ND Gorica

Ostale lige v Sloveniji
Odgovori
Uporabniški avatar
iniesta
Klub: ND Gorica
Kraj: Primorska

Re: ND Gorica

Odgovor Napisal/-a iniesta » 17. Mar 2013 12:42

Dobro včeraj točka, sem kar zadovoljen. V 1.polčasu boljši Koper, v drugem mi, z malo sreče bi lahko tudi zmagali, ampak moramo biti zadovoljni tudi z točko. Spet je zelo dobro odigral Živec, res dobro driblja, samo zaključek mora še malo popravit, potem prvič je v prvi ligi zaigral v obrambi Popović in odigral je zelo dobro, upam, da v prihodnje dobi še kaj priložnosti. Debitiral pa je tudi Tine Kavčič. Sedaj na čaka 10 dnevni premor, potem pa v sredo zelo pomembna tekma v Kranju.

LP
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 17. Mar 2013 12:46

Goričani me presenečajo v drugem delu prvenstva. Sem mislil, da jih bodo finančne težave bolj udarile po prstih pa sem se očitno zmotil. Hja, kako je sedaj z obrambo Gorice? Je že kaj bolj stabilna, oziroma, očitno je. Bomo videli kaj bo prineslo nadaljevanje prvenstva.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 17. Mar 2013 12:57

Zdaj ko ne dobijo plač se bolj borijo. Klub temu upam, da bodo čim prej dobili plače. Obramba, ja je boljša, na 3 tekmah dobili 2 gola, kljub temu pa bomo videli kakšna b proti Mb,Oli, Do to bo pravi preizkus, ampak kljub vsemu se mi zdi bolj stazanesljiva, kot je bila jeseni.

Uporabniški avatar
umbro

Odgovor Napisal/-a umbro » 27. Mar 2013 10:22

Po zadnjih informacijah(pa rečmo naj bodo to neuradne) okrog našega kluba,naj bi klub dolgoval igralcem zadnje štiri plače,katerih ne bi bilo vse do meseca julija :roll:
Skratka nič dobrih novic iz našega konca :cry:

Bomo videli kako bo šlo licenciranje skozi,katero je vse bolj pred vrati.

Lp
NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 27. Mar 2013 19:27

Ja, v primorskih tudi piše, da do konca sezone igralci ne bojo dobili plač, res žalostno. Ne vem, kaj vztraja ta uprava, če ne more zagotoviti denarja. Glede licenciranja pa mislim, da bomo šli skozi, če je Mura lani dobila licenco, pa predlani Nafta... no bomo videli.
Glede naslednje tekme, bo imel Srebrnič veliko težav z sestavo ekipe, sicer se po kazni zaradi kartonov vračata Jogan in Mbida, ampak manjkali bodo zaradi kartonov N'diaye, Žigon in Vetrih, manjkal pa bo tudi Živec, ker je posojen iz Domžal in proti svojemu klubu nima pravice zaigrati. Mislim, da bomo zelo težko vzeli kakšno točko Domžalam, poleg tega, da so najboljša ekipa v gosteh, pa v zadnjem času redno zmagujejo pri nas, tako kot mi pri njih. Če se prav spomnim so zadnjič zmagali doma Domžale maja 2011.

Lp

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 31. Mar 2013 10:29

No z včerajšnjo igro sem zadovoljen z rezultatom pač ne morem biti. Igrali smo brez 4 standardnih igralcev, sam sem pričakoval, kar visok poraz, ampak v prvem polčasu smo bili boljši, Domžalčani so imeli komaj ob koncu polčasa prve priložnosti. Nato se je izkazalo nepisano pravilo če ga ne daš ga dobiš, žal je Praprotnik zapravil penal, gostje so zadeli, nato je sledil še rdeč karton Šturma in tekme je bilo za nas konec. Igralci so odigrali kar v redu, Šturm mi je res dobra okrepitev, če ga primerjam z Krisom Joganom, boljše sodeluje z drugimi igralci, dobro se zna zagradit, tudi z glavo ni slab, samo ni več najbolj hiter, ampak kljub vsemu veliko boljši od Jogana. Moram pa reči, da sem vselih malce več pričakoval od nekaterih igralcev, ki so prišli od mladincev predvsem od Bremca in Pavića. Bremec je bil prvi strelec pri mladincih, sedaj pa me kar malce razočaral, pa ne da bi pričakoval, da bo zadel 10 ali več golov, ampak zelo slabo sodeluje z drugimi igralci, je zelo šibek, se ne prav veliko bori, vsekakor nebom še obupal nad njim, saj je to komaj njegova prva sezona, pa tudi Pavić, vidi se mu da je zelo doro tehnično podkovan, ampak včasih hoče naredit vse na silo in sam, tudi on si bo moral nabrat malo mišične mase. Je pa pozitivno, da vsi ti fantje igrajo na dvojni registraciji v 3. ligi, kjer si nabirajo izkušnje. Na drugi strani pa se je od lanskih mladincev najbolj izkazal Kadrija, ki pa je še neizkušen in vedno dobi naivno kartone, tudi včeraj že v 20 sekundi igre, včeraj pa je dobro odigral tudi Dornik, imel je eno lepo priložnost, ki pa jo je Vidmar ubranil.
Omenil bi še Vinčića, v 20 sekundi, je dobil Kadrija že rumen karton, start je bil grob, ampak če pogledam, na tekmi med nami in Celjem, zelo podoben start Celjana v prvi minuti Čeferin ni pokazal kartona. Nato v 33. minuti Praprotnik šel z strani, slabo postavljena ofsjad zanka, ofsajda ni bilo, se je videlo z tribun, seveda piskajo ofsajd. Recimo včeraj med tekmo Oli : Kp, Blažič naredi penal, dobi karton, na naši tekmi Janža že ima karton, naredi penal pa ne dobi še enega, če pa ni bilo penala pa je Vinčić spet zajebal. Pa tudi prvi rumeni karton Šturma je bil smešen, drugi je bil prekršek, ampak če bi tak faul naredil kakšen igralec Mb/Oli, bi mu dal sodnik samo opozorilo, če pa naredi takšen faul igralec Go/Tri/Alu/Mure pa seveda takoj drugi rumen. Škoda da sploh govorim o sodnikih ker mi samo pritisk dvigne
Sedaj nas čakajo 4 tekme v gosteh, v sredo v Kranju, točke štejejo dvojno, potem tudi zelo pomembna tekma v Velenju, v Mariboru upat na čim manjši poraz za zaključek pa še zelo pomembna tekma v Murski Soboti.

LP

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 02. Apr 2013 15:00

Miha Gregorič se je poškodoval na sobotni tekmi in bo kar nekaj časa odsoten.
http://www.nd-gorica.com/novice/arhiv_n ... 214261655/

lp

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 10. Apr 2013 20:10

Sedaj je bil pri športu prispevek o Gorici. Povedanega ni bilo nič novega, Simčič je povedal, da so zadnjo plačo dobili za november, Virtovec je rekel, da se trudijo, ampak da noče nihče pomagat, da tudi občina ne pokaže nikakršnega interesa, na vprašanje zakaj se uprava ni umaknila že pozimi, pa je dejal, da ni hotel noben prevzet klub, ter, da če bi odstopili, bi nastalo brezvladje, ter bi postavili pred vprašaj licenco za naslednjo sezono. Res se bojim, kaj se bo zgodilo z klubom, upam, da ne bom gledal konec maja proti Rudarju zadnjo tekmo Gorice v prvi ligi.
LP

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 11. Apr 2013 02:03

Čeprav so problem uprave, pa ne razumem nzs kako lahko mirno gleda životarjenje takšnih klubov, ki so b Sloveniji nekaj dosegli. Ne vem zakaj se na sestankih ki jih organizirajo tudi ne sklenejo neke rešitve za klube. Naj pomagajo, valda ne bo se Gorica "propadla"? Čudno da ni nobenega, ki bi prevzel Vrtnice.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Ceks

Odgovor Napisal/-a Ceks » 12. Apr 2013 12:18

Očitno NZS ne zanima kateri klubi nastopajo v prvi ligi in jim je vseeno ali so to vaške ekipe ali klubi s tradicijo iz večjih mest.

Ne vem kako bojo klubi kot so Aluminij, Zavrč, Dob itd. predstavljali našo najkvalitetnejšo ligo, medtem ko ekipe iz večjih mest, ki imajo na voljo večjo bazo ljudi, ki so potencialni gledalci in več podjetij za sponzorje propadajo.

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 12. Apr 2013 14:50

Danes v Ekipi piše, da če klub ne zbere do 18.4. 40.000 €, da ne bodo dobili licence, ter, da posledično iz prve lige izpadejo vse kategorije vključno z člansko. Kar me najbolj žalosti je to, so katedtske in mladinske vedno v vrhu in če bo klub propadel, da kam bodo šli igrat mladi. Drugače menim, da če do sedaj niso zbrali toliok denarja, nevem tudi če ga bodo v enem tednu, žalostno a resnično.

LP

Uporabniški avatar
umbro

Odgovor Napisal/-a umbro » 12. Apr 2013 15:23

V primeru črnega scenarija,torej,da naša Gorica ne prejme licence za prihodnjo prvoligaško sezono 2013/2014,lahko zaprosijo za licenco za 2.SNL v prihodnji sezoni?
Če me spomin ne vara,so v lanski sezoni to poskušali pri lendavski Nafti?
Ali enostavno vse selekcije ND Gorica začnejo v najnižjem rangu tekmovanja? :cry:

Lp

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 12. Apr 2013 17:55

Če še kdo ni prebral članka iz Ekipe:
http://www.ekipa.org/2013/04/40-tisoc-evrov-do-licence/

LP

Uporabniški avatar
xpero39
Klub: NK Maribor
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a xpero39 » 12. Apr 2013 21:42

Časi profesionalizma so definitivno mimo, v prihodnosti bodo morali igralci poleg nogometa najti še drugi vir prihodka in motiv iskati v tem, da se v klubu uveljavijo, ne pa, da od tega živijo. Žal ne gre pričakovati, da bi se odnos okolice drastično spremenil in bi znova dobili takšnega sponzorja, kot je bil Hit.

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 17. Apr 2013 18:42

Četrti zaporedni poraz, v nedeljo seldi peti in počasi a vztrajno padamo v 2. ligo oz mogoče celo v propad. Kot da to ni dovolj pa še Aluminj prvič zmaga spomladi in to še proti Olimpiji.

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 17. Apr 2013 22:00

Iz enega vira sem izvedel, da kluba ne bodo rešili, ter da bo bankrotiral. Koliko resnice je na tem pa bomo videli v kratkem.

LP

Uporabniški avatar
umbro

Odgovor Napisal/-a umbro » 19. Apr 2013 15:03

Kopiram iz današnjih Primorskih Novic!

Včeraj je predsednik ND Gorica Robert Vrtovec potrdil, da je klub od občine prejel določena sredstva, ki so jih pred leti namenili v obnovo igrišč. Tako bodo lahko poplačali dolgove iz pretekle sezone in tudi dopolnili vlogo za pridobitev licence.

:cast:
Torej klub je zaenkrat rešen in nebo (še) šel po poteh Nafte,Primorja,Drave...

Lp

Uporabniški avatar
Astoria

Odgovor Napisal/-a Astoria » 19. Apr 2013 15:32

In tako se bo agonija nadaljevala še vsaj naslednjo sezono. Pa zopet ne bo denarja, pa ne bo plač, dokler par dni pred licenco ne bo znova čudežno prišel denar in tako dalje in naprej. :dol:

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 19. Apr 2013 17:09

Saj klub je še daleč od rešenega, če po odstopu sedanje uprave 1.6. ne pride druga uprava na čelo kluba, bo pa takrat konec. Upam, da se bo našel kdo, čeprav toliko, kolikor je zanimanja za nogomet pri nas ne vem če bo kdo zainteresiran za reševanje kluba.

NKCMC
Klub: Nk Celje

Odgovor Napisal/-a NKCMC » 20. Apr 2013 14:11

umbro napisal/-a:Kopiram iz današnjih Primorskih Novic!

Včeraj je predsednik ND Gorica Robert Vrtovec potrdil, da je klub od občine prejel določena sredstva, ki so jih pred leti namenili v obnovo igrišč. Tako bodo lahko poplačali dolgove iz pretekle sezone in tudi dopolnili vlogo za pridobitev licence.

:cast:
Torej klub je zaenkrat rešen in nebo (še) šel po poteh Nafte,Primorja,Drave...

Lp
Točno takšen ukrep je bil lani sprejet v Celju.. In se je zelooo obrestovalo. Upam, da uspe tudi v Gorici.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov