3. SNL – Center 2018/19
- Viator&Vektor
- Klub: Železničar
Re: 3. SNL – Center 2015/16
Ilirija igra doma in mora tole zmagati, Bravo ni v primerjavi z jesenjo nič posebnega.
Zato bom v soboto za Ilirijo.
Še en razlog, zakaj sem proti Bravu. Kaj mene briga koliko igralcev bo ustvaril. igralce se ustvarja v mladinskih kategorijah, klub pa osbataja zato, da doseže čim boljše rezultat Bravo deluje v nasprotju s športno logiko. Ko je bila 1911 ustanovljena Ilirija, je bila zato, da bo osvjala lovorike, ko je bil 2005 ustanovljen Bravo, pa je bil zato, da bo ustvarjal igralce.Sajo napisal/-a:Ni mi jasno kaj imate tako protu Bravu. Moje mnenje je da bo vseeno ustvaril vec igralcev, ki lahko igrajo drugo oz. prvo ligo, od ostalih klubov
Zato bom v soboto za Ilirijo.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
Veliko je lovorik osvojila Ilirija zeloo veliko ja. Zakaj pa je to v nasprotju z logiko. Za klub k obstaja 10let je to veliko kako pa bi si drugace naredili "ime" ob takih klubih v Lj kot so Olimpija Ilirija Interblock itd. Je pa problem da v letosnji sezoni imajo clani zelo mlado ekipo in seveda ne morejo pricakovati prvega mesta so pa vseeno na visokem mestu.
- Viator&Vektor
Ne razumeš, ne gre za to kaj pričakuješ, ampak kaj hočeš. Lahko si v najnižji ligi in ne pričakujep neke blesteče sezone, pa če vseeno hočeš čim boljši rezultat je fajn. Ne pa Bravo, ko sploh ni hotel napredovati, potem je pa še člane razpustil. Daj pomisli malo kak bi bil nogomet, ko bi vsi klubi to počeli, ustvarjali igralce, rezultate in navijače pa ko jebe. Tega ne bi noben gledal.
Ilirija pa je bila 12x prvak če mogoče ne veš.
Ilirija pa je bila 12x prvak če mogoče ne veš.
Ja logicno da vsak klub zeli zmagovat. Zdj kr neki govoris da Bravo nima zelje po kaksni lovoriki, seveda ima ampak vse ob dolocenem casu, pa tudi za rezultate se jim gre, navijacev zal nimajo kar je logicno saj kluba skor nihce ne pozna haha ... ja osvojila je takratno 3.ligo, ki je danasnja 1.liga slovenije 

- Viator&Vektor
Ali se klubu, ki se odpove napredovanju, gre za rezultat?
Ali se klubu, ki razpusti člansko ekipo, gre za rezultat?
Še slogan kluba vam je "ustvarjamo igralca" al neki tko.
Preberi si kdaj kak intervju vašega šefa, pa saj verjamem, da to vse veš:
Ali se klubu, ki razpusti člansko ekipo, gre za rezultat?
Še slogan kluba vam je "ustvarjamo igralca" al neki tko.
Preberi si kdaj kak intervju vašega šefa, pa saj verjamem, da to vse veš:
Naše člansko moštvo bo nekaj posebnega. To bo le del izobraževanja, zaključek Nogometne šole Bravo. Večinoma, skorajda 90-odstotno, bodo v našem članskem moštvu igrali le doma vzgojeni nogometaši, pa še ti bodo imeli za dokazovanje med člani največ tri leta časa. Po 21. letu se bo moral tisti, ki si ne bo našel mesta v kakšnem boljšem slovenskem ali tujem klubu, posloviti.
Če se ne spoznaš, ne bodi pameten, osvojila je slovensko prvenstvo, v katerem so igrali vsi slovenski klubi in je bilo na ravni prve lige.Sajo napisal/-a:ja osvojila je takratno 3.ligo, ki je danasnja 1.liga slovenije
Vem kaj se je dogajal z clansko ekipo Brava in zakaj razpust ekipe itd. ampak se mi ne da kle pisat ker se je brezveze tuki kregat. Za prihajajoco tekmo bom pa se reku da ce se bojo Ilirijani ustrasili kot proti ivancni nimajo kaj praskat tudi na tej tekmi.
Ko sem gledal ilirijo in bravo igra bravo boljse.ce bo bravo sel na polno bo tekmo dobil.
Realnost.bravo zmagal zasluzeno.ilirija ima najslabsi score z ekipami iz vrha.tole se bo se zakuhal.
Bravo je zadel z menjavami( z zadnjo menjavo k je branilca zamenjal napadalec so sli na vse ali pa nc) in zasluzeno zmagali ...se jim je pokloplo da je tut ig zgubila na bledu tako da je se vse odprto
Ja, neverjetno, kako ivančani niso v nobenem krogu izkoristili napak tekmecev. Po današnjem porazu sicer še vedno ostajajo krojači svoje usode, vendar na videno spomladi ne verjamem, da jim bo uspelo. Več kot očitno prekratek igralski kader, danes ekipa povsem premlada, da bi lahko nosila breme tako pomembnega rezultata.
Vsekakor pa kaže na zelo razburljivo nadaljevanje.
Vsekakor pa kaže na zelo razburljivo nadaljevanje.
Nekako se mi zdi, da bi Ivančna danes znala spet kiksati. Kolpa nikakor ni slaba, Ivančni pa še nekaj glavnih igralcev manjka... + To, tekma je na Bet365. Kvota na Ivančno je 1,27, na Kolpo pa 7,5 in verjetno bodo tudi igralci želeli kaj zaslužiti. Že samo X2 je super kvota (3,50).
Kaj je sam bravo odigrau tekmo?
In Ivančna gorica, ki je zmagala 4:1
Poslano z mojega Nexus 7 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Nexus 7 z uporabo Tapatalk
Je kdo gledu tekme bled:bravo al pa brinje:ig
Ksn komentar tekm?
Ksn komentar tekm?
Ne vem ivancna je dala baje gol z igralcem manj.0:1.bravo vedno boljsi.ilirija baje v bledu ni hotela nazaj na igrisce..
Pestro bo do konca
Pestro bo do konca
Po temle posnetlu vidim, da so Ivančani imeli v Grosuplju veliko srečo.
Sodniki razveljavili čisti gol grosupeljčanov. Pa ivančani stokajo čez sodnike, ne me ...
https://www.youtube.com/watch?v=7uc_V8Sx7pc
Sodniki razveljavili čisti gol grosupeljčanov. Pa ivančani stokajo čez sodnike, ne me ...
https://www.youtube.com/watch?v=7uc_V8Sx7pc
- Viator&Vektor
Ivančani so samo izvajali pritisk na sodnike in očitno se jim je še kako obrestovalo. Od takrat dalje sodijo konstantno v njihovo korist.
Kaj vi bluzite? Ilirija sploh ni igrala na Bledu.
Kaj vi bluzite? Ilirija sploh ni igrala na Bledu.
Vrjetn je mislu takrt k so igral na bledu
Mislil sam v kranju ko je bilo prekinjeno.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: Bing [Bot], Google [Bot] in 2 gosta