Čakaj kako prihodnjo nedeljo? A nima Kalcer takrat pokala???Pietro napisal/-a:Prihodnjo nedeljo, ob 13:30.
http://www.nzs.si/tekmovanja/2-snl/podroben-razpored
V Šenčurju je prevzel trenersko mesto Goran Stanković, ki je v preteklosti delal v Bravu in pol sezone na Kitajskem pri Kavčiču. Ekipa je zaenkrat še ista, vendar se pričakuje nekaj odhodov in pa nekaj prihodov, Božičič, Diallo.....Viator&Vektor napisal/-a:Jaz ne štekam, kaj ima Zarica od tega, da pripelje neke C mladince Maribora, kot da jim kronično primanjkuje igralcev. Če bodo dobri, jih bo MB vzel po sezoni nazaj in potem za drugo leto spet vse jovo na novo, če bodo slabi, pa itak nisi nič naredil. Jaz sem prepričan, da bi si Zarica s svojim kadrom preprosto morala zagotoviti obstanek. O Branku sicer nisem imel nikoli nekega pretirano dobrega mnenja, a se mi je vedno zdel soliden trener, tule me je pa precej razočaral. Bolj bi pričakoval, da pripelje koga iz Šenčurja, Britofa ipd., razen seveda če sam ni imel nič pri tem.
btw, kaj bo s Šenčurjem? So že obupali?
Drugače so pa res vsi pohiteli letos s pripravami. Triglavu želim vso srečo, a se bojim, da pod trenutno upravo, tudi če bi lani začeli, ne bi nič pomagalo. Aja, pa da ne bo kdo mislil, da navijam za oni desničarski prevzem, zgolj razočaran sem nad stanjem "ponosa gorenjske". Je pa realno pomoje (vsaj) drugo mesto dosegljivo še praktično za kogarkoli ob eni malo boljši seriji.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti