RIERA9koka-kola napisal/-a:'Mi pove kdo kodo za Kapuna in Riero?
A je kdo kaj prejel?- Prvih 500 zbirateljev, ki bodo zbrali vse sličice, bo po 15. novembru prejelo plakat s podobo svojega najljubšega kluba.
Torej...?Žrebanje bo izvedeno 1. 2. 2016.
to traja, jst sem jih za plakat prosil če mi ga lahko pošljejo po pošti... pa so rekli da ja, no mesec je minilo vendar jaz ga še nimamViator&Vektor napisal/-a:Evo, danes so kao žrebali drese.Torej...?Žrebanje bo izvedeno 1. 2. 2016.
plakat Olimpije je doma po skoraj dveh mesecihViator&Vektor napisal/-a:Medtem ko čakamo na drese...
Hehe, tu si se pa zmotil.Panonszki napisal/-a:Verjetno prvič in zadnjič, da so v panini album o evropskem klubskem nogometu dali igralce slovenskega kluba.
Pa fuuuuul let nazaj se spomnim, da je bil Rudar v enem albumu. Ko so meli še za vse tri pokale skupni album.Viator&Vektor napisal/-a:Hehe, tu si se pa zmotil.Panonszki napisal/-a:Verjetno prvič in zadnjič, da so v panini album o evropskem klubskem nogometu dali igralce slovenskega kluba.
Ta album imam drugače še vedno doma. Ampak se ne spomnim več, zakaj je prazen oz. zakaj ga nisem zbiral.Panonszki napisal/-a:Haha, tega se spomnim. V album so dali samo 4 igralce od Rudarja, ki je takrat igral v pokalu pokalnih prvakov. Verjetno prvič in zadnjič, da so v panini album o evropskem klubskem nogometu dali igralce slovenskega kluba.Viator&Vektor napisal/-a:Rudar Velenje 1998/99 (Euro Football 98-99)
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost