ND Gorica
Re: ND Gorica
Hja, Gorica bi lahko bolje izkoristila bližino Italije oziroma, koliko dobrih domačih igralcev je naredila in koliko od tega potegnila?
Absolutno je, da trenutna uprava Gorice ni iztržila niti 50% kar bi lahko dobila za igralce, katere so prodali. Trenutno, če bi Gorica uspela prodati poleti Žigona za 150.000, pa Široka za približno enako vsoto, in če še zraven vračunamo da dobijo za naslednjo sezono 100.000e (ali 50.000? Sem malo pozabil), bi imeli lahko sezono rešeno... Izgubili bi sicer dva nosilca igre pri Gorici, ampak s kakim free prestopom in mladim igralcem, bi se lahko dostojno borili za sredino lestvice...
Absolutno je, da trenutna uprava Gorice ni iztržila niti 50% kar bi lahko dobila za igralce, katere so prodali. Trenutno, če bi Gorica uspela prodati poleti Žigona za 150.000, pa Široka za približno enako vsoto, in če še zraven vračunamo da dobijo za naslednjo sezono 100.000e (ali 50.000? Sem malo pozabil), bi imeli lahko sezono rešeno... Izgubili bi sicer dva nosilca igre pri Gorici, ampak s kakim free prestopom in mladim igralcem, bi se lahko dostojno borili za sredino lestvice...
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
Hja včeraj točko proti Olimpiji, kar solidno, vseeno je Olimpija 2., mi pa se borimo za obstanek, pa tudi finančnih težav ne moremo spregledati, tako, da moramo biti zadovoljni z točko. Bo pa treba tudi zmaga, kakšno tekmo, kajti sam se Aluminij, prehitor odpisal, še posebej sedaj ko kar pridno zbirajo točke. Torej drugi teden v Celju, domačini so favorit, letos sami remiji med nami in Celjani, tudi malo golov pada, zadovoljen bi bil z točko. Nato nas pa čaka zelo pomembna domača tekma z Aluminijem, kjer bodo točke štele dvojno.
Večarj tudi malo več gledalcev, kot ponavadi, ko nas je samo 300. Ne vem pa če nas je bilo 700 kot piše na prvaliga.si, bom počakal, ko bo dal poročilo foto iz vseh tekem.
LP
Večarj tudi malo več gledalcev, kot ponavadi, ko nas je samo 300. Ne vem pa če nas je bilo 700 kot piše na prvaliga.si, bom počakal, ko bo dal poročilo foto iz vseh tekem.
LP
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!
V današnjih primorskih novicah piše, da naj bi z novo sezono Gorica dobila novega sponzorja in s tem rešila finančne teževae. Gre še za neuradno novico, upajmo, da se bo uresničila.
LP
LP
Lepo včeraj nova zmaga in verjetno tudi obstanek. Čeprav še ni teoretično pa mislim, da 8 točk v zadnjih štirih tekem nebi smeli izpustiti iz rok. Mislim, da bomo proti Triglavu, Domžalam ter Rudarju osvojili še vsaj nekaj točk. Sem mislil, da nas bo včeraj na tribunah samo nekaj več kot 100, kolikor nas je bilo na pokalni tekmi proti Aluminiju, ampak se nas je zbralo kot ponavadi nekaj več kot 300. So pa nadležni tile navijači od Aluminija. Bilo so u štirih in celo tekmo so tolkli po bobnu. Nimam nič proti navijaškim skupinam, prav nasprotno, všeč so mi, tudi da poslušaš navijaške pesmi, ampak, da samo tolčeš po bobnu celo tekmo, pa je preveč. Drugače pa spet lep gol Žigona, zgleda, da je spet prišel v formo, v zadnjih treh kolih tri goli, prvi gol v članski ekipi tudi za Freliha. Tako, da igralci so na igrišču dosegli svoje, to je obstanek, kaj pa bo z klubom, v juniju, ko ta uprava odstopi pa se še ne ve.
LP
LP
A je kaj vec znanega o generalnem sponzorju, ki naj bi prisel naslednje leto?
Mah ne vem. Glede novega sponzorja je pisalo v primorskih novicah po tekmi z Olimpijo, od takrat pa nič več. Tudi samo nisem iz Gorice, tako, da ne vem vseh podrobnosti, kaj ze dogaja v klubu, kakšenkrat kaj zven. Bomo pa videl kaj bo z klubom v začetku junija.
LP
LP
No naslednjo sezono bo vsekakor velik plus sponzorska sredstva, kar bo tudi Gorici veliko pomenilo.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
Obupna tekma včeraj. Najbolj dolgočasna tekma letos, vsaj kar sem jih videl v Gorici. Ena sama bolj lepša priložnost na tekmi. Gostje niso niti enkrat nevarno streljali v okvir vrat. Goirca ne zna napadat na postavljeno obrambo. Edini pozitivni stvari so tej, da nismo dobili gola, ter da so si igralci zagotovili obstanek. Kaj se bo pa v pisarnah dogajalo junija pa je druga stvar.
LP
LP
@Iniesta,
več mogoče kaj več glede tega in koliko je resnice v tem,da naj bi sedanja uprava našla tujega sponzorja,kateri bo v naš klub vlagal z začetkom naslednje sezone in tako naj bi sedanja uprava ostala pri vodenju kluba?
Lp
več mogoče kaj več glede tega in koliko je resnice v tem,da naj bi sedanja uprava našla tujega sponzorja,kateri bo v naš klub vlagal z začetkom naslednje sezone in tako naj bi sedanja uprava ostala pri vodenju kluba?
Lp
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!
Ne, ne vem nič. Nisem iz Gorice, ter tako posledično ne vem vseh informacij. Včasih kaj izvem, ampak sedaj že dolgo časa nisem nič izvedel. Kaj se po Gorici govori, da je upravi uspelo najti tujega sponzorja?
Lp
Lp
Nekaj novih informacij. V današnjih Primorskih novicah piše, da naj bi dobili neke Italijanske sponzorje, ter da naj bi Vrtovec ostal predsednik. Tudi iz enega drugega vira se izvedel, da naj bi bilo z Italijani še vse zmenjeno. Samo upam lahko, da če bodo prišli Italijani investirat v klub, da ne bodo s seboj pripeljali kopico svojih igralcev, ter da bi to pomenilo, da bi zanemarili našo nogometno šolo.
LP
LP
Upam, da ne, ker Gorica tudi v kriznih časih kluba v mladinski in kadetski ligi zaseda visoko pozicijo in je prav, da se dobro delo izkorišča tudi v članskem moštvu... Kaj bo pa z Žigonom? Bo ostal v klubu al ga bodo prodali poleti?
Ena slaba novica. Žigon in Gregorič naj bi zahtevala prekinitev pogodbe, zaradi neizpolnjevanja finančnih obveznosti. In praksa se bo nadaljevala in klube nebo nič zaslužil. Vir: Primorske novice
Lp
Lp
Ima kdo današnjo ekipo?
Na prvi strani je naslov "Pridih Parme v Novi Gorici", piše tudi, da naj bi Luigi Apolloni zamenjal Mirana Srebrniča...
Na prvi strani je naslov "Pridih Parme v Novi Gorici", piše tudi, da naj bi Luigi Apolloni zamenjal Mirana Srebrniča...
Zaključili prvenstvo na 6.mestu,kar je glede na finančne razmere v klubu več kot uspešno in presenetljivo
Že z nestrpnostjo pričakujem naslednje tedne,ko bo več jasnega glede omenjajočih se italijanskih investitorjev iz Parme.
Žigon,Gregorič ,Vetrih in Miha Mevlja naj bi skoraj 100% odigrali že zadnjo tekmo za Gorico.
Prav tako so govorice,da naj bi Frelih in Bremec okrepila NK Celje,ter trener Srebrnič odšel v FC Koper...
Lp

Že z nestrpnostjo pričakujem naslednje tedne,ko bo več jasnega glede omenjajočih se italijanskih investitorjev iz Parme.
Žigon,Gregorič ,Vetrih in Miha Mevlja naj bi skoraj 100% odigrali že zadnjo tekmo za Gorico.
Prav tako so govorice,da naj bi Frelih in Bremec okrepila NK Celje,ter trener Srebrnič odšel v FC Koper...
Lp
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!
Se kar strinjam z tabo. Glede na to, da smo se celo sezono borili za obstanek, je 6. mesto zelo dobro.
Drugače tudi jaz z nastrpnjostjo pričakujem, kaj bo z temi Italijani, upam, da se nebo tako vleklo, kot se je pri Muri in potem se ni nič izcinilo iz tega.
Glede igralcev, škoda mi je ker ne bomo nič iztržili od Žigona, Gregoriča, Mevlje, če so prekinili pogodbe. Kar se tiče Freliha in Bremca upam uselih, da bi ostala. Čeprav moram reči, da sem od Bremca pričakoval malo več, glede na to, da je bil lani prvi strelec lige pri mladincih, ampak mu gre oprostit glede na to, da je prva sezona med člani. Glede Freliha, pa je komaj spomladi dobil več priložnosti in sem kar pozitivno presenečen nad njim.
Aja še nekaj, danes so Mb mladinci zgubili proti Olimpija, tako, da so naši mladinci spet prvi. Komaj čakam, da grem pogledat tekmo med našimi in Mb mladinci čez dva tedna. Verjetno bo to tekma za prvaka.
LP
Drugače tudi jaz z nastrpnjostjo pričakujem, kaj bo z temi Italijani, upam, da se nebo tako vleklo, kot se je pri Muri in potem se ni nič izcinilo iz tega.
Glede igralcev, škoda mi je ker ne bomo nič iztržili od Žigona, Gregoriča, Mevlje, če so prekinili pogodbe. Kar se tiče Freliha in Bremca upam uselih, da bi ostala. Čeprav moram reči, da sem od Bremca pričakoval malo več, glede na to, da je bil lani prvi strelec lige pri mladincih, ampak mu gre oprostit glede na to, da je prva sezona med člani. Glede Freliha, pa je komaj spomladi dobil več priložnosti in sem kar pozitivno presenečen nad njim.
Aja še nekaj, danes so Mb mladinci zgubili proti Olimpija, tako, da so naši mladinci spet prvi. Komaj čakam, da grem pogledat tekmo med našimi in Mb mladinci čez dva tedna. Verjetno bo to tekma za prvaka.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta