Jaz nisem nikoli igral za Ljubljano, ne vem od kje ti to.
Ugibal sem. Kje pa si igral in kakšno funkcijo si opravljal na tej tekmi?Viator&Vektor napisal/-a:Ja res je, igrajo isti sistem proti vsem in jim za zdaj funkcionira, jaz samo pravim oziroma izražam mnenje, da meni osebno ni všeč. Morda bo kdo vprašal zakaj potem gledam njihove tekme? Vsekakor ne prostovoljno.Sicer pa tudi v zadnjem krogu ki ga daješ za primer si je kolikor sem bral Olimpija pripravila več šans v NM kot Domžale doma, pa vemo kakšna sta bila retzultata.
Jaz nisem nikoli igral za Ljubljano, ne vem od kje ti to.
Kakšne infrastrukturne težave imajo v Domžalah, meni se ne zdi, da jih nimajo, pa že lep čas obiskujem tekme mladinskih slelkcij, kvečejemu bi rekel, da imajo najboljše v slo.xpero39 napisal/-a:Super intervju!Ob NKMB delajo v Domžalah najboljše, sicer imajo očitno oboji infrastrukturne probleme.
V mislih sem imel predvsem zadnji odgovor Oražma v intervjuju objavljenim zgoraj. Drugače pa je Simon Rožman po mojem mnenju odlična okrepitev, klub očitno hoče napredovati na vseh predelih, od infrastrukture, osebja do modernih tehnologij za pripravljenost igralcev, kar je pozitivno. Bi jim priporočal sicer tudi kakšnega boljšega grafičnega dizajnerja, ampak to itak lahko vsem slovenskim klubom.Dr.axler napisal/-a:Kakšne infrastrukturne težave imajo v Domžalah, meni se ne zdi, da jih nimajo, pa že lep čas obiskujem tekme mladinskih slelkcij, kvečejemu bi rekel, da imajo najboljše v slo.xpero39 napisal/-a:Super intervju!Ob NKMB delajo v Domžalah najboljše, sicer imajo očitno oboji infrastrukturne probleme.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost