NK Celje
Re: NK Celje
Evo pa se mi je izpolnila želja! Resda nismo v EU pokalih, pride pa Celtic v Celje( na kar sem potihem upal ,ko sem zvedel za njihove priprave v SLO) in Mujke si je tako poslovilno tekmo tudi zaslužil !Vsaka čast direktorjem, kar težke pripravljalne tekme se obetajo,upam da Gobi tudi čimprej popolni kader!
DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Očitno se Celjani niso ravno prijateljsko razšli z Krajcerjem. Po prebranem v Novem Tedniku sta očitno bila v zelo slabih odnosih z Gobcem.
Zaenkrat z Celjani normalno trenira Hadzic. Na treningih je tudi Anej Lovrečič..
Pa jeb*ga, kaj ta tip res ne more zdržat več kot pol leta v enem klubu?NKCMC napisal/-a:Zaenkrat z Celjani normalno trenira Hadzic. Na treningih je tudi Anej Lovrečič..
Hadžo je bil ljubljenček Vanolija že v KP, samo v LJ bo sedel,vsaj potem ko se vrne Mitrović.Upam da ostane,Anej pa ima družino v Celju ,verjetno mu grejo na roko da lahko trenira dokler ne najde kluba.Mogoče pa ostane pa se prebudi pod Pevnikom.V prejšnji epizodi se ni ravno izkazal!?S svojimi izkušnjami pa vsekakor dobrodošel.
DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Smešno res. Vsako leto trenira z Celjani na začetku sezone. Je pa za našo ligo dober igralec. Ga je pa škoda ker je res veliko obetal.Pietro napisal/-a:Pa jeb*ga, kaj ta tip res ne more zdržat več kot pol leta v enem klubu?NKCMC napisal/-a:Zaenkrat z Celjani normalno trenira Hadzic. Na treningih je tudi Anej Lovrečič..
Če je Celje res pokasiralo za Vrhovca 500.000€, mislim, da je dober posel. Na tem mestu imajo mislim da še bolj perspektivnega Pišeka, tako, da se izguba ne bi smela poznati, sami pa lahko s tem denarjem pripeljejo par okrepitev.
Na treningih Celja med vsemi na preizkušnji tudi Baskera in Tadej Žagar Knez
pa Domagoj Duspara in Tim Obrez? Sklepam po priimkih z današnje tekme 

Duspara je en iz ŠNC ne verjamem, da gre za Domagoja..
Rok Duspara, kot izhodni letnik mladincev je bil lani posojen Rudarju.Bozgo napisal/-a:pa Domagoj Duspara in Tim Obrez? Sklepam po priimkih z današnje tekme
Kaj pa Rudi Vancaš Požeg a je še v Celju?
Je še ja. Ampak zaenkrat mu še ne uspeva ravno po načrtih. Letos bi znal dobiti kr šanso po odhodu Pajača..
Rudi bo moral pošlihtati v svoji glavi in začeti igrati za moštvo,kaj ti nuca da zavrti 2,3 igralce potem pa se zaplete?Res me je razočaral ,zato se je verjetno tudi poslovil iz Domžal!?
DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Ja res je, zato se je tudi moral posloviti v Domžalah, pa problem ima tudi pri zaključkih, ogromno priložnosti skoraj nič golovOLIMP 61 napisal/-a:Rudi bo moral pošlihtati v svoji glavi in začeti igrati za moštvo,kaj ti nuca da zavrti 2,3 igralce potem pa se zaplete?Res me je razočaral ,zato se je verjetno tudi poslovil iz Domžal!?
Treba bo čimprej razčistiti s statusom nekaterih ( Đinić,Lovrečič,Klemenčič( baje se prodaja)...) ,da se potem ve na koga računati,če ne, nujno iskati menjavi za potnika v MB. Tu vsaka čast Hadžotu,ki je pošteno podaljšal pravi čas. 

DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Celjani ponovno v pravih barvah.

Lepa kombinacija, samo ni preveč smiselno zakaj so se odločili dati priimke pod številke.
Včeraj kar gledljiva tekma, tudi kar dober odpor, ko so Škoti navalili, nekaterim še malo manjka sape ,drugače pa optimistično v prvenstvo!Tudi novi dresi "gledljivi"-končno!Malo sem bil žalosten ,ker bi lahko prišlo še kaj več gledalcev.Ja pa Mujke hvala za vse in veliko uspeha pri nadaljnjem delu.
DAJMO ZDAJ CELJANI !!!
Zdaj Ekipa poroča o prihodu ukrajinskega denarja in Bulajića v Celje.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta