NŠ Mura
Re: Mura 05
Vstopnice za evropske tekme Maribora je moč dobiti po 10€, Mura-Arsenal pa 12€. Kje je tu logika?
Sem tudi pričakoval, da bo cena 10€. Škoda, po mojem bo manj gledalcev tudi zaradi tega.
Ja če ste tolk pametni da ste pravi navijači, evropski, pa plačajte še evropsko ceno za karto ... pa glede na to, da je 3. predkrog, je 12 € še malo ... MB pa mora biti poceni, ker je samo Dudelange, če bi bil Salzburg bi bilo drugače 

Nič ne bi bilo drugače. Cena bi bila ista. Slednja se bo dvignila šele v skupinskem delu (CL ali LE) tako kot lani.
Še bolj pa so mi všeč te preprodajne cene vstopnice Maribora, da so nižje, kar zagotovo privabi več ljudi. Če računamo, da bo nekje 12.000 ljudi na tekmi, morda celo razprodan stadion, bodo pokasirali od tekme nekje 120.000€, kar je super.
V Mariboru na tekmi Mure, kljub vsej te evrofiriji kako bi naj napolnili stadion, mislim, da bo na tekmi max. največ 5.000 ljudi.
Verjetna številka pa bo tam nekje 3.000. Že zaradi cene 12€, ne bo veliko prišlo ljudi gledat Mure, ki so seveda navijači Maribora. Iz Murske pa tudi ne pričakujem veliko ljudi. Morda, pa se motim in upam, da se motim, ampak vseeno mislim, da zna na stadionu biti max 5.000 ljudi, pa še to, če bo ugoden izid iz prve tekme.
Sicer pa je fajn a ne, da so neki standardi zagotovljeni kar se tiče infrastrukture a ne? Vsi se nekateri tega tako branite, češ brezveze in da naj bo vse odvisno od vsakega kluba, sedaj pa niti v 1. krogu niso mogli doma Muraši igrati.
Mura bi potrebovala stadion za najmanj 8.000 ljudi. Nek minimum, ki bi ga pa skoraj morala imeti pa je stadion za 4.500 ljudi z vsemi urejenimi prostori, da se vsaj igra lahko predtekmovalni del v Evropi.
Še bolj pa so mi všeč te preprodajne cene vstopnice Maribora, da so nižje, kar zagotovo privabi več ljudi. Če računamo, da bo nekje 12.000 ljudi na tekmi, morda celo razprodan stadion, bodo pokasirali od tekme nekje 120.000€, kar je super.
V Mariboru na tekmi Mure, kljub vsej te evrofiriji kako bi naj napolnili stadion, mislim, da bo na tekmi max. največ 5.000 ljudi.
Verjetna številka pa bo tam nekje 3.000. Že zaradi cene 12€, ne bo veliko prišlo ljudi gledat Mure, ki so seveda navijači Maribora. Iz Murske pa tudi ne pričakujem veliko ljudi. Morda, pa se motim in upam, da se motim, ampak vseeno mislim, da zna na stadionu biti max 5.000 ljudi, pa še to, če bo ugoden izid iz prve tekme.
Sicer pa je fajn a ne, da so neki standardi zagotovljeni kar se tiče infrastrukture a ne? Vsi se nekateri tega tako branite, češ brezveze in da naj bo vse odvisno od vsakega kluba, sedaj pa niti v 1. krogu niso mogli doma Muraši igrati.
Mura bi potrebovala stadion za najmanj 8.000 ljudi. Nek minimum, ki bi ga pa skoraj morala imeti pa je stadion za 4.500 ljudi z vsemi urejenimi prostori, da se vsaj igra lahko predtekmovalni del v Evropi.
Zadnjič spremenil Astoria, dne 31. Jul 2012 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
alakazaam napisal/-a:Ja če ste tolk pametni da ste pravi navijači, evropski, pa plačajte še evropsko ceno za karto ... pa glede na to, da je 3. predkrog, je 12 € še malo ... MB pa mora biti poceni, ker je samo Dudelange, če bi bil Salzburg bi bilo drugače

Na zahodu pa bi prišli najrajši brezplačno na tekmo pa zraven še kg banan

Ubistvu bi se v MS pomojem dalo za minimalna sredstva narediti zelo spodoben stadion. Povezalo bi se sedanji dve obstoječi tribuni, igrišče premaknilo bliže glavni in se ga pač uredilo tako kot je v LJ, MB ali CE, na drugi strani kjer je tista hišica bi se vseskupaj podrlo in naredilo 3 montažne stolpe za kamermane (na tem mestu bi se dalo v prihodnosti zgraditi tudi dodatno tribuno če bi bila potreba in preveč denarja). Potem pa ubistvu manjkajo samo še reflektorji.
nekako takole:

nekako takole:

Arhitetkurna rešitev za obnovitev stadiona že obstaja (http://www.kalamar.si/sfazanerija.html), vendar za njo ni financ in zraven vklučuje tudi kopališče in druge stvari. Jaz mislim, da bi morali poskušati kot prvo postaviti stadion in šele potem začeti graditi kopališče ob priložnosti, saj je v pomurju kopališč dovolj in ni potrebe po dodatnem. Kolikor sem jaz zasledil je stadion mišljen za približno 8000 ljudi, saj sem nekje bral da je mišljeno v okolici urediti 600 parkirišč npr. stadion za 10 000 ljudi bi jih naj potreboval 700.
Takšen stadion mi je zelo lep, za Mursko Soboto in Prekmurje bi bila zelo lepa pridobitev. Se pa strinjam z mnenjem, da bi se lahko kopališče tudi kasneje dogradilo, trenutno prvo, kar bi moralo biti, je obnova stadiona v Murski Soboti. Stadion bi izgledal res lepo, napolniti tak stadion ob odločilnih tekmah ali Evropskih tekmah pa mislim, da Prekmurcem nebi bil problem.
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Seveda je brezveze. Morali bi jim pustiti na stadionu kakršen pač je. Če so uefovci razvajeni in hočejo nevemkakšne pokrite osvetljene vip lože pa to ni moj problem.netgear67 napisal/-a:Sicer pa je fajn a ne, da so neki standardi zagotovljeni kar se tiče infrastrukture a ne? Vsi se nekateri tega tako branite, češ brezveze in da naj bo vse odvisno od vsakega kluba, sedaj pa niti v 1. krogu niso mogli doma Muraši igrati.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Poglej si VIP iz Sarajeva:) http://1.bp.blogspot.com/-W0hJQaurnqk/U ... CN1371.jpg
več slik s tekme: http://utrinkivijolice.blogspot.com/201 ... kamen.html
Fazanerija je Wembley proti tej podrtiji.
več slik s tekme: http://utrinkivijolice.blogspot.com/201 ... kamen.html
Fazanerija je Wembley proti tej podrtiji.
Sej to verjamem da je Wembley proti tem sranju v sarajevu, ampak če ti ne uspe prepričati UEFE to kaj dosti ne pomaga...
Ja ampak samo v Bosni ni boljših alternativ, v Sloveniji pa so! Zato se gre. Ista pesem je z Dudelangeom, ki igra na štadionu, ki ne zadostuje kriterijom.
Za koga bi pa delali te tribune? Stadion se je res napolnil samo proti Nafti lani. Pa tiste 'hišice' se ne sme podreti niti pod razno, to je duša stadiona. Isto vzhodna tribuna oz. stojišče, to mora ostati. Jebeš te neke nerealne zahteve, stadion mora imeti neko dušo, ne more zdaj vse biti kot Stožice ali Arena Petrol.someone napisal/-a:Ubistvu bi se v MS pomojem dalo za minimalna sredstva narediti zelo spodoben stadion. Povezalo bi se sedanji dve obstoječi tribuni, igrišče premaknilo bliže glavni in se ga pač uredilo tako kot je v LJ, MB ali CE, na drugi strani kjer je tista hišica bi se vseskupaj podrlo in naredilo 3 montažne stolpe za kamermane (na tem mestu bi se dalo v prihodnosti zgraditi tudi dodatno tribuno če bi bila potreba in preveč denarja). Potem pa ubistvu manjkajo samo še reflektorji.
proti modernemu nogometu
http://youtu.be/3wYP-xyVDys
http://youtu.be/3wYP-xyVDys
V bistvu se je štadion lani trikrat napolnil (kp in mb). Z nafto je pa bila prevelika masa ljudi za moje pojme.
Jaz se strinjam, da če pride do obnove in povečave kapacitet stadiona se le naj ta poveča na 6000 - max.6500, saj za več ni poterebe. Pa vso srečo Muri danes v Ukrajini!
Koliko parkirišč oz. parkirnih mest pa ima Ljudski vrt, ki sprejme 13.000 ljudi? Samo za VIP in funkcionarje, za gledalce pa niti enega. Tako, da je to bolj za lase privlečeno.xpero39 napisal/-a:Arhitetkurna rešitev za obnovitev stadiona že obstaja (http://www.kalamar.si/sfazanerija.html), vendar za njo ni financ in zraven vklučuje tudi kopališče in druge stvari. Jaz mislim, da bi morali poskušati kot prvo postaviti stadion in šele potem začeti graditi kopališče ob priložnosti, saj je v pomurju kopališč dovolj in ni potrebe po dodatnem. Kolikor sem jaz zasledil je stadion mišljen za približno 8000 ljudi, saj sem nekje bral da je mišljeno v okolici urediti 600 parkirišč npr. stadion za 10 000 ljudi bi jih naj potreboval 700.
Nevem če bi se povezalo tako kot je na sliki se kaj dosti kapaciteta pomojem nebi povečala če bi se zaprla tista betonska tribuna. S tem da bi se dalo spodaj narediti konkretne garderobe, ki mislim da so problem zdej za UEFA licenco. Okej za tisto hiško tam nevem da ima status legende, se pa strinjam da stadion potrebuje dušo (čeprav če bi enkrat do posodobitve prišlo bi jo bilo najbrž treba porušiti). Tko kot sem napisal najbrž z MINIMALNIMI finančnimi vložki bi se dalo narediti krasen stadion, ki bi najbrž imel UEFA žegn, in dvomim da bi se tudi ti tega branil. Je pa res da karkoli mi tu govorimo tako ali tako nima kakšnega večjega smisla razen za pogovor in želje.Panonszki napisal/-a:
Za koga bi pa delali te tribune? Stadion se je res napolnil samo proti Nafti lani. Pa tiste 'hišice' se ne sme podreti niti pod razno, to je duša stadiona. Isto vzhodna tribuna oz. stojišče, to mora ostati. Jebeš te neke nerealne zahteve, stadion mora imeti neko dušo, ne more zdaj vse biti kot Stožice ali Arena Petrol.

Ja netgear, mislim da so bili tista prakirna mesta vključena tudi skozi turistični kompleks.
To je iz dokumenta, ki je manjša, idejna predstavitev projekta, ki sem ga v enem izmed prejšnih postov predstavil. Zdaj iz tega izseka ni točno razvidno koliko je potrebno parkirnih mest za določeno število gledalcev, vendar da neko verdostojnost od kje sem sam sklepal. Glede tvoje omembe Ljudskega vrta pa bi rekel, da so tam prakirna mesta zagotovljena drugače, v bližnji okolici in tudi javna transportna dostopnost je večja.V vplivni okolici je zagotovljeno približno 600 parkirnih mest, kar v dobri meri zadošča tudi za vse športne prireditve. V primeru večjega uspeha soboških nogometašev, ki bi na stadion znova pripeljal večje število obiskovalcev, bo potrebno razmišljati o ureditvi parkirnih površin na severni strani stadiona
Tisto hišico se lahko pusti, se jo ne rabi rušit, ker povezuje tako stadion kot kopališče, tisti, ki so iz Murske Sobote ali ki so že hodili na Fazanerijo vedo, da se med polčasom gre tja po pijačo.. Veliko prostora je že sedaj neizkoriščenega pod tribunami, kjer mislim, da bi se lahko komot naredila dobra slačilnica, recimo takoj pod južno tribuno, ko je vhod... Moje mišljenje...
Vabljeni k napovedovanju rezultatov za PLTS 2013/14! Več na: http://www.snportal.si/forum/viewforum.php?f=74
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta