ND Gorica
Re: ND Gorica
http://www.nogometni-forum.si/snp/index ... a/item/367
Zgleda se bo mogla Olimpija glede Žigona obrisati pod nosom...
Zgleda se bo mogla Olimpija glede Žigona obrisati pod nosom...
Danes v Primorskih. Baje, da je že tudi uradno sklenjen dogovor z Italijani. Pogodbo naj bi sklenili za 4 leta, proračun naj bi znašal med 1-1,5 mio €, v njega je vključen tudi zdajšnji dolg 300 000 €, katerega naj bi kmalu odplačali, igralci so dobili za nazaj že tri zaostale plače, še dve jih morajo. Trener bo Luigi Apolonio, pomočnik naj bi bil Srebrnič, zdajšnji pomočnik Debenjak naj bi postal trener Brd, kateri naj bi potem imeli željo igrati v 2. ligi. Novo sezono naj bi začeli v sredini junija in takoj odšli do konca junija na priprave v Italijo. V začetku avgusta, pa naj bi prišla Parma na prijateljsko tekmo v Gorico. Aja v upravi naj bi bla 2 Italijani in verjetno Virtovec in Uršič.
Lp
Lp
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
Še link do naslovnice Primorskih, kjer to piše. http://www.primorske.si/pn/naslovna_stran/FirstPage.pdf
Pa to bo proračun na leto, ali bodo oni ta denar v 4 letih skupaj namenili? Če na leto, bo to zelo dober proračun.
Pa to bo proračun na leto, ali bodo oni ta denar v 4 letih skupaj namenili? Če na leto, bo to zelo dober proračun.
Proračun naj bi bil letni.
LP
LP
Mislim, da je to za slovenske razmere res zelo dober proračun, še posebej glede na vse težave Gorice v zadnjih letih... Upam samo, da ne bodo "poitalijanili" Gorice z mladimi nogometaši iz Parme, obetavni mladci iz Gorice pa bodo morali igrati v Brdih al pa Biljah...
Kolikšen pa je bil letošnji proračun, če veš morda približno čez palec povedat?
Kolikšen pa je bil letošnji proračun, če veš morda približno čez palec povedat?
Mislim, da je bil letos proračun znižan na minimum, to pomeni okoli 500 000 €, mogoče malo več, ampak ne prav veliko.
LP
LP
Pravljica v Gorici: nov vzpon s Parmo
Obetavni projekt postavlja Gorico, ki se je znašla pred prepadom, v povsem nov položaj. »Do konca lanskega leta smo plačali vse obveznosti. Od novega leta do danes pa smo pridelali 300.000 evrov dolgov do igralcev in preostalih upnikov. Od decembra smo nelikvidni. Toda zdaj bomo ves dolg poravnali, ob tem pa načrtujemo, da bomo za novo sezono zmogli proračun največ do 1,5 milijona evrov. Vem, da ne bo šlo vse čez noč, trdo delo nas čaka, toda na vsak način želimo imeti moštvo, ki bo konkurenčno za vrh slovenskega nogometa,« odločno napoveduje Vrtovec.
http://www.slovenskenovice.si/sport/nog ... on-s-parmo
Lp
Obetavni projekt postavlja Gorico, ki se je znašla pred prepadom, v povsem nov položaj. »Do konca lanskega leta smo plačali vse obveznosti. Od novega leta do danes pa smo pridelali 300.000 evrov dolgov do igralcev in preostalih upnikov. Od decembra smo nelikvidni. Toda zdaj bomo ves dolg poravnali, ob tem pa načrtujemo, da bomo za novo sezono zmogli proračun največ do 1,5 milijona evrov. Vem, da ne bo šlo vse čez noč, trdo delo nas čaka, toda na vsak način želimo imeti moštvo, ki bo konkurenčno za vrh slovenskega nogometa,« odločno napoveduje Vrtovec.
http://www.slovenskenovice.si/sport/nog ... on-s-parmo
Lp
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!
Upam le, da če bo sodelovanje iz strani Italijanov takšno kot se opisuje, da bo tudi sodelovanje s strani Goričanov takšno kot se spodobi. Če bodo imeli proračun tam okoli 1.5milio€, ne pomeni, da sedaj morajo sfičkati vse do zadnjega centa in višati plače igralcem in sebi premije ter živeti na veliki nogi, ker s tem ne bodo storili nič.
Vemo kako so živeli ne še tako dolgo let nazaj po prodajah Birse, Burgiča in ostalih. Potrebno je delati racionalno.
Če v Zavrču pravijo, da bodo imeli proračun nekje 350.000€ na leto in da se plače igralcev gibljejo okoli 1.000€ na igralca, potem lahko tako storijo tudi v Gorici. Ne pa da ga po domače povedano zapravijo za brezveze. Je marsikaj še potrebnega v Gorici storiti. Tudi infrastrukturnega. Ob pametnem ravnanju z denarjem lahko vse postorijo sami, pa še nekaj denarja lahko dajo na stran, kot to počnejo vsako leto v Mariboru, če se jim slučajno ne bi poklopilo z nastopi v Evropi.
Vemo kako so živeli ne še tako dolgo let nazaj po prodajah Birse, Burgiča in ostalih. Potrebno je delati racionalno.
Če v Zavrču pravijo, da bodo imeli proračun nekje 350.000€ na leto in da se plače igralcev gibljejo okoli 1.000€ na igralca, potem lahko tako storijo tudi v Gorici. Ne pa da ga po domače povedano zapravijo za brezveze. Je marsikaj še potrebnega v Gorici storiti. Tudi infrastrukturnega. Ob pametnem ravnanju z denarjem lahko vse postorijo sami, pa še nekaj denarja lahko dajo na stran, kot to počnejo vsako leto v Mariboru, če se jim slučajno ne bi poklopilo z nastopi v Evropi.
Dvomov ni več - Parma prihaja v slovenski nogomet
http://www.ekipa.org/2013/06/srebrnic-a ... pomocnik-/
http://www.ekipa.org/2013/06/srebrnic-a ... pomocnik-/
"Iz pogovora z Apollonijem sem razbral, da bo jedro ekipe ostalo, pripeljali bodo nekaj izkušenih in kvalitetnih igralcev iz Parme..." pravi Srebrnič.
Če malo špekuliram, bo verjetno nekaj igralcev, ki letos igrajo na posojah, naslednje leto končalo v Gorici...
Me prav zanima kdo bi lahko prišel, Parma ima namreč ogromno igralcev na posojah po nižjeligaših.
Če malo špekuliram, bo verjetno nekaj igralcev, ki letos igrajo na posojah, naslednje leto končalo v Gorici...
Me prav zanima kdo bi lahko prišel, Parma ima namreč ogromno igralcev na posojah po nižjeligaših.
Od objave novice, da so se Goričani povezali s Parmo, se je odprlo tudi pri lokalnih sponzorjih. So pred podpisom ene izmed pogodb, oziroma pred zelo pozitvinim projektom, ki pa ga še zaenkrat ne smejo razkriti.
Druga, "rezervna" ekipa Gorice, pa bi naj bila Brda, ki igrajo v 3.ligi, želijo pa jih v 2.ligi.
Prav tako je govora o posodobitvi infrastrukture, več o tem pa seveda v temi namenjeni za to.

Prav tako je govora o posodobitvi infrastrukture, več o tem pa seveda v temi namenjeni za to.
Zanimivo, kako se lahko stvari obrnejo čez noč. Iz totalnega brezna se je klub povspel v višave.
Bomo videli kako bo še to v praksi in na igrišču... upamo pa na čim več takih zgodb in novic.
Bomo videli kako bo še to v praksi in na igrišču... upamo pa na čim več takih zgodb in novic.
Še ena moja pripomba, sedaj ko se vse tako lepo govori o Gorici, kako se bomo borili za Evropo, kako bodo povečali stadion, upam, da bodo tudi prenovili spletno stran, kajti ta je na ravni 10-letnikov, da ne govorim o ažurnosti. Aja še to bi dodal, ko je klub tako govoril o Gregoriču in Žigonu, moje mnenje je da se tako ne dela, bolje bi bilo, da bi se vsedli za mizo in bi se pogovorili, pa če tudi se potem ne bi dogovorili, bolje to kot pa prek medijev to govorjenje. Aja še to kaj Bremcu so tudi prekninili pogodbo?
Glede kadra pa pričakujem mednarodno ekipo iz vseh koncev, na šport tv je pisalo, da naj bi lahko prišel Avstralec, potem bodo prišli nekaj Italijanov, pa latinotov, Italijan bo trener, že vidim, kako ga bodo nonoti na tribunah ob slabih rezultatih preklinjali. Če pa hočemo se vmešat v borbo za Evropo pa rabimo kot nujno enega dobrega napadalca, kajti letos smo imeli Jogan 2 gola, Bremec 2 gola in Šturm 1 gol, kar je zelo porazno.
Lp
Glede kadra pa pričakujem mednarodno ekipo iz vseh koncev, na šport tv je pisalo, da naj bi lahko prišel Avstralec, potem bodo prišli nekaj Italijanov, pa latinotov, Italijan bo trener, že vidim, kako ga bodo nonoti na tribunah ob slabih rezultatih preklinjali. Če pa hočemo se vmešat v borbo za Evropo pa rabimo kot nujno enega dobrega napadalca, kajti letos smo imeli Jogan 2 gola, Bremec 2 gola in Šturm 1 gol, kar je zelo porazno.
Lp
Aha, to za Bremca pa prvič slišim... Se ni nič govorilo o njem.
Se pa strinjam, izjava predsednika o Žigonu in Gregoriču je bila zadnji žebelj v krsto glede nadaljnega sodelovanja. Ravno tako glede spletne strani, je bolj švoh to, kdo pa sploh ureja to, glede na to, da v klubu praktično ni redno zaposlene osebe, razen sekretarke?
Jaz pričakujem še kakšnega Jugosa morda, zaenkrat so trije pri Parmi, Makedonec Stefan Ristovski (zanimivo igralec z istim imenom in priimkom je letos igral za Celje), bosanski Srb Milan Đurić in pa novinec, ki bo šele prišel poleti Tomislav Šarić, ki je dosedaj igral za zaprešički Inter, sicer pa je rojen v Sloveniji, v Brežicah. Je pa Šarić sicer že zmenjen za posojo s Crotonejem.
Se pa strinjam, izjava predsednika o Žigonu in Gregoriču je bila zadnji žebelj v krsto glede nadaljnega sodelovanja. Ravno tako glede spletne strani, je bolj švoh to, kdo pa sploh ureja to, glede na to, da v klubu praktično ni redno zaposlene osebe, razen sekretarke?
Jaz pričakujem še kakšnega Jugosa morda, zaenkrat so trije pri Parmi, Makedonec Stefan Ristovski (zanimivo igralec z istim imenom in priimkom je letos igral za Celje), bosanski Srb Milan Đurić in pa novinec, ki bo šele prišel poleti Tomislav Šarić, ki je dosedaj igral za zaprešički Inter, sicer pa je rojen v Sloveniji, v Brežicah. Je pa Šarić sicer že zmenjen za posojo s Crotonejem.
Glede Bremca, je pisalo v Primorskih v soboto,če se ne motim, da so z njim in na željo Rojca z obema prekinili pogodbo, ter, da se naj bi za niju zanimali Celjani.
Lp
Lp
- kromanjonec
če mislite da bodo italjani financirali slo nogomet in metali vanj dnar živite v oblakih...
Zakaj ne? Svojim mladim igralcem omogocis dobre preizkušnje.z igranjem v slo ligi, morda evropa itd. Gorica ima odličen mladi pogon in se so razlogi, Parmo pa mislm da je pripeljal trener, ce se ne motm?
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
- kromanjonec
kolko mladih slovenskih igralcev je uspelo v Italiji(razen Ilicica,ki pa bo verjetno zapustil polotok)? Italjani bodo forsirali svoje igralce ,naši pa bodo lepo greli klop... seveda če je primarni cilj takojšenj KEŠ FLOU potem se strinjam s tabo,na daljši rok pa ne bo nobenega haska,razen če Gorica postane FC Gorizia in pridejo napolnit tribune Italjani....Kdor razprodaja Slovensko lastnino naj dvakrat premisli...p.s. NZS pa naj že enkrat uvede polamaterizem...
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov