ND Gorica

Ostale lige v Sloveniji
Odgovori
Uporabniški avatar
iniesta
Klub: ND Gorica
Kraj: Primorska

Re: ND Gorica

Odgovor Napisal/-a iniesta » 07. Nov 2012 21:37

Presenečen nad zmago danes v Domžalah, upal sem vsaj na remi, ampak iztržili smo še več, tako, da sem zelo zadovoljen. Vesel sem za Bremca, da je prvič zadel v članskem moštvu. Zdaj je treba zmago nadgradit v nedeljo proti Rudarju.

LP
GREMO PLAVI, PROTI NOVI ZMAGI!!!
Tim Matavz> Po srcu sem 'plav'. Gorica je tista opcija!

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 08. Nov 2012 10:16

Zame zelo veliko presenečenje glede zmage nad Domžalami. Domžale očitno še naprej nadaljujejo z igro toplo-hladno. Drugače pa zmaga Gorice bo igralcem dvignila malo samozavesti in vse. Bomo videli, če bo to kaj pomagalo.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Klub: Železničar

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor » 08. Nov 2012 10:22

Eh ne vem, Gorica je vedno dobra igrala v Domžalah. Za obstanek pa bo kar pestro letos, ja.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 08. Nov 2012 10:39

Očitno je, če se v drugem delu ne bo kaj spremenilo, da bo boj zelo, zelo težek. Vprašanje je tudi, če bo kdo želel iz druge lige vstopiti v Prvo. Aluminij je dokazal, da z načrtnim delom, preskok iz druge lige v prvo niti ni tako ogromen, razen financijskega sredstva ter infrastrukture... Gorica mislim, da se bo izognila tisti zelo nevarni coni.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 13. Nov 2012 19:20

Iniesta poglej ZS ;)

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 13. Nov 2012 20:56

Glede tekme z Rudarjem, več kot zaslužen poraz, začeli smo zelo slabo in takoj dobili dva gola, potem smo imeli kar nekaj fantastičnih priložnosti, ampak realizacija je zadnje čase na psu. Dokončen potop se je začel z rdečim kartonom Gregoriča, Žigon je imel še eno fantastično priložnost, ampak Rozman je ubranil strel, na koncu pa še dva prejeta gola za visok poraz. Poznala se je odsotnost mladega Kadrije in N´Diyaja, verjetno pa je sledi pustila tudi utrojenost, kajti v zadnjih treh tednih so igralci igrali sreda-sobota, medtem pa ko je Rudar v tem času igral samo za konec tedna, ampak to ne opravičuje tako visokega poraza. Do konca jesenskega dela nas čakajo še tri tekme, realno na dveh tekmah proti Mariboru in Olimpiji nimamo kaj iskati, točke lahko iščemo samo proti Muri, še tam pa če pride do šok terapije lahko pričakuje novo Muro.

LP

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 13. Nov 2012 22:24

Kaj se pravzaprav dogaja sedaj z Gorico? Finančno stanje od prodaje Vito Pluta se je kaj popravilo? Ali je samo kriza zaradi zelo mlade ekipe?

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 18. Nov 2012 16:45

Pričakovan poraz, sicer rezultat previsok, a kar je je. Maribor tekmo odločil v 4. minutah ko so dosegli 3 gole in tekma je bil končana že v 70 minuti tekme. Prvi polčas so se fantje še dobro držali, sicer takoj dobili gol, Maribor je imel cel prvi polčas pričakovano terensko premoč, imeli so še nekaj šans, ampak je Simčič ubranil. Mi smo meli 2 pol priložnosti, potem pa zelo lep gol Široka. V drugem polčasu, so fantje začeli dobro, tudi bolj napadalno, nato pa so dobili tiste tri gole in tekme je bilo konec. Kris Jogan pride sredi drugega polčasa v igro ima dve zelo dobri priložnosti, ampak kot ponavadi ali strelja mimo gola, ali prek gola. Ne vem kaj so vidli v Veroni, da so ga kupili. Gledalcev še nikoli tako malo proti Mariboru, ampak pričakovano, slabi rezultati, mlado moštvo, ob 14:00 začetek tekme, tudi iz Maribora jih je bilo zelo malo. Sedaj nas čakata še dve tekmi doma z Muro, ki je danes razbila Rudar, ter v Ljubljani, kjer nimamo kaj iskat.
Če bo rezultati še naprej slabi, mislim, da bi bilo potrebo razmislit za menjavo trenerja in če bi se menjalo Srebrniča, bi jaz za njegovega naslednika postavil trenerja mladincev Iztoka Kavčiča.
@Golman: Jaz nisem iz Gorice, tako da ne vem prav kakšne so podrobnosti, ampak glede na to, da se v zadnjem času nič ne piše v medijih predvidevam da sedaj igralci prejemajo plače, je pa res, da se varčuje na vsakem koraku.

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 21. Nov 2012 22:23

Gorica v zadnjem času res veliko zadetkov prejema proti Mariboru 6, pa Rudar 4... Kaj je obramba res tako v kurcu? :o

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 21. Nov 2012 22:54

Torej končan je jesenski del, končali smo ga na 7. mestu, ampak borba za obstanek bo še napeta. Najprej bi povedal, da sem zadovoljen z zadnjima dvema tekmama, ko smo osvojili pomembne 4 točke. Za obstanek bo potrebno zbrat verjetno okoli 40 točk, to pomeni, da moramo spomladi v 15 tekmah, nabrati še okoli 17 točk, kar nebo prav lahko, kajti zelo nihamo od zelo dobrih iger do katastrofalnih predstav. Torej dokler niso prodali igralcev smo igrali zelo dobro premagali Olimpijo, Koper, Muro, potem, pa ko so iz kluba odšli Plut, Arčon in Martinović, pa je prišel padec forme. Povem vam če bi imeli v ekipi vsaj Arčon, da bi zbrali vsaj okoli 30točk, ampak kar je je in priložnost so dobili drugi fantje. Najbolj sem razočaran in še sedaj ne morem verjet, kako smo lahko izpadli iz pokala proti Aluminiju. Če omenim najboljše igralce jesenskega dela bi izpostavil Žigona, kljub temu, da je imel daljši strelski post pa ni igral slabo, ampak preprosto mu ni šlo, velikokrat mu je vratar branil, veliko prečk in vratnic ni zadel, kljub vsemu pa je bil naš najboljši igralec jeseni. Izpostavil bi še mladega Kadrijo, ki je prišel iz mladincev in igra že sedaj v prvi postavi, zelo borben fant, ampak dobi malce preveč karton, velikokrat tudi zaradi tega ker ga sodniki še ne poznajo. Ne čudi me, da je imel že pred sezono ponudbe iz tujine. Malce me je razočaral mladi Bremec, ki je bil lani prvi strelec v mladinski ekipi Gorice, ampak govori se, da naj ne bi živel preveč športno življenje (baje se napije tudi 2x na eden). Res škoda, če ne bo spremenil razmišljanja bo kariera splaval po vodi. Plače baje, da so sedaj redne, baje so tudi dobili neke premije po tekmo z Muro ker so jo zmagali. Škoda, ker ne nobeden pomaga klubu, kajti meni bo najbolj žal še bo klub propadel zaradi mladih, kajti vedno smo v vrhu v mladinskih kategorijah, vedno dobijo mladi šanso in če propade še edini klub na severno Primorskem kam bodi ti mladi šli igrat.

LP

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 07. Jan 2013 21:44

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 19. Feb 2013 18:41

Kot kaže v klubu spet hudi problemi z financami. Denarja ni, igralci niso dobili v letošnjem letu še nobenih plač, zaradi pomanjkanja denarja, naj bi bila tudi prijatelska tekma zaprta za javnost. Danes je tudi občni zbor kluba, ampak kaj velikega ni pričakovat, kot pa to, da denarja ni, novih spozorrejv ni na obzorju, ter da če bo šlo tako naprej se nebo končalo dobro.
Zna se tudi zgodit, da če igralci nebodo dobili denarja veliko časa, da bomo kaj hitro zdrsnili na zadnje mesto in tam tudi ostali. Morda sem preveč pesimističen, ampak takšen sem po naravi, kljub vsemu upam na rešitve in na boljše čase v Goriškem nogometu.

LP

Uporabniški avatar
Astoria

Odgovor Napisal/-a Astoria » 25. Feb 2013 15:55

Pri Gorici je pestro: igralci napovedali bojkot

http://www.siol.net/sportal/nogomet/slo ... ojkot.aspx

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 26. Feb 2013 15:20

Upam, da se ne zgodi naslednja Nafta...
http://www.nogometni-forum.si/snp/index ... ga/item/30

Uporabniški avatar
umbro

Odgovor Napisal/-a umbro » 27. Feb 2013 12:03

NA PRIMORSKEM SAMO GORICA!!

Golman

Odgovor Napisal/-a Golman » 02. Mar 2013 23:17

Kako so danes odigrali Goričani, je bil kakšen znak protesta igralcev ipd.?

tomjaz
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tomjaz » 03. Mar 2013 10:37

Glede na izključitev N'Diayeja so odigrali odlično, bilo veliko priložnosti in mislim, da je bila zanimiva za gledat, ampak je bilo premalo gledalcev, naj bi bilo jih okoli 300.

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 03. Mar 2013 12:28

Nobenega znaka protesta ni bilo, ljudi kot ponavadi okoli 300, še 5 minut pred začetkom tekme nas je bilo na B tribuni okoli 50, potem pa jih je vselih prišlo na to tribuno malo več ljudi, kljub temu pa spet obupen obisk, je pa bila vip tribuna kar polna, prišel je tudi selektor mlade reprezentance Tomaž Kavčič, ampak prav veliko ni videl.
Glede tekme, za nas je bil končana v 20. minuti zaradi rdečega kartona, prvo sploh ni piskal faula, potem pa mu da kar rdeč karton, še pred tem pa je igralec Celja igral v svojem kazenskem z roko pa ni pisakl penal. Če bi igrali proti Olimpiji ali Mariboru in, da bi se zgodili lih obratni situaciji za nas, da bi naš igralec igral z roko v kazenskem ,ter da bi nasprotni igralec naredil tak faul se grem stavit, da bi sodniki pisakali penal, ter, da bi nasprotni igralec dobil največ rumen karton, ampak tako to je če si majhen. Drugače so se fantje dobro branili, Celje imelo v 2. polčasu dve lepi priložnosti, enkrat je prišel igralec Celja 1 na 1, Simčič branil, ter še strel z roba kazenskega prostora, žoga zadela vratnico, imeli so še nekaj nevarnih strelov, ampak usi so šli mimo gola. Mi pa nekaj pol priložnosti, strel Živca, ga moram pohvalit, kar dobro je dribljal, ampak poznalo se je da imamo igralca manj, drugi novinec Šturm, pa kar solidno, dobro se gradi, tudi podaje in tehnika nista prav slabi, ampak po mojem mnenju premalo preteče, vsekakor pa boljši ko Kris Jogan.
Nič, drugi teden zelo pomembna tekma v Kidričevem, če se hočemo malo oddaljit od zone izpada je treba nujno zmagat, potem sledi domača tekma z Koprom, kjer mislim, da lahko vzamemo največ piko, nato pa še ena zelo pomembna tekma v Kranju.

LP

sebastjanto

Odgovor Napisal/-a sebastjanto » 03. Mar 2013 14:03

Popolnoma se strinjam z komentarjem pred mano.
Dodal bi še en dogodek pred koncem prvega polčasa.
Po prepovedanem položaju Žureja in pisku sodnika Čeferina je Žurej ustrelil proti golu. Bilo je očitno da je pisk sodnika slišal. Po pravilih je to rumeni karton, ki bi za Žureja tudi pomenil izključitev, saj je že imel rumeni karton. Vendar se Čeferin za to ni odločil, v primeru izključitve bi v drugem polčasu bile moči izenačene in bi se lahko tekma tudi preveslila na stran Gorice, ki je bila tudi z igralcem manj povsem enakovredna - če po posesti žoge ne pa vsekakor po priložnostih.
Tudi to kaže na čuden kriterij Čeferina, ki se je kazal tudi pri protestiranju ob odločitvah - igralcev Celja ni niti opominjal, igralci Gorico so dobivali rumene kartone.

Uporabniški avatar
iniesta

Odgovor Napisal/-a iniesta » 13. Mar 2013 17:40

V današnjih Primorskih novicah piše, da so igralci izpustili en trening včeraj, ter današnji trening, jutri in v petek bo trenirali, tekma ni pod vprašajem, ker jim vodstvo ni izplačalo ene obljubljene plače. Predsednik kluba Virtovec je dejal, da jim je občina zagotovila, da bodo dobili denar, a ga še niso, a naj bi se use rešilo 21. marca, ko naj bi iz tega naslova igralci dobili eno plačo, do konca marca pa naj bi za dve plači prišel denar od prodaje Arčona iz Izraela. To pomeni, da bi dobili igralci do konca marca plače za december, januar in februar. Bomo videli koliko je na tem resnice, upam na najboljše. Če tako sklepam in upam, da bodo igralci dobili te tri plače, ter, da bodo od lige dobili še 25 00 eur, kar bi moralo biti dovolj za še eno plačo, potem, pa upam da se še kje nabere denar za plače v aprilu in maju in potem, če bomo use to vzdržali, da nova uprava spelje stvari boljše kot ta.

LP

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov