vsej tej zgodbi pa se pozablja na tretjega moža, poleg Matića in Petkovića. Završki igralci so zelo hvalili tudi pomočnika Obradovića, ki je dostikrat vodil treninge. In s pravo fizično pripravljenostjo zna biti tudi Koper izredno zajeban nasprotnik, to se je videlo že včeraj, ampak koliko je bilo za slišat, je ravno to, da je Matić dvignil nivo treningov, šlo marsikateremu igralcu Kopra v nos, očitno pod Vanolijem in Okčićem niso bili vajeni toliko fizike, na kateri je Matić precej delal že v Zavrču...
Hja si me že opozoril na to... In kaj naj rečem katastrofa... Ma ja se strinjam. Koper se bo na hitro dvignil, pozimi okrepil ekipo, potem se bo pa zapletlo pri dejstvu, da je trenutno na kupu preveč egotov in se bo podrlo kot hišica iz kart. Nevem ta Koper res potrebuje očiščenje na vseh nivojih kot se je to zgodilo v Velenju in Gorici...
Evo Halilović pravi, da je novo vodstvo še hujše kot Mojsilović. Hja, izgubili so zame enega najboljših branilcev v ligi..
Nikjer ni videti izjav, uradnih informacij iz tabora Kopra. Se pa je to spremenilo zadnje dni, saj je začel portal eKoper.si objavljati intervjuje (možen ogled v video obliki). Je pa ta portal eKoper v lasti Mestne občine Koper, tako, da je verjetno to to (zaenkrat).
Razpad sistema v Kopru in posledično tut čistka med igralci http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... Kopra.aspx
Želev bi si da se tole vodstvo spakera in gre drugam svoje rože sadit ne pa tkola no.
Želev bi si da se tole vodstvo spakera in gre drugam svoje rože sadit ne pa tkola no.
http://www.hattrick.org/StartPage.aspx? Za več pomoči pri igri si preberi http://www74.hattrick.org/Help/BeginnersGuide.aspx
Najdeš me pod istim imenom.
Najdeš me pod istim imenom.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov